Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
MihaelaV spune:
Eu m-am simtit mai bine si am facut o salata cu ton, porumb, salata verde, ardei kapia,masline, ridichi,ceapa verde, oua fierte si zeama de lamaie.
Krissy spune:
Noua ne-a gatit tata
salata orientala, de care taaare mi-era pofta, si fasole frecata cu salata de varza murata, asa ca ne asteapta cu mancare gustoasa de post cand ne intoarcem de la lucru... Imi vine acuma sa plec
.
Sa aveti un week-end linistit si odihnitor!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
20+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
lisssa_ana spune:
si eu ma plang de dureri de spate, azi m-a durut si un ovar (cred), dar daca nu imi trece am sa merg la medic.
Offf...ce sarcina linistita am avut eu pana acum si acum incep durerile
Mama de Ana si
25+
Fashion
gogoshika10 spune:
Buna dimineata burticutze frumoase!
Si va invit la o cana de lapte cu inka
sau cafeluta sau ceai si ce mai vreti voi!
Raportam si noi o stare de sanatate mai buna. Bubitele de pe buze s-au uscat si au inceput sa se vindece.Burtica nu se mai intareste chiar asa, nici nu ne mai doare decat cand mergem mult pe jos.
Cu oboseala stam mai rau...ieri am avut mult de alergat pe la munca...noroc ca a venit uichendul si ne putem lenevi in pat ![]()
Cu kg ...si noi am luat 8 pana in prezent si suntem in crestere...ma streseaza tot mai mult colegii care se mira de dimensiunile buriticii mele in fiecare zi...
Colostru la noi? Nici vorba! Avem sanii uscaciosi. Dar nu ne facem griji...ne gandim mereu la ce zice mami meu: cum o vrea Dumnezeu. Le ducem pe toate.
Pupam burticutele necajite si le uram muulta sanatate si pe cele voiase, ca sa ramana la fel

Cristina G.
22+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
anaemi spune:
Neata fetele! 
Laura sper sa gasesti rapid medicamentele de care ai intrebat! 
Mamutz eu am facut iri o salata orientala, iar azi ma bag la facut o mancarica rapida de fasole verde cu ciuperci, niste orez cu legume si o pasta de naut.
A! Si niste briose(muffins), dar nu de post, cu crema de ricotta si frisca din smantana din lapte.
Faza tare :
Ieri seara - noi prin mag Cocor
-(nu ma gandeam ca s-a schimbat chiar asa in interior, numai de fitze,-bineinteles ca am iesit la fel cum am intrat= rapid
)
- pe la mag lui Botezatu sau pe langa, nu stiu exact, Filip vede o rochie animal print de zebra (sau cum i-o zice)
-eu putin mai departe de el
-el incepe sa strige in gura mare : "MAMIIIII, UITE UN COSTUM DE ZEBRAAAA !!!" ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

la burtici, eu am fugit la treaba ! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Arianna_M spune:
Neatza.....
ce tare Filip
....avea dreptate el.....mie una nu imi plac ![]()
20 +
Arianna-Maria
ALINAOPREA spune:
Neata si de la noi burtici !
Gogoshika ce buna ar mai fi o cafeluta cu lapte.
Eu m-am lasat de cafea o data cu tigarile cand am aflat de sarcina, bine nu chiar imediat , am aflat la 5 sapt si m-am lasat pe la 7 sapt.
Daca as fi baut cafea in continuare,in fiecare dimineata,cum era tabietul,m-ar fi tentat si tutunul.....asa ca mai bine lipsa.
Va pup si va urez un sfarsit de saptamana linistit !
Alina
23+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
roxybarbu spune:
buna dimineata'
vreau si eu o cafeluta cu lapte,sa am energie sa pot termina curatenia 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011
Laura13 spune:
buna mamici,
vin si eu cu vesti despre noi. unele bune, unele mai putin bune.
la analize, acum 2 zile, mi-au iesit prezenti anticorpii antiRH.
am fost astazi la eco, bb nu pare a fi afectat de ei. luni dimineata merg sa imi fac titrarile, sa masuram nivelul anticorpilor din sange, apoi, impreuna cu doctorita, vom decide pasii de urmat.
nu vreau, sau incerc cat pot de mult, sa nu ma gandesc la ce e mai rau, multumesc lui DD ca bb nu e afectat, sper sa ramana asa.
cert e ca voi fi prietena buna cu doctorita, voi face eco saptamanale, titrari la fel.
in alta ordine de idei, varsta sarcinii e de 26 sapt, bb are toate masuratorile de 27 sapt, creste frumos, are 950 gr (+-120gr). m-a speriat un pic doctorita, ca a vazut ce necorespunzator la piciorul drept, i s-a parut a fi o malformatie, pana la urma si-a schimbat bb pozitia si a spus ca nu e nici o problema, isi sprijinea piciorul de peretele uterului si de aceea nu era cu laba la 90 de grade. sper sa nu se insele si totul sa fi bine. are deja circulara simpla de cordon, dar asta e prin coada listei de griji, dupa cum evolueaza lucrurile probabil voi ajunge oricum la cezariana.
dar, nu ne gandim asa departe, sa fie el sanatos, si eu sa pot sa il duc cat mai aproape de termen.
pup gasca, voi mai reveni, sper in zile mai luminoase.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
roxybarbu spune:
Laura iti doresc mult,mult noroc si sa fie totul ok pana la sfarsitul celor 40 de sapt. si dupa .
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011