America (220)
Raspunsuri - Pagina 12
alintaroma spune:
Am gasit www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11528094&search=garden&Mo=117&cm_re=1_en-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&lang=en-US&Nr=P_CatalogName:BC&Sp=S&N=4014757&whse=BC&Dx=mode matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName:BC&Ne=4000000&D=garden&Ntt=garden&No=73&Ntx=mode matchallpartial&s=1&topnav=&Nty=1&s=1" target="_blank">alta si mai buna
BiancaM spune:
ha ha, noi am zis ca nu ne mai uitam, Stefano il asteptam sa plece de mult, si vad ca de fiecare data scapa(am citit pe yahoo cine a plecat). Ne-am cam enervat saptamana trecuta cu Pia. Nu era ea show woman dar avea voce buna si chiar mi-ar fi placut sa mai stea vreo 3-4 sapt. Asta e, abia am timp sa mai fac altele prin casa
lai spune:
Mik, multumesc. Cum e inapoi in Franta dupa tura de Mexic?
Alinta si Cami, multumesc.
Haha, Ramona, ca bine zici cu insectele care se dau cu capul de geamuri si cele care-ti intra-n gura la alergat. Gradina insectologica nu alta M-ai mai linistit un pic cu raceala - ca ma tot intrebam da' de ce nu trece in sapte zile, ca asa stiam io ca trebe
Anamaria, noua pana una alta vad ca ne functioneaza plasa pe care am pus-o peste custile de rosii, proptita cu pietre la sol. Dar am mai identificat o 'arma', un nene horticultor de la Home Depot mi-a explicat ca ar trebui sa cumpar niste prafuri pe care sa le imprastii in jurul gradinei de legume, cica ar tine animalele la distanta (fara sa le faca rau). Drum bun si distractie placuta in California!
Josefine, ideal si eu stiu ca este cum zice Alinta. Noi deocamdata cel putin nu am facut asta, nici macar n-am destelenit tot pamantul pe suprafata desemnata pentru legume, doar am sapat si am pus rasadul inauntru, cu gaura re-umpluta cu un amestec din pamantul scos si compost. Si periodic le mai pun niste graunte de fertilizer si smulg ierburile care se baga in sufletul lor. Pana acum par sa fie ok. Mai studiem - poate la anul ne mobilizam si facem un raised bed ca lumea.
Am si doua plante de rosii pe care le-am lasat in galeti - vad ca le merge f. bine. Astora le pun fertilizer mai des.
E bine cum zici tu sa iei rasaduri (semintele ar trebui puse mai intai in ghivece mici, in casa, apoi lasate ghivecele afara o vreme intr-un car port ceva sa se acomodeze outdoors, si abia apoi cand plantutele prind putere transplantate).
L-am vazut pe fi'miu ieri la eco, e un grasan sturlubatic de 12oz care de fiecare data cand mergem sa-l vedem sare prin burtik de n-are treaba, i-am admirat ventriculii si vertebrele, incredibil
Lai 19+ cu
philip spune:
Lai , ce frumos scrii tu acolo de bebe.
Pfiii, si jur ca mai aveam ceva de scris dar m-am emotionat. Uf, uf.
josefine spune:
Alintaroma, multumesc pentru link-uri. Nu stiam ca se gasesc deja construite, excelent.
Lai, buna si sugestia ta. Mai avem timp sa ne gandim, oricum, trebuie o solutie temporara, ca suntem in chirie:-)
Va tin la curent
Nici eu nu ma asteptam sa plece Paul, chiar ziceam ca Stefano urmeaza. Urmeaza el cam demult, dar vad ca il voteaza lumea. Iar Scotty pare favorit - are priza la fetiscane.
iube2001 spune:
SAlutare!
Revin si eu dupa o lunga perioada de absenta cu intrebari de sezon:)
1.Are cineva reteta de cozonac facut la masina de paine care sa iasa onorabil -e prima mea tentativa:)
2.Vopsea de oua unde gasesc?Americanii au sau tre sa caut pe la magazinele est-europene?
3.Fetele din Florida ii cald tare in luna mai?in prima saptamana din mai mergem la Disney pentru o saptamana .Is un pic ingrijorata de trecerea brusca de la 40 si ceva de grd de la noi la caldurile din Florida.
Felicitari la gravidutze si sarcina usoara in continuare.
Nu ma uitati cu cozonacu !:))))))
va pup
Chri70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Chri70, poate reusim sa ne vedem...copiilor le place la Louis' Lunch cind mai trecem pe la IKEA...si mergem des in Mystic! |
Anamaria, mi-ar face placere sa ne intalnim cand mai treceti pe aici.
iube2001, vopsea sigur gasesti la un magazin est european sau grecesc, daca aveti in zona. In Florida va fi frumos la inceputul lui mai, desi nu se stie niciodata ce vreme ciudata mai apare ( de ex. noi am avut 78 de grade la sfarsitul lui martie, si astazi numai 40). Nu pot sa te ajut in privinta cozonacului...