Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Ciudat fetelor cu pofta asta de pate pentru ca si eu as fi mancat numai pate la inceput(tocmai cand nu e recomandat)

Fetele voi ce pofte ati avut sau aveti?Eu am poftit la bere,inghetata(nu dulce ci acrisoara) si acum orice as manca numai sa fie cu paine cu margarina

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

May, nu mergea in alt oras, ca e din Cluj. Mergea la medic nou, aseara pe la vreo 9 jumatate. Cine stie, poate nu are net la lucru azi, sper sa nu fie ceva, era zilnic prezenta.
pateul si ficatul sunt de evitat, nu interzise. Au continut mare de vitamina A, care trebuie atent consumata in sarcina. Ea are 2 forme, provitamina A si betacarotenul
Provitamina A, este preformata, se gaseste in carne si ficat, oua...Betacarotenul se gaseste in fructe, si acela trebuie transfomat de organism in vitamina a.
Trebuie atentie la vitamina a preformata, nu la betacaroten. de aceea si vitaminele prenatale trebuie sa fie cu betacaroten, nu cu vitamina a preformata.

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ah ! am uitat sa zic ! am comandat astazi patutul. mi-a vandut un pont o prietena, am gasit un patut la fel de frumos ca cel de la IKEA si mai ieftin si e si produs in Romania ceea ce ma bucura. nu stiu daca e reclama dar eu va dau link , in caz ca il cenzureaza moderatorii imi ziceti si va mai dau link-ul o data pe PM.

http://www.okazii.ro/catalog/53160450/0/#galerie

ma costa 220 lei cu tot cu transport. :)
abia astept sa vina !

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu nu l-am simtit pana acum
Fetelor sunt asa ingrijorata de seidana.
Zubi n-ai niciun mesaj de la ea?

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Lorenu iti fa griji daca nu il simti in fiecare zi,pentru ca de la 20 sapt ai sa il simti foarte des.Acum depinde si de pozitia lui si a placenteiUltimul lucru de care ai nevoie este sa te ingrijorezi

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Eu nu l-am simtit pana acum

asta e datorita placentei situate anterior nu? parca stiu ca in cazul asta simti bebelinul chiar si dupa 21 saptamani. eu habar n-am unde e situata placenta mea.

Lori 19+

Mergi la inceput

Camady e valabil si pentru tine ceea ce i-am spus Loredanei Ai sa il simti probabil cel mai des de la 20 sapt asa ca nu te intrista

Lore superb patutul
Noi inca nu am inceput sa cumparam lucrusoare pt bebe.Abia dupa ziua de azi dupa ce o sa il vedem si o sa aflam daca va fi cu roz sau cu albastru
toate fetele si burticile

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Nici eu nu prea mananc sanatos din pacate. Fructe si lactate fff rar. Asta pt ca incercam sa le mananc cand aveam greturi si stari f nasoale si acuma, daca vreau sa mananc, imi amintesc de saptamanile acelea groaznice si nu-mi vine sa ma ating de ele.

Folic si vitamine nu mai iau din sapt a 12-a, asa mi s-a zis. Cred ca sa nu ma ingras mai tare, ca eram deja grasa cand am intrat in sarcina . Am pus pana acuma vreo 2 kg, desi mananc multisor, dar cum tot vomitam.. acuma mai rarut vomit.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci anca de raspuns

eu cred ca racesc. m-am ferit atat de almeu si vad ca am luat-o cand lui ii trece.
ce ceai sa-mi fac?

13+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

caty nici noi nu ne-am apucat de cumparaturi serioase, dar la patut nu m-am putut abtine ...............

Lori 19+

Mergi la inceput