Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea2011 spune:
Fetelor multumesc pentru felicitari. Sper si la voi sa fie toate bune. Eu nu am avut net 2 ore.
Sunt asa ingrijorata pentru Seidana. sper ca nici ea nu are net si din cauza asta nu posteaza.
18 +
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea2011 Fetelor multumesc pentru felicitari. Sper si la voi sa fie toate bune. Eu nu am avut net 2 ore. Sunt asa ingrijorata pentru Seidana. sper ca nici ea nu are net si din cauza asta nu posteaza. 18 + |
seidana spune:
Gata fetelor sunt bine.. de stiam ca va speriu intram la prima ora... insa asa a fost sa fie..
Zubi si oana
scuze ca nu am raspuns la mesaj dar acum l-am vazut
hai ca va pove acum dar sa nu va tin in suspans...
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
racheel spune:
Hai, Seidana nu ma mai tine in suspans ca trebuie sa plec la tara ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
17+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Deci hai sa va pove....
Am mers aseara la dr nou... astept 1h jumate sa intru la dr, cabinetul nu m-a impresionat, clinica saracacioasa.. dr iesea cu fetele afara din cabinet la ecograf, mi-a venit de vreo 3 ori sa plec .. deja imi era somn era 22.20 cand mi-a venit randul..
Ok intru la dr... un dr brunetel cu tenul alb
frumusel de numa numa...
Ma intreaba care-i buba ii zic bebe 17 s, cine era dr care ma supravegheaza ii zic de ce vreau sa il schim , el zice ca e un dr super insa o fi avut zi grea.. eu nu nu ca am nevoie de sustinere nu de sperieturi..
in fine, dupa primele 5 min eram indragostita
... m-a impresionat prin felul de a fi si gata ma vedeam gemand cu el tinandu-ma de mana ![]()
insa intrebarea bomba: dr dr am auzit ca la clinica la care e el nu se fac nasteri e adevarat?
el : da, se fac nasteri dar 1 sapt da una ba si mai mult si dr pediatri fac cu schimbul ciu saptamana, deci daca eu vreau sa merg cu el merg, insa sa stiu ce risc am sa nasc la alta clinica..
Il intreb: ok dar daca vreau cezariana, s-a schimbat la fata mi-a zic clar ca el e impotriva cezarienei si ca daca ma gandesc la asa ceva sa nu ma bazez pe el... i-a picat fata si lui, da si mie nu ma asteptam la astfel de reactie mai ales ca dr vad in ceza plic mai consistent
pk.. am stat de vb 20 min, a zis ca nu are sens sa imi faca eco sa imi zica ce a fost acu o sapt ( desi ma dadeam in gand cu capu de pereti.. cum sa nu-l vad pe baby
) si daca ma hotarasc sa merg la spital peste 3 sapt la morfo la el...
Cand i-am zis alui meu asta s-a enervat ca ce am facut 2 ore.. nici macar nu o pus dr ecograful pe mine? la maica-sa i-a zis ca bebele statea picior si pe picior si nu a vrut sa se arate da e totul bine.. nu ne venea sa credem ca exista oameni din astia : adik fair play, mi-a placut ffff tare de el : a zis numai de bine despre dr meu, a zis ca ar putea sa vina cu mine la clinica cealalata dar e aiiurea fata de colegi ceea ce nu as putea pretinde, nu vrea cezariana, si nu a vrut sa -mi faca eco din orgoliu ..
Am ramas socata dar inn mod placut.. mia-ar place nespus sa merg cu el, insa sa imi asum riscul sa fiu in sapt in care nu se fac nasteri si sa merg la un alt spital? desi luand in considerare ca noi nastem in august, sept multi sunt in concediu , deci oricum nu e neaparat sa nastem cu dr care ne supravegheaza...
Am tema de casa , sa vad ce fac...
Urmeaza cap 2 ... ziua de azi
sanatos !
GORGY spune:
pai si daca te apuca exact in sapt in care nu se fac nasteri, tu ce faci, ca doar vrei un dr cu care sa mergi pana la final nu? exista posibilitatea sa fie in concediu..ok...inteleg, dar totusi 1: ne asumam ca poate e in concediu si 2: ne mai asumam si ca in sapt aia nu se fac nasteri? deja e prea mult cred eu, trebuie sa ai siguranta cat de cat. Trebuie sa te mai gandesti nitel ca sa nu scapi de d.... si sa dai de tasu'
seidana spune:
Stiind ca am vb cu dr de fam sa ii duc hartie pt reducerea prg de munca , ce sa fac ce sa fac...
ajung la serv fac o cerere de conc de odihna, si iau autobuzul sa merg in orasul natal.. la 50 km, unde sunt ai ai mei, oricum w/d asta aici ne erau planurile..
Ajung acasa, merg la dr imi da trimitere la spital .. merg in pas alert la spital, un spital ca acu 15 ani, mama zicea ca asa era si cand m-a nascut pe mine.. nimic in plus.. adik ba da un monitor mic mic de pentium 1, in care se vedea bebe...
Imi face eco, bebe alerga de zor.. evident ca in "tehnologia extra" din dotare de abia se vedea bebe dar sa se vada ce e..
important e ca bebe e bine.. pb e ca am placenta marginala situata cam jos: diagnostic placenta previa marginala.. insa nu trebuie sa ma speriu ca poate urca.. oricum eu is relax ma bucur ca bebe alerga prin burtica, ca dr de fam mi-a dat adeverinta pt reducerea programului ca mi-am luat niste blugi tip trenind si un tricou frumos...
Ma distreaza insa ,modul in care dr reactioneaza la datul plicului, cum in romania se pun borduri ca dupa 1 an sa se puna altele insa spitalele stau sa pice pe pacienti.. cum traim intr-o tare in care totul e haotic...
Haio ca merg sa citesc ce ati scris:
PS: ce va Plangeti de kg .. la 18 S am 7 kg plus , nu sunt o balena insa sunt o balenuta.. cu mari sanse la balena sefa ..
sanatos !

14+
sanatos si la termen!