Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

i'm back!

am citit din urma

mandreeac - imi pare rau ca nu te poti odihni; din cate am vazut pana acum asa e perioada de inceput; te pup

giulia - felicitari; bebe nicoletta sa creasca mare, sanatoasa si sa fie mancacioasa

HAI AMA

HAI CAMI

HAI ALLY

HAI CATANK

catank - tinem pumnii pentru intalnirea cu doctorul azi; poate te opreste si nasti

simonacip - sanatate multa puiului

ailed - ma bucur ca mai treci pe la noi

va pup pe toate fara exceptii

35 +

AMR MAXIM 21 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

de la 7 imi baga antibioticul, contractiile parca s-au mai rarit, dupa ce termin cu antibioticul a spus ca ma controleaza sa vedem dilatatia. Sunt lesinata de foame dar acusi vin cu micul dejun, abia astept, am foamea in gat.
Nana nu stiu de epidurala, ma bate un gand dupa cat de rele sunt contractiile, dar inca mi-e frica de ac in spate, poate daca imi baga pe branula pe care deja o am, poate, ma mai gandesc.
Revin cu vesti imediat ce le am si pot scrie.

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

simonacip acum in prag de ''disperare'' am decis sa-ti iau nr de tel., sa va pot transmite un gind in cazul in care ma va opri. Sa nu te superi!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 40+

te roooog chiar, iubita mea. Doamne Ajuta!
Hai Ioana!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Neata
GIULIA FELICITARI!!!sa va traiasca ,sa fie santoasa si sa va adauca multe bucurii!!! wow ma ia cu emotii cand vad ca avem acelasi dpn si la tine a venit bb
HAI BB SOPHIE
Fetele care ati nascut cu anestezie epidurala si a trebuit sa cumparati chitul,de la ce firma l-ati luat ,cat a costat si de la care farmacie???

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 36+ s
Amr 10 zile

130 ron parca, de la farmacia Help.Mie dr mi-a spus ca nu conteaza firma sunt ok toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'neata!

aseara mi-am luat baiatul si sunt f fericita . Tot ieri pe zi am spalat geamurile din toata casa am foat in mare forma

simo, ma tot gandesc cum sa faci cu regimul sa nu renunti, vb pe pm sau mail

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Dimineata am mincat 2 mere in loc de banana..Cred ca Miki are dreptate..sa incerc ochiometric dupa cantitatile spuse de voi 4 ficatei si carnitza cat palma...Oare e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hai catank!!!

Strumphi, hai ca mai ai umpic! Mult a fost, putin mai este si-ti vei tine comoara in brate!!! Cere epidurala, sa nu te mai chinui!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai strumphitza

hai catank

sa avetzi nasteri usoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

HAI STRUMPY HAI BEBE SOPHIE!!!

CICA VORBA AIA CURAJ GAINA CA TE TAI

38sp+
AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

[majoreta
CURAJ, DORINA!!!! VINE BEBEEEEE!!!
HAI BEBE SOPHIE, SCOATE NASUCUL AFARA!!!

Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

[quote]citat din mesajul lui simonacip

[quote]citat din mesajul lui millie

Neata

GIULIA FELICITARI!!!sa va traiasca ,sa fie santoasa si sa va adauca multe bucurii!!! wow ma ia cu emotii cand vad ca avem acelasi dpn si la tine a venit bb
HAI BB SOPHIE
Fetele care ati nascut cu anestezie epidurala si a trebuit sa cumparati chitul,de la ce firma l-ati luat ,cat a costat si de la care farmacie???

Am inteles ca cea de la Braun este cea mai buna, eu am dat pe ea 150 de lei, din sensiblu;poti sa gasesti si pe net de la mamici care nu au mai folosit-o..crede-ma in momentele alea face toti banii!!

Mergi la inceput