America (220)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Sanatate Lai, sper ca esti mai bine. Ce baiat mare si nazdravan ai!![]()
Noi avem gradina clasica. Am un petec de pamint mai ascuns privirilor, am imbunatatit acolo pamintul si am pus gardulet. Josefine, daca nu-i pe termen lung mai bine DIY cofraj din niste scinduri si cumperi pamint mai bun.
Vopsea de oua se gaseste peste tot, au si americanii. Chiar, eu nici n-am cumparat. Nu stiu nici eu cu cozonacul, dar cred ca s-a discutat la bucatarie la un moment dat.
Eu nu stiu cu Idol, nu m-am mai uitat de citiva ani.
Si atunci ma uitam numai la inceput de sezon, cind erau aia care nu stiau sa cinte.
Ca mine, asa.
Asta ati vazut? N-ar trebui sa ma mir, dar nu rezist sa nu ma enervez un pic...
http://www.foxnewsinsider.com/2011/04/16/paying-too-much-for-peace/
michelle-usa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Eu sunt suparata ca a plecat Paul de la American Idol. Ca era singurul nitel sexy |
si eu sunt suparata ca a plecat Paul.
mie mi-a placut si Pia, am ramas socata cand a fost data afara.
daca si Paul a plecat ne-a mai ramas Scotty...daca si el va fi dat afara curind, chiar ca nu ma mai uit.
michelle
josefine spune:
Mersi, Ramona. O idee foarte buna. Mai avem de asteptat primavara se pare, m-am bucurat degeaba de soare cateva zile.
Eu ma uit la AI ca sa castige Casey:-)
ruxij spune:
Cred ca Scotty castiga. Mie imi place de el, dar nu imi place ca are crucea aia ostentativa acolosha...Jesus on my neckl-ace ace ace
N-as avea nimic, dar mi se pare militantista ashea, nu imi plac astia, what's the point dude?
josefine spune:
Mie mi-a placut Scotty f. tare la inceput. Dar are o mimica tare ciudata. Si e f. mandru sau ingamfat- oricum, asta nu e rau, ca asa trebuie sa fie vedetele:-). Am ramas surprinsa cand au sarit toate fetiscanele pe el.
iube2001 spune:
Merci mult RamonaJ si Chri70 pentru raspunsuri.De vopsea de oua am dat cu cozonacul sunt inca in cautari
Ramona J spune:
Diana, poti adapta orice reteta la masina de piine. Faci aluatul in masina si apoi pui cozonacul la copt in cuptor.
blackpanterro spune:
Lai, cand vine sota-miu in vacanta facem o intalnire la Fogo de Chao? Nici o suparare daca nu vrei dar sper sa vrei :)). El vine in iulie.
Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

20+ cu