Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele eu ma duc la un dus si ma retrag in pat.

va pup pe toate mamici si burtici, aveti grija de puiutii vostrii.
o seara frumoasa s noapte buna!

si strumph... bafta multa, pana maine cred ca nasti!

35 +

AMR MAXIM 21 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy hai ca nu ma ia somnul pina nu aflu ce e cu tine... Doamne ajuta sa fie bine! Te pup!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

m-a vazut un doctor si am membranele fisurate si a incercat sa ma dilate iar cu mana, foarte foarte dureros. M-au pus la monitorizat sa vedem ce face bebe daca e happy sau nu si vor sa ma retina sa ma induca noaptea asta pt ca am membranele fisurate

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

vine Sophie!!!!

tinem pumnii Strumphuletz!

39+ Natalia

AMR 3 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada da nu-mi trimiti si mie regimul?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE

ti-am cerut mai devreme adresa de mail ca sa ti-l trimit

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

madutza, mai am si eu o curiozitate...te mai inrtebasem eu dar nu stiu daca mi-ai raspuns..
a avut succes operatiunea olita ? ati renuntat la pampersi ? eu ma tot chinui si parca e o lupta fara izbanda..acum refuza complet desi o perioada a facut la oala..acum se ascunde si face in pantalon..azi am reusit sa-l pun pe wc..aam stat vreo ora cred, ne-am dat cu toate cremele si am epuizat toate punctele de interese din baie..si tot n-a facut..si in momentul cand se ridica face in pampers..parca se inhiba..nici nu stiu ce sa fac, sa-l las in pace..dar pana cand ?

mami de 2 prichindei

am renuntat la operatiune pt ca nu mai puteam de burta. Acum asteptam caldura, cu o luna in plus sau in minus tot pe acolo suntem. Plus ca am tot citit ca in per cand vin fratiori nu sunt prea receptivi.
Deci mai asteptam putin...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

La noi o sa ploua ... sis tiu ca la stiri a zis ca este aiurea daca ploua pt ca radiatiile vor cobora la sol....
Deci adio mancare sanatoasa si legume ok...totul va fi contaminat!!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

fetele, nu va mai panicati si fiti atente la stiri in intregime. Nivelul radiatiilor nu este de alerta, iar soul contaminat de la ploi este doar in Japonia.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ma interneaza si ma induc noaptea asta si imi iau pacaleala maine de 1 aprilie

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si daca tot nu mi-a tacut gura astazi mai am o intrebare pt cele din bucuresti: stiti vreun local care sa organizeze botezuri/petreceri si sa aiba si loc de joaca pt copii ? de preferat terasa..nu neaparat sa fie ceva formal..asa, pentru o dupa-amiaza la un gratar ceva pentru vreo 30 persoane..

mami de 2 prichindei

in spatele pietei Delfinului este un restaurant cu terasa maaare si ceva casute de joaca pt copii: Moara lui Bucur.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

PERSI:Salut,sunt eu Radu Andrei (4 kg si 53 de cm),baiatul lui msmi si al lui tati,azi este prima mea zi de viata si ma bucur ca m-ati primit printre voi!!!

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Felicitari persi !!!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput