Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camady stai linistita ca trebuie sa miste si bebelina ta

loredanar super, super

mie mi-a zis o verisoara sa nu-mi mai cumpar patut ca mi-l da pe al iei.L-a folosit doar 3 luni.Acesta este modelul.Si cred ca o sa-l iau.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Lore sa il stapaniti sanatosi patutulSper ca bebele care va dormi in patut sa fie unul cuminte,sanatos,mancacios si necoolicos

Camady ai PM

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor eu plec la tara.Sa nu va ingrijorati pentru mine Ne citim luni.dar, pana vine sotul de la serviciu mai stau cu voi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

multumesc caty , multumesc racheel f dragalas si patutul vostru - aveti noroc ca e fetita si la voi. :)

si eu plec maine la taraaaa!!! abia astept ! sa-l ajute ginereii pe tata socru la curatat copacii iar eu sa stau cu patura pe iarba.
de cand astept caldura...........

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

May, pentru raceala ceai de musetel, tei, menta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=8842
aici sunt mai multe discutii

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Racheel weekend placut si linistit,dar mai ales plin de soare si caldura

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Fetelor eu am sa pun poze dupa-amiaza dupa ce vin de la eco Acum ma retrag putin sa fac ceva treaba ca de cand m-am trezit nu m-am miscat de la pc

O zi superba si ne "auzim" ceva mai tarziu( asta daca pot sta departe de voi)

Fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Reteta Tiramisu:

- un pachet mare de piscoturi (Savoyardi)
- 8 galbenusuri
- 120 gr zahar,
- 750 gr mascarpone (Exquisa sau alta marca italiana, cele romanesti sunt prea lichide)
- 500 ml frisca naturala lichida
- 1 pahar vin Marsala (sau vin demidulce sau dulce aromat, de ex. Lacrima lui Ovidiu, alb)
- cca 600 ml cafea tare si indulcita cu o lg mare de zahar
- esenta rom, vanilie

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc si se dizolva zaharul, apoi se pune la baie marina turnand treptat paharul de vin. Eu mai pun si ceva lichior ca iese mai aromat (de ex de cirese). Cand se ingroasa se da la o parte. Aveti grija sa amestecati constant sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a racit putin se incorporeaza si mascarpone cu spatula (e bine sa scoateti mascarpone din frigider din timp sa se inmoaie putin ca altfel e dificil de amestecat). Apoi se inglobeaza si frisca batuta, incet, fara mixer si se pune si esenta de vanilie.
Intr-o tava inalta se aseaza un strat de piscoturi scufundate in prealabil rapid in cafeaua amestecata cu esenta de rom. Dupa ce ati asezat piscoturile mai stropiti-le cu cafea sa fie bine insiropate. Asezati apoi un strat de crema (jumate din cantitate) si apoi repetati faza cu piscoturile, dar puse perpendicular pe cele de jos. Apoi mai stropiti iar cu cafea. Urmeaza al doilea strat de crema si apoi presarati ness deasupra. Ar trebui sa stea cateva ore la frigider sa se inmoaie bine piscoturile si sa se amestece aromele.

Este o reteta destul de rapida si absolut delicioasa. Cand fac, mananc crek un sfert de tava odata, e bataie pe ea. Nu se compara in niciun fel cu Tiramisu din cofetarii sau restaurante. Pana sa fac acasa eu ziceam ca nu-mi place Tiramisu. Sper sa va placa. Si sper ca n-am uitat niciun ingredient ca am scris din memorie

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Racheel, weekend placut. Sa profiti de soare si de vremea buna

12+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bujo

Lori 19+

Mergi la inceput