Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
Stiti cum se spune "intotdeauna ce i frumos trece repede",asta spun si eu acum ,am avut un Paste foarte frumos la Bihor ,unde din fericire se mai pastreaza traditiile ,dar asa de repede a trecut de parca nici n ar fi fost ,am mancat ca niste purcei ,la mine se si vede mai ales la burtica dar sanatosi sa fim

Multa,multa sanatate bolnaviorilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-nasol, dar n-ai ce face, asa suntem si noi de cand am inceput gradi, eventual o scoti o vreme, pana piciul creste putin.asa am facut si eu, dar acum nu mai pot s-o tin acasa si uite ca tot in boli suntem, mai nasol ca asta micu deja e la a 2-a tura de antibiotic...

kitzy-sorry pt voi, dar incearca sa te gandesti la partea "buna", ca macar ati scapat de antibiotic.asa ne-au trecut si noua sarbatorile...

Alex-nu vii cu vreo veste buna, hihi?

stiti careva ceva de Elenutza?sigur a ajuns acasa deja,nu?

Ioana-mami de Saraoare zilele astea as putea trece dupa hainite?noi vineri dimineata plecam la tarnita la o cabana, poate pana atunci o pot rezolva...si daca ai putea sa-mi mai trimiti odata numarul tau ca stiu ca l-ai scris dar e greu sa tot caut printre paginile anterioare.ms.

pup fetele!

Meli

Mergi la inceput

Andrea-daca poti, da-mi mai multe info despre tratament.cu toate ca ar trebui sa ma duc si eu cu timea, probabil ca pt fiecare e altfel,nu?nu poti da acelasi tratament la altul de capul tau.ce bine ca Eric merge bine cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Hristos a inviat!

uf, citesc iar despre bolnaviori...imi pare tare rau de puiutii vostri, saracutii... eu credeam ca pe vremea asta au trecut virusii...dar se pare ca nu...

Meli, ca intrebai de medic homeopat...eu de aproape 2 luni ii fac un tratament lui Eric cu un sirop cu multivitamine si minerale, prescris de un medic din Bucuresti, sirop care e special creat pt el...adica si pt pofta de mancare si pt imunitate...de cand i l-am dat, nu s-a mai imbolnavit, desi a stat o saptamana cu ai mei, care erau bine raciti...acuma nu stiu daca intr-adevar a fost efectul siropului, dar si noi suntem tare sensibili de felul nostru...pt detalii, daca va intereseaza, va pot spune mai multe...

sanatate multa!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Ne poti da te rog mai multe detalii despre doctorul acesta? Multumesc!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Salutari fetelor,

Sa va treaca repede racelile!

Noi suntem oki, am stat pe langa casa zilele de Sarbatori, acum suntem iar doar noi 2, tati lipseste cateva zile.
Am fost la Turda, esec: la salina ultima intrare e la 15- se inchide la 17[ Mara dormea in masina..., nu am intrat]. sunt 10-12 grade inauntru, treb s ate pregatesti bine, cu haine..
Iar parcul Zoo din Turda este in renovare pana prin 2012, asa ca..... ne-am jucat un pic pe acolo, am stat prin parc si gata, am venit acaasa..
eu sunt mai absenta in vremurile astea pe aici, seara adorm de multe ori cu Mara si ma trezesc mai noaptea [o pun la 21 la somn, si adorm si eu cu ea, caci refuza sa fie transferata in patur, asa ca... adormeam impreuna in canapea.] cateva seri am dormit cu ea in canapeaua din camera ei, 2 seri am luat o cu noi in dormitor, aseara a fost mai linistita, a dormit de pe la 1 singurica, in patutul ei, poate ne revenim. este o noua faza cu dintisorii. de mancat fff prost, dar suntem sanatoase.

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

HRISTOS A INVIAT..

MELI..poti linistita cand vrei,daca nu poti acuma pana mergeti poti si dupa,poate mai reusesc sa mai adun cateva.sanatate multa va doresc si distractie frumoasa.ai niste minuni de copii,v-am admirat pe facebook.

ELENA e acasa de joi,inainte de pasti..n-are calc si nici n-ar avea timp.sotul ei e acasa pana in 16 mai parca si o ajuta,au timp sa se acomodeze.pitica e bine,are titi..inca prea mult ca elena se si mulge.s-a si intors pe o parte din cate am inteles spre marea ei surprindere..e agera.abia astepyt si eu poze de la ea.

KITZY LA MULTI ANI DIANEI,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI..ASA E CU GRADI ASTA...off si noi cat am mai tras..

eu medic homeopat bun am auzit de IOANA SOSA...dc pneumatolog care l-a internat pe alees.are cabinet in manastur.si eu m-as duce cu amandoi copii.si ma gandesc ca cam pe-acuma ar fi momentul..ca tratamentele dureaza cam 6 luni...si sa fie ok pe toamna pe cand vin iar virusii..nu?

multumim ioana de recomandare..am comandat si noi...il pasioneaza pe P?

gaby MULTA SANATATE SI VOUA...ati mai ajuns la deva?

ALEX si noi la bunicii mei la tara am fost..e mult mai ok decta la oras in legatura cu traditiile....pe sara au udat-o baietii cat pt o luna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi de la bunici, de la Campulung. A fost foarte frumos, Daria a fost incantata de traditii, de noaptea de inviere (citat Daria cand am ajuns la biserica; "Parca e la teatru, dar fara cortina.").Slujba s-a tinut afara in fata bisericii si probabil asta a fost noutatea pentru ea.

Ne-am bucurat de aer curat de munte, de ai nostri cei dragi.Si uite ca din nou la cele cotidiene... .

Am vorbit cu Elena. E bine si ea si micuta lor. Incearca sa-si formeze un program pana se intoarce sotul ei la servici.

Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Ioana, mami de Sara-cred ca o las pe cand ne intoarcem ca acum am un program asa de incarcat cu dusul copiilor, pregatiri de nu mai stiu cand s-o fac si asta.dar te rog sa-mi trimiti numarul tau de telefon inca o data ca sa te pot suna ca e greu sa mai caut printre pagini.ms.da, si eu am auzit de Sosa, e chiar langa noi, poate mergem si noi la ea sa vedem...

Andrea-ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase, e asa o bucurie sa vezi piticii cum se bucura ei cu o sinceritate de toate farmecele sarbatorilor...

eu va recunosc ca sstept sa-i duc pe pitici si sa fac si altceva decat schimbat, mancare si mai ales aerosoli, medicamente, simt cateodata ca o iau razna cu bolile...dar asta e...o sa am un we frumos sper.Nu cred ca mai intru pe aici, deci va doresc un we frumos, cu mult soare, si un 1 mai muncitoresc relaxant

pup fetele cochetele!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Saluti ,vad ca toata lumea a avut parte de Sarbatori frumoase
MELI inca ...nimic ,sanatate multa
IOANA13 multumim de recomandari
ANDREEA frumoasa replica Dariei
MIHA asa e,trebuie sa ti iei haine mai grosutze daca vrei sa mergi la Salina ,e destul de racoare
IOANA-Sara si noi am fost parfumate

Va pup
cateva poze https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/PASTEFERICIT2011#

Mergi la inceput