Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
Babylicious spune:
In primul rand, 

La multi ani, Crisspy!!![s]
, si sa dea Domnul sa aveti un copil sanatos si frumos, si va gasiti o casuta exact cum va doriti!!
Babyblue, felicitari pt cele 20 de saptamani!! mai e putin, bucura-te de ce a mai ramas!
burtica frumoasa!!
Felicia, pe mine ma doare rau bazinul...da raaaaau...bine nu cum zici tu ca nu poti merge...dar oricum...sper sa ne lase curand 
mamutz, ma bucur sa aud ca esti mai bine!

Matzo, bun venit inapoi!
Laura, multa sanatate persoanei care are nevoie de medicamentele acelea! sper sa le gasesti si sa fie totul bine pana la urma!
24+ cu 
Eliza Maria
mamutz spune:
Voi ce mai mancati? Ca nu mai zice nimeni nimic. Si ceva idei rapide pt astia care stau la pat![]()
24+ 
Laura13 spune:
multumesc din suflet pentru ajutor.
asteptam raspunsuri de la 3 furnizori, speram ca macar unul sa se concretizeze.
pe mamici.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Voi ce mai mancati? Ca nu mai zice nimeni nimic. Si ceva idei rapide pt astia care stau la pat 24+ ![]() |
Eu am facut o ciorbitza de "vitamine"....loboda , stevie ,ardei ,dovlecel si fasole batuta.....tinem post.
20 +
Arianna-Maria
lulusor77 spune:
crisspy, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puisorii tai! Multumim de praji! Mmmm, buuuuune.
Roberta, si eu merg des la toaleta, dar asta din trim. 2 de sarcina. Poate e bebele aproape de vezica si apasa.
babyblue, Felicitari pentru 20 sapt! Iti doesc inca 20 sanatoase de-acum incolo.
Michelle, merci pt. raspunsul legat de acidul folic. Ce iau eu tot Folio se numenste. Dupa control de la medic nu primesc nici un fel de raport, asa ca vad doar ce scrie in Mutterpass, si n-am gasit nimic legat de col. Oricum, ma gandesc ca m-ar atentiona dr. daca ar fi ceva in neregula.
adra_bell, wow, 2 ani ai alaptat? Bravo tie! Sper ca te simti mai bine.
lulusor77
21+ 
lulusor77 spune:
Hmmm, eu dupa sapt. bune de mancat sanatos, m-a apucat azi pofta de paine alba cu parizer, asa ca asta am mancat. Sa nu ma certati ca nu mai fac.
lulusor77
21+ 
lulusor77 spune:
Eu sunt rupta de oboseala. M-am apucat de curatenie, iar soacra-mea s-a oferit sa vina sa ma ajute. Pana sa vina ea am tras tare, sa nu ma gaseasca cu casa intoarsa (orice s-ar zice, e soacra).
Si obosesc si eu mult mai repede decat inainte. Asa ma dor picioarele si spatele. Iar puiul meu abia daca s-a miscat azi, si-o fi zis ca macar el sa nu ma oboseasca.
Povesteati ca obositi cand vorbiti. Eu obosesc cand ma sarut cu sotul, daca ati mai auzit asa ceva.
lulusor77
21+ 
ALINAOPREA spune:
Eu azi am mancat mamaliguta cu branza si smantana, nu tinem post dar carne nu pot manca de cand am ramas gravi.
Multumesc fetelor pt informatia despre masajul sanilor, chiar nu stiam ca provoaca contractii.
Pupici pe burtici !
Alina
23+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
Eu am facut o ciorbitza de "vitamine"....loboda , stevie ,ardei ,dovlecel si fasole batuta.....tinem post. 20 + Arianna-Maria |
Esti sigura ca nu ai mancat la mine acasa?
24+
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Esti sigura ca nu ai mancat la mine acasa? 24+ ![]() |
sigur...sigur....abia m-am dus pana la piata ,la ce lene aveam...la tine nu aveam cum sa ajung

20 +
Arianna-Maria