Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
v_florina spune:
Buna fetelor, am crezut ca in weekend e pauza pe forum, dar vad in schimb atata activitate...
Laura, multa sanatate iti doresc, tie si lui bebe.
Anaemi, cred ca Anastasia este micuta pentru sfatul meu. Sotul meu pe la 4-5 ani nu manca de fel, si numai cu inot i-a revenit pofta de mancare.
Lissa, ce putea fi in loc de ovar? Si eu am senzatia uneori ca parca ma doare ovarul.
Noi azi am umblat dupa un dulap - incercam sa prelungim sifonierul din camera noastra ca sa putem elibera de haine ce mai este prin viitoarea camera a lui bebe. Avem cam multe investitii anul asta, inclusiv aerul conditionat - tot pentru bebe. Cine sta in Bucuresti, stie cum poate deveni vara.
Va pup si va doresc multa multa sanatate!
19+ (inca, pana maine!)
adra_bell spune:
Cristina, multumesc mult pentru linkul despre conduita fata de gravida cu RH negativ, l-am citit pe nerasuflate.
Fetele care faceti vaccinul anti Rh la 28 saptamani, pe piata sunt doua vaccinuri, Rhesonativ pana-n 500 lei si Rhophylac 800lei. Din cate am citit eu nu exista nicio diferenta de concentratie, doar producatorul e altul. Mie medicul mi-a dat reteta pentru ala de 8 mil dar ma duc marti la control si o sa-i zic ca altul mult mai ieftin
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
squirrel spune:
Buna fetelor, bine ca e w-e si pot recupera mai usor cu cititul.
Crisspy, cu intarziere iti spun La Multi Ani ! sa ai parte de tot ce iti doresti (si cred ca stiu ce iti doresti 
)
Florina_g 

nu am vrut sa te supar deloc cu mesajul meu. In urma prezentarilor care s-au facut am ajuns la concluzia ca eu sunt cea mai batrana din gasca , in iunie voi avea 39 de ani si ma 'distram' de faptul ca as putea fi mama la unele fete de aici si tinand cont ca tu esti cea mai tanara implicit si tie. Am uitat sa va intreb fetelor ma primiti pe post de mama de suflet?
Pana nu uit, Krissy noi locuim in Ashburn, considerand distantele americane nu departe de nenea Obama. Te astept cu mare placere daca va hotarati sa veniti prin zona.
Din pacate fetelor sarcina nu vine intotdeauna doar cu bucurii trebuie sa trecem si prin ceva neplaceri, vorba aceea daca nu e tusea e junghiul. Multe dintre noi am trecut de jumatate iar de acum incepe numaratoarea inversa. Nu mai e mult si ce nu face o mama pentru copilul ei
.
Despre kg eu zic ca este lucrul de care trebuie sa va stresati cel mai putin, mancati sanatos, lasati loc si de o pofta cu moderatie. Credeti-ma e destul de greu cand trebuie sa imi calculez nr. de carbohidrati, proteine si grasimi pe care am voie sa le mananc la o masa.
Anaemi eu cu Vlad am avut probleme mari cu mancare in sensul ca dura o vesnicie pana il hraneam asa ca mai utilizam si metode 'nerecomandate' cum ar fi ii dadeam o jucarie sau o carte. Asa ii distrageam atentia si manca mai bine. Cu Paul in schimb nu am probleme el cere mancare cand ii e foame si e foarte pofticios. Daca vreau sa ii introduc un aliment nou este suficient sa ma vada pe mine mancand ca vrea si el. Fiecare copil e diferit.
Laura multa sanatate, mi-am amintit si eu sa ii rog sa imi verifice si mie anticorpii ca vorba Lissei americani astia sunt foarte relaxati.
Binenteles ca i-ar m-am intins fara rost. Aveti grija de voi este cel mai important, restul se rezolva
Va pup si w-e frumos in continuare.
Ps la noi au inflorit copacii din jurul blocului, e atat de frumos.
Babylicious spune:
Salutare burticute!
Am si eu o intrebare pentru voi! azi am vorbit cu o prietena, si venise vorba despre celebrul umidificator, iar ea mi-a spus ca mai degraba investesc direct intr-un aparat cu aerosol? Cum eu nu ma prea pricep, m-am gandit sa va intreb pe voi, cele care aveti mai multa experienta!
Va pup
24+ cu 
Eliza Maria
lisssa_ana spune:
aerosol se practica in Ro, noi nu am folosit niciodata, nici nu cred ca ar sta Ana.
Va rog, sa va uitati pe mail, a m trimis poze cu ultimul meu tort, e o petrecre surpriza pt o prietena graviduta, va rog sa imi spuneti cu sinceritate daca e ok sau nu.
multumesc!!!
Mama de Ana si
25+
Fashion
Babylicious spune:
E tare dragalas! eu una as fi incantata sa primesc un astfel de tort! felicitari pe executie!! 
24+ cu 
Eliza Maria
Babylicious spune:
AAA...si am vazut burtik de mamutz! Foarte frumoasa si mamica si burtica!! Sanatate multa!

24+ cu 
Eliza Maria
ALEXA1985 spune:
Dragi viitoare mamici,
va asteptam la bazarul umanitar, pentru a procura produse, sau sa donati ceea ce nu va mai este folositor, poate alcineva se va bucura de acel produs. O parte din produse le puteti vedea si la mine la semnatura.
Mami de
ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!