Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sarbatori Frumoase si Fericite tuturor!

Sper ca si Elena si Adelina vor fi acasa

Noi nu ne laudam, ne-a intors rau viroza, Sofi saraca tuseste rau, ne-a vazut din nou dr, aerosoli, siropuri, tot tacamul...Imi vine sa morrr! Dar poate tot mergem la Deva!

Ioana, eu am facut ieri cornulete si azi am pus la dospit cozonacul. In premiera. Sa vad daca iese Oricum, am de acoperite 2 primiti azi cadou de la vecinul. Lucreaza la Titan, nu va ganditi la prostii Multumim de recomandare, evident ca in plus am mai comandat vreo 3

Cand se trezeste Sara, vopsim oua, facem chiar si cu frunze, la cerere, iar maine am pleca la Deva, sa vedem cum se simt fetele.

Pupam pe toata lumea. Sa vina Iepurasul bogat! Paaaaaa!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-ce tratament faceti?tusa va este productiva sau asa latratoare?asta de curiozitate, ca si noi tot asa suntem, nu mai scapam, ba mai mult, mie mi se pare ca e mai rau...Timea acum are si febra....cu antibiotic cu tot....imi vine sa plang incontinu, am reusit sa ma pricopasesc si cu o depresie mi se pare din cauza asta...dar chiar simt cateodata ca e prea mult si m-am saturat de boli si medicamnete

Mergi la inceput

Gaby-si ce medic vine la voi acasa? ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Meli, la salina stiu ca e program si azi- sambata si maine- dumin si luni- normal, adica 9-17- mi s a spus telef. Despre Moara d evant nu stiu.
Incercam sa ajungem azi la Turda, dupa masa.
Va dau veste.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu stie nimeni dc e deschis maine la moara de vant?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

neata!

cum au trecut sarbatorile?noi pana la urma am ajuns amandoi pe antibiotic, n-a scapat nici piciul, are traheo-bronsita...asta e, sunt tare suparata...stiti careva vreun medic homeopat bun, ca m-as duce cu ei ...

sa aveti o saptamana frumoasa fetele cochetele!

Meli, mami de Timea si David

Victo-e deschis la moara de vant in fiecare zi, dar cred ca deja ati aflat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hristos a Inviat!

Buna dimneata!!! V-ati trezit dupa atitea zile libere??
A fost o vreme atit de frumoasa, ca era greu sa nu fie un Paste frumos!! Am fost la munte la bunici, mult mai fain decind sunt si 2 nepotei (Patrick si Teo de 6 luni).
Am rosit oua cu P, tot plingea ca nu le spalam unde voia el, prin curte, departe de sursa de apa, dar cind am inceput sa punem ierburi pe ele si el ma ajuta a spus: "Acuma sunt fericit!"

Va pup!! Ador vremea asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetele!
Duminica a fost ziua lui Diana si sambata seara mi-a facut o frumusete de febra de 39, era jumate constienta de ce se intampla in jurul ei, toata noaptea am aspirat-o si i-am dat siropuri, acuma ii infundata de numa, incepe sa tuseasca, febra o tinem sub control doar cu nurofen, offf, de ieri am inceput si noi cu dureri de cap, de gat, dr a zis ca, gatul meu arata destul de nasol, de azi are si Andrei febra, imi vine sa ma dau cu capul de pereti, au fost niste sarbatori de toata kk-oa, plus ca mi-au si venit niste musafiri ieri din partea sotului care cu toate ca au fost anuntati ca suntem raciti cobza si copiii dorm, au tinut mortis sa vina ca imi venea sa-i poftesc afara la plimbare
Ce Dumnezeu se intampla de sunt asa de agresivi virusii astia? In ianuarie am mai fost toti asa raciti si ne-a tinut o luna si acuma o luam iar de la capat... imi vine sa morrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Hristos a inviat!

uf, citesc iar despre bolnaviori...imi pare tare rau de puiutii vostri, saracutii... eu credeam ca pe vremea asta au trecut virusii...dar se pare ca nu...

Meli, ca intrebai de medic homeopat...eu de aproape 2 luni ii fac un tratament lui Eric cu un sirop cu multivitamine si minerale, prescris de un medic din Bucuresti, sirop care e special creat pt el...adica si pt pofta de mancare si pt imunitate...de cand i l-am dat, nu s-a mai imbolnavit, desi a stat o saptamana cu ai mei, care erau bine raciti...acuma nu stiu daca intr-adevar a fost efectul siropului, dar si noi suntem tare sensibili de felul nostru...pt detalii, daca va intereseaza, va pot spune mai multe...

sanatate multa!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cristos a inviat!!!

Salutare!Noi suntem destul de bine,mucim si tusim,dupa prima saptamana de gradi...e a 3-a saptamana cu raceala...nu a mai fost niciodata asa de bolnava.Sunt atat de puternici virusii astia de la gradi,asta dupa ce i-am facut 3 luni tratament pentru imunizare.Nu stiu ce sa zic,mie nu-mi prea convine sa o duc o saptamana la gradi si dupa aceea sa-mi fie 3 bolnava.Mai ales ca vine asta micu.

Diana,La multi ani,sa fi sanatoasa si sa cresti mare mare!!!Asa a fost si Bea,o saptaman cu febra 38,39,dupa aceea tuse si muci.

Elenuta asteptam povestea nasterii.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 33+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput