America (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, da...am vazut mansoane si am luat deja. Caprioarele le mai tinem "in check" ca inchidem poarta dar iepurii intra peste tot!
Cred ca renunt la legume...cel putin un herb garden vreau totusi.
Nu mai spun ca avem verificare de ticks in fiecare seara inainte de dus

Miercuri plec cu fimiu mare in California...la dat din plete la Metallica. Sa fiu sincera, tare ma incinta ideea de a petrece timp cu el "one on one" citeva zile

Corinadana, esti prin zona miercuri seara sau joia viitoare? Poate reusim sa ne intilnim.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Si eu imi propun sa fac primavara asta o mica gradinita de zarzavat in spate, dar o voi ingradi din start. Caprioarele vin si trec, nu pun asa mari probleme dar iepuri avem frate cu zecile! Si in fiecare primavara vad cite o generatie noua :). Si mai avem un soi de beavers, caci pe la mijlocul proprietatii in spate, care e zona impadurita, trece un riu. Si probabil acolo locuiesc bursuceii . Eu asa le zic pentru ca sunt grasi ca niste bursuci . Vin la pascut in spatele casei tot timpul. Veverite cam slab , da nu ma pling ca si alea sunt obraznice.

Anamaria have fun la Metallica Sa faci poze cu gradina si curcanii

Lai sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Vio multumesc frumos , asa vom face o sa mergem cu scolarita ca avem preferinte clare: printese,Strawberry Shortcake,etc, vedem noi ce-i in top mai aproape de august, daca zici ca nici nu cara asa multe din start atunci probabil ca suntem ok.

Lai si sanatate multa, la cat mai multe rosii din gradina.

Anamaria distractie faina si drum bun. Spor la dat din cap la Metallica.

Si la noi sunt tot felul de animalute: veverite, iepuri, caprioare, pasarele, soparle si o milion de insecte..:))

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Drum bun si distractie placuta Anamaria! Imi place si mie sa ies cu Alex, citeodata ne facem timp sa fim doar noi doi si iesim impreuna.

Atentie la mansoanele alea, cind se face cald transpira pomul acolo si iar nu-i bine. Cum la noi se face repede foarte cald am fost nevoita sa le dau jos si au apucat iepurii la pomi de i-au distrus!
Am si vrut sa zic de ticks, ca eu sint panicoasa...
Noi avem si multe veverite, distrug si ele pe rupte. Dupa ce ca nu se fac lalele in zona asta, anul trecut am prins o veverita care se luase la trinta cu floarea! Fura piersici si fug cu ele in gura, apoi cind le alerg mi le arunca pe jumate mincate - sa ma imbolnaveasca de nervi. Pasarile ciugulesc si ele de zor la tot ce prind. Anul asta vom avea si prima recolta de struguri - teoretic, ca practic sa vedem cu ce ne alegem.
Nu mai zic de tot felul de insecte, e greu aerul de ele. Le aud seara cum isi tot dau in ferestre, probabil ca trag spre lumina. CInd alergam pe afara trebuia sa am grija sa tin mereu gura inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bai, tu ma incurajezi aici, sau ce????

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

LOOL, Ramona ce misto e mesajul tau.. Esti gradinareasa acu, se simte, dupa cum vorbesti.. (de-ar da Domnu sa fiu si eu asa intr-o zi.... )

Mergi la inceput

He, he Macrina - si fosta viitoare alergatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ooo, v-am prins cu sfaturile despre gradinarit!
vrem si noi o gradina cu rosii - bine, as pune niste capsuni si niste zmeura pe langa.
inteleg ca rosiile se pun cand stim sigur ca nu mai dau frigurile. asta inseamna pe la mijloc de mai pe la noi. vrem sa cumparam rasaduri (sper sa gasim pe la home depot rasaduri organice).
intrebarea mea este in ce le punem?
noi nu avem gradina neaparat, e spatiu verde in jurul casei, dar nu e ingradit. avem gazon, pamantul aici am inteles ca este extrem de prost - nisipos / pietros /mlastinos pe alocuri.
sa punem in galeti rasaduri?
planuiam sa intrebam pe la home depot, dar nu imi pun prea mari sperante in ei.

oricum, raportez boboci de bujori in galeata. cumparati de la home depot. dar sunt f. mandra de bujorii mei. nu ca as stii cum sa ii ingrijesc:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Josefine, nici eu nu am gradina propriuzis in spate. Dar planul meu e sa fac un cofrag din coposit (ca sa nu putrezeasca si sa necesite schimbat/reparat in citiva ani), sa cumpar topsoil si sa fac strat cu pamint ca lumea. Caci in solul cum e acuma sigur nu creste nimic, sau nu o sa rodeasca. Iar de ingradit il voi ingradi cu chicken fence. Abia astept si eu sa se mai incalzeasca sa ma apuc de proiect .
Cam www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11227636&search=garden&Mo=117&cm_re=1_en-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&lang=en-US&Nr=P_CatalogName:BC&Sp=S&N=4014757&whse=BC&Dx=mode matchallpartial&Ntk=Text_Search&Dr=P_CatalogName:BC&Ne=4000000&D=garden&Ntt=garden&No=69&Ntx=mode matchallpartial&s=1&topnav=&Nty=1&s=1" target="_blank">asa ceva am in mind, doar ca mai mare:
Rasaduri voi lua si eu ca din seminte cam greu. desi mi-am luat si ceva seminte de herbs si floricele ... ca sa sunt eu nu ma pot abtine . Asa cum am luat si cei doi butasi de trandafiri, pe care inca nu stiu unde ii voi planta

Mergi la inceput