Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!
Raspunsuri - Pagina 20
lalely07 spune:
Madutza..hai sa incerc eu...dar eu nu stiu daca reusesc!!
Ai putea sa-mi dai parola de la userul comun pe PM??
37+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 2 saptamani!!!!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Madutza..hai sa incerc eu...dar eu nu stiu daca reusesc!! Ai putea sa-mi dai parola de la userul comun pe PM?? 37+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 2 saptamani!!!! |
ti-am trimis parola. faci tu cap nou acum?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui miki1979 alina, ce flacau mare ai..La multi ani bebe Alex ![]() ![]() ![]() mie aseara mi l-a luat mama pe vlad pana duminica..si aseara ni se parea casa goala mami de 2 prichindei |
asa sa faci miki, sa te odihnesti. Asta fac si eu cat timp e Cristi la mama
Am hotarat o perioada sa-l duc in fiecare sapt 2-3 zile la mama.Povestea nasterii
alina.n spune:
| citat din mesajul lui roxy_s scrish deci este normal cu mainile reci. bine, de obicei nu le are reci dar uite ca uneori da. ![]() hai ca deja incepi sa devii si tu experimentataeu inca n-am incercat s-o usuc cu foeonul noi gata, am facut baita, am papat si acum dormim. merg si eu la baita si apoi in pat. maine asteptam alti bebei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Da e normal sa aibe manutele reci, asta va dura o perioada pana ce isi regleaza circulatia.Vei vedea ca in cateva sapt nu vor mai fi asa. Deci nu e cazul de manusi

Uite Alex deja nu le mai are reci.
millie spune:
Multumesc mult fetele pt.raspunsuri 
Hai Canatnk
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
36+ s
Amr 10 zile
anaxena spune:
am slabit si eu,nu asha fantastic ca madutza dar am dat 500gr jos sa vedem urmatoarele zile,oricum aseara mi-a fost mai ushor
rasol de vita la gratar,o porcarie,sa vedem cum e la gust si numai cat m-am chinuit sa dau jos de pe os..nu merita,ma intorc la ficateii mei
azi ma duc la real sa vad cum e cu pantofii,oferta e pana duminica
MarApr2011 spune:
Lalely:am reusit sa fac capitolul??
Mai tb sa modific lista cu sarbatoritele..de luna asta
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui MarApr2011 Madutza...acum subiectul se inchide automat..sau mai trebuie sa fac eu ceva?? |
e totul ok

, cap il inchid moderatoriiPovestea nasterii