Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui squirrel
Pana nu uit, Krissy noi locuim in Ashburn, considerand distantele americane nu departe de nenea Obama. Te astept cu mare placere daca va hotarati sa veniti prin zona.

Flavia, pai nici nu esti asa departe, cam o juma' de ora de fratele meu (e in zona Fairfax, la sud de ruta 66). Poate ne vedem in mai la un suc, cand avem planuit un drum in zona.

Cat despre varsta, sa stii ca eu vin tare din urma, candidez si eu pt postul de mama de suflet-adjunct.

Andra
, ma bucur ca ai gasit informatii folositoare in linkul postat, mi s-a parut si mie bine sintetizat materialul. Daca zici ca vaccinul are acceasi concentratie si compozitie, vorbeste neaparat cu medicul sa ti-l prescrie pe cel mai ieftin.

Aici noi inca asteptam primavara, abia da coltul ierbii si cate o brandusa ici-colo, dar parca parca se dezmorteste natura in sfarsit. La mine in gradina primavara e o feerie, dar cred ca mai am ceva de asteptat.

Sa aveti o duminica frumoasa!

PS: Mi-a pozat si eu burtica de 20 de saptamani - parca mi-a mai crescut si mie in ultima vreme, desi imbracata cam tot ne-gravida par.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Krissy, pai tu ne faci geloase cu silueta ta...unde e burta??? Clar primesti premiul de model de la mine

mamutz, ptiu ce sexoasa esti.

theo, nici tu nu te lasi mai prejos
mariaruxi, burtica pe masura...frumoasa foc

Multuemsc de complimente,sper ca tortul sa fie pe placul sarbatoritei

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata burtici,

sunt convinsa ca niciuna nu s-a trezit inca la ora asta asa ca sar peste ceai, cafea si alte cele....eu m-am culcat odata cu gainile, ca am umblat toata ziua cu cumnata care tre sa nasca dupa ultimele cumparaturi si eram fraaaaaaaanta.

Anaemi dulce tare Filip al tau, stii ca se zice ca, copiii sunt cei mai sinceri....stia el ce stia

Lisssaana imi place mult tortul, esti f talentata si pare si gustos tare .

Laura13 pentru eco, ma bucur ca bebe mic e bine.

mamutz frumoasa burtika, iar picioarele sunt de fotomodel nu de gravi .

Nu ma tin minte care dintre voi spunea ca pune o jucarie muzicala pe burtika, am incercat si eu de 2 zile si misca bebe de numa' numa', ori ii place tare ori il enerveaza si mai tare .........

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
26+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Salutare burticute!

Am si eu o intrebare pentru voi! azi am vorbit cu o prietena, si venise vorba despre celebrul umidificator, iar ea mi-a spus ca mai degraba investesc direct intr-un aparat cu aerosol? Cum eu nu ma prea pricep, m-am gandit sa va intreb pe voi, cele care aveti mai multa experienta!

Va pup

24+ cu
Eliza Maria

fiecare e cu treaba lui. aerosolii nu inlocuiesc necesitate de a avea aerul umed in incapere, asa cum, aerul umed din incapere nu iti ajuta prea mult copilul bolnav de bronsita.
so, fiecare aparat e cu utilitatea lui, nu e o chestii gen daca am ap. de aerosoli nu mai imi trebuie umidificator sau viceversa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza si de la mine! Mersi frumos de raspuns, o sa le luam pe amandoua inseamna, tipa de fapt mi-a zis ca ea daca ar fi sa aleaga ar lua aerosolul, ca la ea aerul nu e f uscat...da cum la bloc iarna e uscat de numa numa...clar trebuie amandoua!
Va pup si sa aveti o duminica superba...o sa fac si capitol nou!

24+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Ramurica noua...

Mergi la inceput