Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 4
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Dr de la Viena mi-a zis ca nu are nicio legatura anemia cu mancatul de carne, chiar si anemia feripriva nu se datoreaza lipsei carnii. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
M-as bucura daca ar intelege asta si mama!

SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui carpatina Conversatie in miez de seara cand Ioana se delecta cu ceva desene animate: Eu: - Ioana mergem sa facem baie? Ea (isi dezlipeste cu greu ochii de la desend si, privindu-si palma, imi zice): Nu, nu-i pe lista mea! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
F tare!Bravo Ioana!
SabinaY. spune:
La multi ani tati de Puppi
Gabriela sanatate va doresc si sper sa nu fie varicela.Nu stiu ce sa iti spun,n-am trecut prin asta.
danuta36 spune:
Annisia la multi ani cu sanatate si sa ramai la fel de puternica,asa cum ne-am obisnuit sa fii tu!
Pupam si pe Yanisucu cel cuminte 
Luy draguta ca de obicei..multumim
Cum mai e Maria?
Carpatino,tare replica Ioanei
Pupam dulce trandafirasul
Ema sper ca esti mai bine 
Gabriela multa sanatate lui Sofi!
Noi de dimineata am fost la piata,apoi in parc,si pe la Leonardo,sa-i iau lui Mirunache niste tenisi..a fost tare incantata de ei
i-a povestit lui buna-sau ca mama numai ei ii cumpara de toate ![]()
O zi faina in continuare!
Roxana_G spune:
Sabinutza japonica, totul ok la voi? Mai citeam la subiectul cu relatari de acolo dar cum iesise cu paruieli in ultima vreme am abandonat.
Sabina cea mare, cum te simti? Cum merge tratamentul?
Sabina spune:
Sa bat in lemn, vad ca scad incet de tot doza dar ma simt bine. Azi am inceput din nou oficial regimul de la nenea naturistu, ca m-am facut cat malu si nu se mai poate.
Ma simt in stare sa il tin, pana acuma eram prea slabita.
Prima zi fara cafea e mai grea, dar ma voi obisnui.
cand te vezi cu Anissia la cafea, chemati-ma si pe mine la un ceai verde:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Sa bat in lemn, vad ca scad incet de tot doza dar ma simt bine. |
Pai daca ajuta bat si io' in lemn!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Deci luminati-ma si pe mine, va rog, asa debuteaza (varicela)? Bubite, mici, rosii putine? E posibil ca Sara sa nu faca deloc? Eu izolate oricum nu am cum sa le tin, si s-au pupat si jucat suficient pana acum ![]() |
Gabico, si Ioana a avut varicela nevacinata fiind... si numai putine n-au fost bubitele.... Seara la culcare avea cateva.. insa la 5 dimineata era "plina" de ele.
Cat despre vaccinare eu stiu ca nu asigura imunitate (motiv pentru care doctorii de aici nu-l recomanda) ci doar "ajuta" la o forma mai usoara a bolii.
Oricum ar fi, sanatate!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
Gabico, trebuyie sa aiba si pustule bubele...Sofia a avut putine, dar s-au facut f f mari, aratau ciudat, noi credem ca s-or fi unit intre ele cateva situate in acelasi loc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo