America (220)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Yay! Lasam pruncii acasa, cu socrii, si ne facem de cap :) Ok, tu poti sa vii cu al tau :))))
Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
NewMami spune:
Va urez de azi, in advance, fiindca maine plecam:
"Paste Fericit!", fie ca Sarbatoarea Invierii, sa aduca in casele voastre lumina, fericire, pace, sanatate si numai bucurii.
Sa aveti sarbatori frumoase si relaxante, sa va bucurati din plin de timpul petrecut alaturi de cei dragi voua.
corinadana spune:
Paste Fericit si de la noi!!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
alintaroma spune:
Hop si eu la urat ca nu stiu daca voi mai avea timp de net apoi ...
Iar lumina sfinta a Invierii sa va umple casa si sufletul de liniste si fericire.
Paste Fericit!
buflea spune:
Fetele, mi-am gasit job ... Ma mut la Swatch Group USA, incepand cu 2 Mai. Nu sunt foarte entuziasmata pentru ca am luat un pay-cut de 3k la salariu si desi este in Jersey si am crezut ca am scapat de commute, de fapt nu am facut mare branza, pentru ca locatia este exact pe malul raului Hudson, langa Lincoln Tunnel (tunelul care face legatura dintre Manhattan si Jersey). Prin urmare, trebuie sa stau in tot traficul ala infernal care duce spre Manhattan si nu exista un drum auxiliar. M-am bucurat initial ca este la 10 mile de casa dar cred ca tot intr-o ora le voi face .
In fine, sa privesc partea plina a paharului - scap de Ratoiul Porc care mi-a tocat nervii anul acesta si m-a chinuit cum nu mi s-a intamplat in 20 de ani de cand muncesc. Stiu ca nu este frumos, dar nu pot sa va povestesc cata ura am acumulat in mine ...
Desi mai am o saptamana, nu am dat notice la serviciu - am asa o ura pe locul asta ca cochetez cu ideea sa le scriu vinerea viitoare pe email "azi a fost ultima mea zi de lucru. Fuck you very much !"
Singurul avantaj a fost ca am invatat aceste minunat SAP care m-a ajutat sa imi gasesc jobul la Swatch.
Sper sa fie mai bine, macar psihic sa-mi fie mai bine, ca financiar n-am facut nimic. Si sa nu dea astia faliment in viitorul apropiat, ca m-am saturat sa imi tot caut job. For your records, daca anul trecut mi-am gasit job dupa 273 de aplicatii, acum am gasit dupa 374 ... e adevarat ca am si refuzat o oferta acum - deci rata ar fi de 2 oferte la 374 de aplicatii. Am obosit efectiv ...
Paste Fericit va doresc si eu !
josefine spune:
Felicitari, Buflea! Sa fie cu mai mult noroc de data asta.
Mi se pare enorm numarul de aplicatii! Wow, e tough.
Sarbatori fericite! Noi asteptam musafiri si pachet din NY cu cozonac:-)
Chri70 spune:
Buflea, felicitari si bafla la noul job! Parerea mea e sa nu arzi podul, nu se stie niciodata.
Paste Fericit, fetelor!
miereamara spune:
Pentru ca nu stiu cat de mult o sa mai intru si eu zilele astea pe forum, va urez la toate ca Pastele sa va aduca sanatate, liniste in suflete si incredere.
Pentru cine intreba de cozonac la masina de paine, eu folosesc reteta asta si iese minunat.
Diferente; pun mai multa faina (cam 800 de grame) si il framant de doua ori (2 cicluri de framantare).
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/cozonac_la_masina-4019/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+