America (220)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Da astea sunt.
Helbi, esti o draguta lasa ca daca vrea Bianca musai o sa i-l aduca BFF ei in spate ca altfel posta e scumpa (stiu tot de la ea ca e de origine germana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pumba, Oana, Chri, Alinta, Ramona, multumesc pentru informatiile referitoare la geamuri. Mai cercetez si va zic cand am luat o decizie. Intre timp, daca mai aveti vreo sugestie, sunt ochi si urechi

Raly, eu subscriu la ce ti-a scris Ramona, nici mie nu-mi place laminate, si noi am pus tot engineered wood si suntem multumiti (dar nu stiu inca sa-ti spun cum se comporta la masinute - abia peste vreo doi ani incolo ). Am gasit prin recomandari pe cineva - intamplator roman - care lucreaza cu podele, el ne-a prezentat mai multe optiuni si noi am ales, dar el s-a ocupat de gasit, cumparat, transportat, instalat.

Cami Eu sunt bine, doar atat ca ma lupt cu o raceala de aproape doua saptamani si nu prea stiu cum sa-i dau de capat. Maine am intalnire cu bebelinul la eco, abia astept
Mult succes gargaritei-scolarite!

A, am uitat sa va dau o veste mare : ieri am impartit cu sotu' pe din doua prima rosie din gradina! (o cherry tomato, o bulinuta mica, un pic indoita la mijloc, da' dulceee )

Lai 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Good job Olivia..si la mai multe rosioare

Oana_B

www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Bianca mea are 11:-)

Uite, astea sunt de la 4you, dar uita-te is la pretIei citeva de la voi cu pretul unuia de aici

http://www.schulranzen.com/Schulrucksack/4You?ad=a_4Y_schulranzen&gclid=CNrntLCGmqgCFci-zAodHENbCg

Dac te pot ajuta cu vreun ghiozdan, da-mi PM is se rezolva

Andreia

OMG...am innebunit ce super sunt!!!!!!!! Salivez de cand a inceput scoala la ghiozdanele a 2 copii (nemti) de la David din scoala care sunt cam asa!!!! :) Dar si pretul pe masura...cum sa dai 200 de dolari pe un ghiozdan?? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ramona, Lai, va multumesc frumos pentru raspunsurile voastre referitor la parchet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Bianca mea are 11:-)

Uite, astea sunt de la 4you, dar uita-te is la pretIei citeva de la voi cu pretul unuia de aici

http://www.schulranzen.com/Schulrucksack/4You?ad=a_4Y_schulranzen&gclid=CNrntLCGmqgCFci-zAodHENbCg

Dac te pot ajuta cu vreun ghiozdan, da-mi PM is se rezolva

OMG...am innebunit ce super sunt!!!!!!!! Salivez de cand a inceput scoala la ghiozdanele a 2 copii (nemti) de la David din scoala care sunt cam asa!!!! :) Dar si pretul pe masura...cum sa dai 200 de dolari pe un ghiozdan?? :D

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Sinzi, din pacate, cam astea sunt preturile la cele noi. Mai sunt si modele mai vechi, sau mai apar oferte (dar, daca te uiti, si aici unele sunt "deja" reduse). Ghiozdanul Biancai in clasele 1-4 m-a costat 130 Euro acum 5 ani. La fel costa si acum. Ce-i drept, a si tinut , inca mai e bun, dar e de clasele mici. Totusi, cu banii astia iei de la voi citeva ghiozdane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL, eu i-am luat lui Alex Jan Sport de la Target cu $25! Asta in clasa intii si il are si acum. Anul asta i-am cumparat unul nou (alta firma), care s-a rupt aproape instantaneu si l-a cerut pe asta inapoi.

Wow Lai, felicitari pentru rosii! Ale mele abia sint plantele de o palma.
Ai grija de tine, sint nasoale racelile astea din timpul sarcinii, ca trec tare greu. Stiu ca Alex am avut si eu una de vreo luna, nu se mai termina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Wow, Ramona...5 ani! Ai mei carau pietre de moara in ghiozdan. Un Jansport ne-a tinut 6 luni maximum. Nu stiu daca va aduceti aminte ce probleme am avut eu ca erau ghiozdanele prea grele la scoala (parca recordul a fost vreo 30+lbs)!!! Nici cele Victorinox Swiss Army n-au facut fata!

Lai, felicitari pentru rosiuta...tare ma bate gindul sa pun ceva leguma dar mi-e frica de iepuri si cerbi...BTW, v-am spus ca avem wild turkeys??? Stoluri de curcani se intaleaza in cite-o curte si sporovaie ore in sir (cite 25-30 odata). Prima oara c ind vad asa ceva!

Raly, am in cealalta casa engineered wood si s-a prezentat relativ bine (avind in vedere ca am 2 baieti).

Chri70, poate reusim sa ne vedem...copiilor le place la Louis' Lunch cind mai trecem pe la IKEA...si mergem des in Mystic!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Desi m-am mutat inpoi in Europa, am bagat un cap la voi in grup.

O felicit le Olivia si-i doresc asteptare placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, iepurii rod tot! Noi avem gard, dar tot intrau prin diverse locuri. Atentie la pomii fructiferi ca-i rod! Eu am pierdut un piersic din cauza asta.
Daca nu vrei sa imprejia o pauzasti toata proprietatea poti sa faci un fel de enclosure pentru gradina de legume. Vezi ca exista un fel de mansoane protectoare pentru pomi, ti le recomand daca vrei sa le mearga bine.
Caprioare n-avem, imi imaginez ca nu-i usor nici cu alea.

Eu sint foarte impresionata de Jan Sport. In primii ani n-a avut multe de carat, dar incepind de anul trecut are tot mai mult. Anul asta abia il urneste citeodata, chiar ca ar trebui sa-l cintaresc si eu. Il mai tot pun sa faca ordine in binder, dar tot e greu mereu.

Mergi la inceput