Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 la inceputul lunii mai o sa se deschida salonul,dar am amenajat un spatiu mai mic si l inchriez la cineva care se ocupe de asta ,asa ca nu voi mai avea atata stres ....deocamndata.....pt ca intr un final o sa mi deschid si "salonul mare"
GABI spor la curatenie ,bine ca te ajuta maica ta
iar cu noaptea reducerilor ,la fel ca tine ,never nu mai merg ,chiar nu merita
MIHA blugi gasesti la Polus ,aproape in fiecare magazin ...numai sa ai rabdare sa cautzi ,chiar astazi am probat o pereche de la Stradivarius ,preferatul meudar pana la urma tot la rochitza am ajuns si sincer in ultimul timp nu mi am mai cumparat blugi ,parca mi sunt mai ok pantalonii dintr un material mai lejer
spor la cumparaturi

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mi-au dat lacrimile, ce ma bucur ca a scapat saracuta cu bine!

Elena-felicitari mami pt comoara voastra, sa va aduca numai bucurii, iar tie refacere rapida!

Ioana-mami de Sara-eu pot sa ma duc dupa ele, doar zi-mi cam cand ar fi bine si unde.

sa aveti o zi frumoasa fetele cochetele!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Am avut ieri presimtire ca vei naste, pentru ca a fost ziua unei prietene bune.

FELICITARI, ELENA DRAGA!SANATATE MULTA ADELINEI SI O VIATA MINUNATA ALATURI DE VOI TOTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenutaaaa, ce rapida ai fost si Adelina la fel!!! Felicitari!!! Eu abia m-am trezit si tu deja ai 3 copilasi!! Si de aia plingeai ieri, erau hormonii In 3 zile sunteti toti acasa!!!
Adelina, sa bei laptic si sa dormi toata noaptea!!!

Miha, blugi sunt si la Berscka... mi-am luat o pereche tare comozi intr-un sezon. Ca si blugii, sunt ca papucii... comozo si incomozi. Eu acum am cam inceput sa nu mai incap in anumiti blugi... kg sunt la fel dar mi se lateste ... trebe sa ma apuc de ceva sport, macar cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

FETELOR revn cu o rugaminte...

Stiti careva care este spitalul CFR 2 din CLuj?? a sunat la spitalul CFR si mi-i s-a zis ca nu exista in cluj asa eva, spit e din Bucuresti..
Il caut pe dr AXinte Dan, de la chirurgie... si nimeni nu a auzit de el..

Imi zicea cineva a CFR 2 ar fi pe langa spit militar...
As fi f recunoscatoare....

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Seidana in Cluj este un singur spitak CFR, de asta te pot asigura 100%, parintii mei sunt CFR-risti.

Oana eu cumpar in proportie de 90% pastrav proaspat dar de la crescatorie, nu din magazin, dinGilau, este la intrare o casa pe stanga. Este putin mai scump dar are alt gust fata de cel din magazin.Asta cand ii dau si lui David, in general ma feresc sa iau si pentru noi congelat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA - MII DE FELICITARI! BUN VENIT ADELINA! SA LE ADUCI MUUULTE BUCURII PARINTILOR TAI!!!!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Felicitari Elena, bun venit Adelina si o viata ca-n povesti!

N-am reusit sa intru ieri si uite ce surpriza am gasit!!! Esti cea mai tare mamica, se pare ca a venit ca un iures Adelina! MA gandesc ce sarbatori de Paste implinite si fericite veti avea!

Miha eu merg la dr conf Georgescu, o gasesti in clinica de endo sau la CMU Pasteur. Ce probleme ai?

Ma plang si eu la voi ca tare greu merge diversificarea lui Tudor, abia daca gusta din ce ii dau, nici nu stiu de unde ia in greutate??!!! OF-of si Ana trecut greu la papica dar Tudor e grozav cum nu deschide gura si plange asa cu gurita stransa, ca nu cumva sa bag ceva in gura. Am facut si pauza totala cateva zile, si acum accepta apa sau iaurt daca ii dau cand papa si Ana.
Stiu ca nu-i firav dar totusi are deja 7 luni jumatate si e important sa pape si altceva in afara de titi. Ati patit careva asa?

Zi faina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

FETELOR revn cu o rugaminte...

Stiti careva care este spitalul CFR 2 din CLuj?? a sunat la spitalul CFR si mi-i s-a zis ca nu exista in cluj asa eva, spit e din Bucuresti..
Il caut pe dr AXinte Dan, de la chirurgie... si nimeni nu a auzit de el..

Imi zicea cineva a CFR 2 ar fi pe langa spit militar...
As fi f recunoscatoare....

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

CFR2 in cluj nu este.
Dr Axente Dan lucreaza din cate stiu la Chirurgie V, adica la spitalul clujana. Daca nu ti-e fff urgent in cel mai scurt timp, o zi doua ma interesez.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seidana incearca sa suni la nr. de telef. si intreaba de dr. care te intereseaza la secretariat!
Spitalul CFR
Adresa: Str. Republicii (ex Str. Gheorghe Bilascu), Nr. 14,
Cod Postal: 400015
Telefon: 0264-598278
Telefon: 0264-599597 ,
daca nu sunt actuale numerele de telef suna la informatii sa ceri numar de tel de la secretariat.
Acest spital de pe Republicii este singurul spital CFR din Cluj. Bafta!

Elenuta, felicitari din suflet pt bebelina ta, sa creasca mare si frumoasa la fel ca fratiorii ei , tie iti urez refacere rapida si sa aveti Sarbatori de Paste in formatie completa!

nu am noutati, astept doar cu nerabdare sa ma reeeelaxez , dupa o perioada extrem de aglomerata la servici.
Sorana e bine , profita din plin de vacanta si de vremea buna de afara!

pup

Mergi la inceput