Gravidutze si mamici de Cluj - 172
Raspunsuri - Pagina 21
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunshine4ever
CFR2 in cluj nu este. Dr Axente Dan lucreaza din cate stiu la Chirurgie V, adica la spitalul clujana. Daca nu ti-e fff urgent in cel mai scurt timp, o zi doua ma interesez. ''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011) MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi |
Mersi mult.. cred ca asta e... dr a scris pe trimitere cfr 5.. cred, insa a zis cfr 2.. o fi fost indragostit..
Va multumesc mult fetelor....

20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
alinabojuc spune:
iuiiiiiii ce-mi vad ochii
felicitari elena
mii de imbratisari de la noi. refacere usoara iti doresc si bebe pofticios la 
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
sunshine4ever spune:
Seidana , cfr la noi nu e cu numar, e simplu Spitalul CFR. Dar in fine.
M-am interesat si dr Dan Axente lucreaza la Spitalul Clujana pe sectia de chirurgie, adica Chirurgie V altfel.
Succes.
Elenuta FELICITARI sa fie bebica sanatoasa si mancacioasa.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi
ALEX29 spune:
ce zi frumoasa am avut astazi ,tare fericita sunt pt Elena
si eu mai vreau bebeeeeeeeee ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
OanaAlina spune:
[quote]citat din mesajul lui ALEX29
ce zi frumoasa am avut astazi ,tare fericita sunt pt Elena
si eu mai vreau bebeeeeeeeee ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
/quote]
pai ce mai asteptati?
se pune de o "noua generatie" pe forum?
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007) 
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuuu...ce vad aici!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELENA, FELICITARI MAMI PT ASA NASTERE!!! BUN VENIT PE LUME ADELINA!!! SA FITI SANTOSI CU TOTII SI SA VA BUCURATI IMPREUNA DE FAMILIA VOASTRA ASA FRUMAOSA!!!

paula, da, Natalia e graviduta...va naste in august...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca.b spune:

FELICITARI ELENA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME, ADELINA!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
FELICITARI, ELENA SI BINE AI VENIT PE LUME, ADELINA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
sara2007 spune:
FELICITARI ELENA....MULTE MULTE IMBRATISARI VA TRIMITEM....CE SURPRIZA AM AVUT AZI IN PARC CAND MI-A SPUS ANI....A STIUT ADELINA CAND SA VINA...AI AVUT NOROC DIN TOATE PCT DE VEDERE..VA PUPAM SI ASTEPTAM POZE...F FRUOASE SUNT SI POZELE DE LA BOTEZ..SA-TI TRAIASCA SI FINUTUL.
MELI..eu stua pe bulevardul 1 dec.1918...cam vizavi de parcul de pe malul somesului.maine am program si nu prea sunt acasa,dar joi vom fi pe-afara.0740347460 e nr meu de tel.suna-ma cand vrei...
ANAMICA eu n-am trecut prin asa ceva..alees a fost si e un papacios...dar isi v-a reveni el cu siguranta..
ma tot gandesc acuma cu alimentatia asta...atatea prostii se aud,cu e-uri...etc.nici numai sti ce si cum sa cumperi sau sa prepari....voi copilasilor cum le dati sa pape?mai mult ffierturi?sara asa nu imi mananca..fara ingroseli?fara cereale cu zahar?macar pe alees sa-l invat cat de cat mai sanatos...sara oriucm nu prea mananca..numa daca stau cu gura pe ea,dar prostii ar manca toata ziua....cum faceti dupa ce vin de la gradi?le dati felul doi?ca nu mi-a raspuns nimeni..sau n-am mai scris?ca numai stiu...nopate buna tuturor...