FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lyette

Lelu
Multumesc pentru raspuns.La histerosalpingografie nu mi/a spus nimic despre asa ceva, dar e de vreo 3 ani...., si nici la ecografie.

O sa-ti arat echografia mea, asa se vede la mine hidrosalpingx-ul la echo

http://i53.tinypic.com/53a5y0.jpg

legat de cupunctura si eu m-am interesat de asta, mi s-a spus ca se fac reprize de 9-10 sedinte consecutive, zilnic, dar nu stiu cat timp trebuie facute inainte de FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

La mine s-a vazut hidrosalpinxul la HSG doar la o trompa,la laparo s-a descoperit ca ambele trompe sunt afectate.S-au reparat prin neosalpingostomie in iulie 2010.In mai voi clipsa trompele,asta sigur trebuie sa fac inainte de FET,imi ofera sanse mai bune.
Ilary,imi pare tare rau,am sperat ca macar tu ai ramas cu vestile bune...
Merci pentru sfaturi si sustinere,fetelor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Lyette,da ai dreptate.La transferul de embrioni congelati e mai mic stresul... imediat dupa venirea cm se incepe cu femoston sau climen (depinde de medic) si in momentul in care endometrul este ok se transfera embrionii.

Bineinteles ca e un pic de stres si aici, pentru ca oricul se merge de cateva ori la monitorizari.
Apropo de acupunctura - eu o sa incep imediat in saptamana de dupa Paste. E cineva din Bucuresti care merge la Dr. Wang?

Am citit si eu despre faptul ca afara in unele clinici exista cabinete de acupunctura si se face(optional) cate o sedinta de acupunctura chiar inainte de transfer... cica ar ajuta foarte mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

toate aspirantele "sibience". Va tin pumnii din umbra. Pe multe dintre voi nu le stiu...sunt fete noi...dar ma bucur ca vad atatea reusite...mai ales la dr meu preferat.
Nu va pierdeti speranta oricat de greu ar fi. Psihicul vostru este un factor important in reusita.

Mergi la inceput

Lyette despre diphe nu stiu sa-ti spun ca eu am avut doza unica in schimb schema de Puregon cam asa am avut-o. Prima monitorizare se face de obicei in Z5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Lelu

Multumesc pentru exemplificare! In ce perioada a ciclului a fost facuta ecografia?

Yarrina

O sa sun la clinica sa imi explice mai clar, fiindca sunt 14 fiole de diphereline din ziua 21 si nu prea inteleg cand o sa/mi vina ciclul....Il va intaria? Nu prea inteleg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Popif
Sper sa pot face si acupunctura!
Nu stiu nici un medic la Cluj in care sa am incredere, la Sighisoara este unul cu care as face, dar inseamna drumuri in plus...........

Mergi la inceput

Lyette, eu am avut o schema de tratament cu diphe de 0,1. Eu inainte am luat si anticonceptionale si la 2 zile dupa inceperea diphe le-am intrerupt.
Ciclul a venit dupa 7 zile si exact la 10 zile dupa inceperea dipherelinului ( 3 zile de la venirea cm)am inceput si menopurul( eu menopur am avut...la o alta clinica, nu la Sibiu).
Eu faceam dimineata diphe si seara menopur.

Incearca sa te relaxezi, si sa nu mai fii stesata si daca ai o nelamurire mai bine intreaba la clinica.

Oricum schema se poate modifica si pe parcurs in functie de monitorizari.

Yarrina multumim pentru incurajari, felicitari pentru reusita ta.
Ne bucuram si noi odata cu tine si traim cu speranta ca in curand vom reusi si noi.

Mergi la inceput

Chiar daca il intarzie nu trebuie sa te ghidezi dupa asta. Urmezi intocmai pasii pe zile. Nu ti-a dat un grafic exemplificat pe zile? Eu asa tin minte ca am primit.

Mergi la inceput

Da, trebuie sa ai mare incredere in doctorul tau.

Eu mi-am propus ca data urmatoare sa nu-mi mai pun o mie de intrebari si sa nu ma mai stresez cu chestiuni inutile.

Mergi la inceput