Mar-Apr(197)Bv giuliaa,Catank!Hai Pisuc,Strumphi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mikieu nu cred ca va vtrea suzeta daca nu a acceptat-o de la inceput
antonia mea nici ea nu a dorit-o si nu a acceptat-o deloc
nici mai tarziu
ea nu a vrut nici un plastic in gurita
nici biberonul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 4 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

yasmi toate tortuletele sunt bestialeeeeeeeeeeeeeee
si cel pe care il vrei e minunatttttttt
sa il savurati sanatosi
daca va hotarati la el sau la unul din ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bebelina mea nici acum nu doarme.. de azi dimineata..mananca si face caca si tot asa..si se strange de burta..pai cred si eu, si pe mine m-ar durea sa mananc asa ca haplea toata ziua..
off, nici nu mai stiu ce sa-i fac..nu vrea in leagan, decat in brate la san..
afara la plimbare mi-e frica s-o scot ca inca nu suntem vindecati..

mami de 2 prichindei

miki, ai incercat sa o plimbi in carucior asa prin casa, poate adoarme. Sau daca tot nu e Vlad acasa sa o imbraci si sa o ti pe la fereastra, aerul mai rece poate ii face somn.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
Am dormit si eu sa mai treaca timpul, am vazut vreo 3 filme de azi dimineata, ca am emotii cu carul, ma suna lumea si ma iau asa niste emotii...
Multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune , ma ajuta enorm. Viss, m-ai dat gata cu clubul fivoaselor

Strumfi, tine-te tare, si intreaba-i ce mai asteapta sa te induca Iti tin pumnii strans sa nasti cat mai curand, pana plec eu la spital!!!

Am si eu niste dileme de ultim moment (sa vedeti ce de voi avea dupa ce vin de la maternitate )
- voi sterilizati suzetele tot in sterilizator? (am din ala electric cu aburi de la Avent)
- daca va mulgeti lapte in plus fata de ce bea bebe, cat timp il puteti tine la frigider, o zi sau cat? (Doamne ajuta sa am eu asa lapte... )
- acum de cand e primavara cum ii imbracati afara? eu ma gandeam sa-l scot din spital cu body maneca lunga+pantalonas+caciulita bumbac+pe deasupra costumas un pic grosut (dar nu gros, din ala de primavara); si sa am paturica la mine.
- unde ati inscris voi bebeii la pediatru? eu am pediatru, prietena mea, dar ea nu inscrie bebei; medicul nostru de familie nu e pediatru, asa ca nu stiu cum s-o apuc...

Va imbratisez pe toate, mai intru pe aici, dar mai tarziu, ca acum vine sotzul, mancam si mergem la biserica!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

alina.n - la multi ani pentru Alex!!! dai de baut, deci!si felicitari pentru lupta cu kg.te invidiez;eu nu am luat mult,dar aveam ceva dinainte de sarcina, deci.... o sa ma zbat rau sa dau jos

ailed - am vazut pozica, doar ca mai asteptam si altele!

35 +

AMR MAXIM 19 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

ama eu sunt ca si tine fresh ziuaaaaaaaaaaa
noaptea sunt pe baricade
cu contractii multe
si dese
sunt cu finuta de aici la mine
sa nu stau singura
sa nu ma ia ceva pe nepregatite
sa fiu cu cineva
offffffffff
da vad ca nimic la orizont inca
tot 2 in 1
am citit la odiseea antoniei
si eram cam in aceeasi stare de spirit si atunci
doar ca eram in bucuresti
stateam la alti fini
fara sot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mikieu nu cred ca va vtrea suzeta daca nu a acceptat-o de la inceput
antonia mea nici ea nu a dorit-o si nu a acceptat-o deloc
nici mai tarziu
ea nu a vrut nici un plastic in gurita
nici biberonul

cami si cum ai facut sa accepte biberon? Nici buburuza mea nu vrea nimic in gurita in afara de titi cu lapte.
mi-a dat dr sa-i dau calciu si ma chiuni cu ea, ca-l scoate imediat afara din gurita.
intr-o zi sughita si abia o pusesm linistita in leagan, am zis sa nu o iau iar sa o pun la san, si sa-i dau niste apa cu lingurita...s-a facut fleasca pe piept si gatut, dar sughitul nu i-a trecut

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Am si eu niste dileme de ultim moment (sa vedeti ce de voi avea dupa ce vin de la maternitate )
- voi sterilizati suzetele tot in sterilizator? (am din ala electric cu aburi de la Avent) -da, dar nu in fiecare zi.la cateva zile
- daca va mulgeti lapte in plus fata de ce bea bebe, cat timp il puteti tine la frigider, o zi sau cat? (Doamne ajuta sa am eu asa lapte... ) - 1 zi la frigider apoi in congelator pana la 2 luni
- acum de cand e primavara cum ii imbracati afara? eu ma gandeam sa-l scot din spital cu body maneca lunga+pantalonas+caciulita bumbac+pe deasupra costumas un pic grosut (dar nu gros, din ala de primavara); si sa am paturica la mine. - e f ok
- unde ati inscris voi bebeii la pediatru? eu am pediatru, prietena mea, dar ea nu inscrie bebei; medicul nostru de familie nu e pediatru, asa ca nu stiu cum s-o apuc... - am cerut dr de fam sa imi recomande un dr pediatru si am fost f multumita

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Strumphi, ma gandesc la tine . Sper sa te ajute doctorii sa nasti mai repede si sa o vezi pe Sophie

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc eu tin laptele la frigider 24 de ore. atat stiu ca se tine, nu mai mult.
eu il tin pentru ca ii mai dau picaturile de colici( cu toate ca de 2 zile nu i le-am mai dat), o spal pe fatuca cu lapte si vad ca i-au trecut si iritatiile cat de cat, se mai vad putin.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput