FIV la Sibiu (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

adriana, fac maine IA2
la 11 sunt acolo cu vezica plina
sper a fie pozitiv de data asta
daca nu....., vad dupa aceea
te pup si eu adriana si poate suntem si noi la gravidute trecute cat de curand
sanatate multa tuturor sibiencelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Multumesc Tamys,ma gandeam sa plec seara si dimineata sa fiu acolo,iar trenul face el mai mult,dar mi se pare mult mai relaxant decat microbuzul,sunt stresata cand conduc altii,la cate se intampla,iar in perioada aia o sa am nevoie de cat mai mult relax
Deci daca am putini embrioni ,nu-i mai duce la stadiul de blasto.....Si daca ingheata de care ingheata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

pt anca_alin mult noroc maine iti tin pumnii sa dea Dumnezeu sa ai noroc sa se prinda si cum ai zis si tu sa ne trecem si noi pe lista la gravidute te pup si ai grija maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

vA PUP DRAGELOR ,
SUNT PE AICI VA CITESC SI MA GANDESC LA TOATE .
cUM MAREA MAJORITATE AU REUSIT SI NOI O SA REUSIM DAR TRE SA PATIMIM...........
TAMYS ,TI-AM LASAT 1 PM
NU AM NAUTATI O SA-L SUN PE DR SA-I ZIC SI EU SI SA VEDEM CE FACEM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Claris

Ingheata doar la ziua a 5 - a din cate mi s-a spus. Ca eu am un embrion de ziua a doua la Buc si voiam sa-l transfer la Sibiu si mi-a spus ca ei au inghetati doar la ziua a 5-a.

Ilary ti-am trimis un privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Buna fetelor,

Ieri am avut dureri foarte mari pe partea stanga, am fost la doctor si ghici ce .... eu eram aproape sigura ca sunt ovarele cu posibile chisturi dar nu, Hidrosalpinxul meu de pe partea stanga s-a inflamat foarte tare, si de aceea ma durea, nu ma asteptam la treaba asta, credeam ca hidrosalpinxul e acolo si poti trai cu el asa in pace, dar nu, ... e adevarat ca era destul de mare dar nu mi-am pus problema sa se inflameze asa.
Acum nu stiu ce sa fac... mai pot sa fac FIV cu infectia asta? o sa revina la normal oare?

Dr.I nu raspunde la mail

Mergi la inceput

lelu

Daca d-l dr. nu raspunde la mesaje, suna la policlinica ca acolo sigur iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

lelu,daca ai ecografia,poti sa i-o transmiti drului I.Eu asa am facut si mi-a zis ca se vede ca nu s-a refacut la mine hidrosalpinxul,deja stiam si de la dr la care am facut eco.Insa daca s-a refacut sunt 2 variante:laparo sau scos la punctie,in functie de ce decide dr I.Sa stii ca si eu am avut dureri groaznice de la hidrosalpinx,dar in perioada CM.Nu raspunde de fiecare data la mail dr I,dar poti suna la clinica si sa vorbesti cu el.La mine a ramas ca fac FET cu trompe,dr I zice nu s-a refacut hidro,nu vreau decat sa am incredere in el si sa nu mai citesc toate prostiile de pe net
tamys,dar ce scoruri au astia la Buc pt FET,nu imi vine sa cred...Ar lua si pielea de pe om,daca s-ar putea!Eu totusi tind sa cred ca ingheata si mai repede la Sibiu.De ex,eu mai am 5 puiuti inghetati(3 blasto de z5-a si 2 morule de z 4-a).

Mergi la inceput

lorelei78 un FIV la Bucuresti m-a costat 12900 lei
fara tratament si 7700 lei un FET. Si te trateaza cu indiferenta, adica te expediaza repede ca pe banda rulanta.

La Sibiu sunt oameni deosebiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Foarte mare diferenta dintre Buc si Sibiu...Am studiat si eu mai multe clinici pana sa ajung la Sibiu si am oscilat in cele din urma intre Sibiu si Ungaria,dar datorita distantei si a faptului ca ma descurc cel mai bine in limba materna,am optat pentru Sibiu si nu imi pare rau...dar nu a fost sa fie la mine...Va fi data viitoare si pentru noi

Mergi la inceput