FIV la Sibiu (26)
Raspunsuri - Pagina 17
yasmi81 spune:
buna ziua fetelor
nu am mai scris in ultimul timp desi va citesc si ma rog sa reusiti
eu nu am noutati pt ca nu am reusit sa ma programez pt histerosalpingografie deoarece nu am avut rezultatul la culturile de col. mi-a iesit luna trecuta un streptococ hemolitic grupa B de care se pare ca nu am scapat desi am facut o runda de tratament cu amoxiclav. acum astept raspuns de la dr. pt a stii ce tratament sa mai urmez, sper sa pot face HSG in mai pt a decide ce vom face pe viitor Ia sau Fiv. Va doresc multa bafta tuturor
tamys spune:
anca_alin multa bafta maine, iti tin pumnii sa fie cu noroc si sa ne spui ca esti cat mai repede
lorelei78,Claris mie mi-a spus la Sibiu ca nu congeleaza decat blastociti care ajung cel putin la stadiul de morule mai mici de atat nu congeleaza.
toate fetele
monaramona spune:
adriana multumesc ..eu sunt bine azi l-am vazut pe bebica statea ca turcul ..vom vedea mai tz ce este fata sau baiat
12+
anca_alin spune:
tamys, astazi am facut IA2, sper sa fie cu noroc si multumesc pentru incurajare
adriana, a fost totul ok, m-a cam durut cand mi-a desfacut colul, dar trebuie sa fim tari, nu? ma cam tine burta cand ma aplec, nu stiu ce o fi, amatipit spre seara ca eram tare ametita si m-am trezit cu senzatie de greata, eram mai ametita decat cand ma pusesem in pat
DR. I mi-a ridicat moralul, eu optam pt FIV, dar a zis ca nu trebuie sa fac ceva atat de dur, incercam ceva <pe cale naturala>, este extraordinar, se implica, nu stiu am ramas profun impresionata, imi venea sa plang; nici nu stiu cum am ajuns acasa, nu-mi statea gandul decat la ce a zis dr. adi_1978
toate fetele de la sibiu
adinutapop spune:
Intr-adevar, domnul dr. Ispasoiu e un OM extraordinar!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Poate ne va face si pe noi fericite, ca pe multe fete care sunt acum mamici!
adriana_1978 spune:
pt monaramona ma bucur mult ca esti bine si bebele sa fie sanatos ai grija in continuare
pt anca_alin bravo ,ma bucur ca esti bine o sa vezi ca ste cu noroc de data asta sa stai linistita in patut zilele astea asa e dr I e un om de milioane rar mai intalnesti dr ca dansul si eu ieri cand am vb la telefon cu dr I mi-a ridicat moralul mi-a explicat foarte frumos ca luna asta nu o sa fie pt a monitoriza si dupa paste o luam de la capat Doamne ajuta sa fie cu noroc ai grija stai cat mai linistita zilele urmatoare
claris spune:
Tamys la pensiunea Eli unde ai stat cazata costul e 65 ron camera dubla,sau 65 ron de persoana ,deci 130 camera dubla.Daca e numai la 1 km distanta inseamnna ca e aproape de clinica.Au preturi mai bune fata de Bucuresti la clinica,si din cate am mai citit si serviciile sunt mai de calitate.
tamys spune:
Claris Pretul este de 65 lei/camera/ noapte.
Daca suni acolo poate venii cineva sa te ia de la gara.
adnana80 spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de ceva vreme... vroiam doar sa va incurajez si sa va spun sa aveti incredere in dr I, intr-adevar este un dr si om deosebit si sa nu va pierdeti speranta, ca o sa reusiti!
Eu vin cu "stiri" bune, dupa FIV-ul din martie cu beta 245 s-a confirmat sarcina gemelara la eco, am implinit 7 sapt si pana acum totul e bine.
Va pup pe toate si va urez multa bafta!