Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Buna !!! toata listutza (ca e lunga raaauCrisspy sa iti dea dumnezeu o sarcina usoara si la termen, iar bebicul sa fie asa cum ti-l doresti si mai ales sanatos...ca restul...se rezolvaKilogramele, mama lor de kilograme . In ultimele 2 saptamani am bagat pe mine 2 kg deci am ajuns la formidabila cifra de 68 de kg . Nu mananc mai mult, nu ma tratez mult cu dulciuri, desi sincer mai scap in ultimul timp cam des, dar totusi...O sa incerc sa fiu din nou super atenta cu ce mananc si sa nu imi uit painea de toate zilele...ca iarasi dau in constipatie daca nu pap paine, ciudat nu? (si d-aia facuta in casa ca cea din comert e fix zero pentru mine). Fetelor nu va impacintati legat de colostru...la unele apare mai devreme la altele dupa nastere..fiecare situatie e absolut normala. Deci nu va faceti griji eu am avut cam pe la vreo 4 luni o asemenea iesire, dar a fost doar o data, cand efectiv imi explodasera sanii. Observ o a doua explozie, sanii sunt tensionati, super sensibili si vad ca iarasi si-au modificat volumul ...in ritmul asta depasesc clar 2 Pamele anderson la un loc![]() Fetele care au mai avut inca o nastere la activ... vreau sa va intreb ceva. Voi ati avut dureri la oasele bazinului? Sau aveti? eu sincer am impresia ca o sa ma desfac in doua. Ma doare enorm la baza bazinului si radiaza in piciorul drept. Sunt zile cand efectiv nu pot sa merg (la modul cel mai serios, am nevoie de ajutor) plang de durere..Atunci stau jos, intinsa in pat...si dupa o zi doua ma lasa...Dar revine durerea. Acum nu stiu, se modifica bazinul sa faca loc bulinei ...nu stiu. Tot ce stiu e ca e al naibii de dureros procesul asta. Dragele mele, m-am plans destul, acum fug sa mananc si eu ceva ca urla foamea in mine. Aaaa si daca nu papam deloc laptic pana acum , simt din nou nevoia crunta de a bea lapte(cel putin de 2 ori pe zi trebuie sa bag cate o cana de lapte). Pupici la burtici, mai mari si mai mici, dar toate simpatice foooc ![]() Felicia, de pui (Gabriel) si 22+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???) Nasterea lui Gabriel _ Simply happy! |
eu am dureri la fel, nu reusesc sa ma ridic singura din pat

exact cum zici tu stau in pat si imi trece 1-2 pe urma revin iar , efectiv ma dor oasele alea dintre picioare de inebunesc ..plang de durere de multe ori 

22+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
anaemi spune:
Felicia eu am avut dureri de bazin si cu Filip si cu Anastasia... mai mult cu Filip de fapt. La Anastasia am avut mari dureri de mijloc, iar acum ma doare intre picioare fffff rau. Am momente cand nu-mi vine sa-mi misc picioarele sa ma dau jos din pat de durere...sau sa ma intorc de pe o parte pe cealalta 
Aceeasi senzatie de zic ca ma desfac si mi se vor imprastia oasele pe drum. 
Colostru am avut doar la Filip...tot asa ma trezeam fleashca. La Anastasia nu am avut, dar asta nu m-a impiedicat sa o alaptez 2 ani 2 sapt
.Acum, sau pana acum in sarcina asta nu am avut nimic ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adra_bell spune:
Mie nu mi-a curs o picatura de lapte inainte sa nasc si am alaptat 2 ani. Nici dupa nastere nu mi-a curs, numai daca strangeam tare.
Felicia, si pe mine ma dor oasele bazinului.
Ce sa va mai zic? De doua zile am tensiunea f scazuta, ieri eram ametita si ma durea capul, mai aveam putin si lesinam. Nici astazi nu sunt mai bine.
Am fost de dimineata sa-mi recoltez pentru anticorpi anti D si-mi zicea asistenta ca HIV-ul si VDRL nu mai sunt gratuite la gravide, ceea ce mi se pare o dovada de inconstienta crasa
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ALINAOPREA spune:
Fetelor nici mie nu-mi curge nimic din sani si sora mea care are deja o fetita de 1 an si 6 luni si e gravi din nou m-a sfatuit ca dupa fiecare dus sa masez putin sfarcurile cu un prosop putin mai aspru.
Bineinteles ca uit de fiecare data.
Legat de arsuri, si pe mine ma chinuie de vre-o saptamana, numai seara, si-mi trec daca rontai cava uscat (biscuiti, covrigei etc )
Alina
23+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
AlyMih spune:
Crisspy LA MULTI ANIIIIIIII

Sa fii fericita si iubita si sa ai o sarcina usoara si bb sanatos

24+
mamutz spune:
Crisppy LA MULTI ANI!

AlinaOprea mie mi+au spus dr sa nu ma ating de sfarcuri si de burtica, dau contractii. Si cum eu deja aveam cu atat mai mult. Cu sfaturile astea de la prietene e bine sa verifici si la dr.
Colostru, sani mari, frate eu sunt in urma rau de tot la capitolul asta. Port aceleasi sutiene pe care le aveam inainte de sarcina, nici vorba de modificari. Au fost umflati la inceput acum nu mai sunt. Doar burtica creste fortza
. Iar cele 6 kg, deja, nu stiu sigur unde s+au pus, pt ca spre exempu imi intra pana sub burtica orice pereche de pantaloni. Deci pe picioare, solduri si fund inca nu s+au pus. Eu hainute de gravi numai cumpar deloc. Am luat o pereche de blugi cu butik si o pereche de colanti cu burtuik, in rest rochite si bluzite care le am deja si imi vin ok. Iar pt perioada calda am destule rochite cu taietura sub sani. Vad ca momentan stau bine cu contractiile, decand am facut injectiile, Doamne ajuta.
24+ 
mamutz spune:
Si de cand s+a ridicat bebe nu mai am nici durerile alea groaznice dintre picioare. MA imbraca sotul asa de rau era. Ma mai doare in stanga incheietura, langa labie, dar nu asa de rau ca inainte. Statea bebe pe col si de aia si durerile alea jos. Acum avem treaba multa, ranjam ceva prin burtica.
24+ 
Arianna_M spune:
Fetelor ...mai scriu o data ...nu cred k ati citit ....stiti cumva un dr.neurolog bun in Bucuresti ?
merci frumos !
20 +
Arianna-Maria
Ireth spune:
alina oprea, si eu stiu la fel, nu te atinge de sani. nu mai stiu unde am citit, dar stiu sigur ca am citit zilele trecute ca este unul din miturile perioadei de sarcina (adica daca te freci/masezi e mai bine pentru tine si pentru bebe)
ideea e ca daca e sa faci mastita si alte alea, tot le faci, indiferent ca ai facut masaje sau nu. e vorba de cum il inveti pe bebe sa suga.
21+
MihaelaV spune:
Fetelor care puteti iesi din casa am si eu o rugaminte la voi: haideti sa o ajutam pe Laura13 ca are nevoie urgent de niste medicamente. Postez aici mesajul ei de la rubrica Sunt in panica:
Buna,
am nevoie sa cumpar vinblastin de 10 mg 8 flacoane si dacarbazina de 500 mg 8 flacoane.
Din pacate in Iasi nu se gasesc si este o urgenta.
Multumesc anticipat.
Eu l-am trimis pe sot la farmacia de langa serviciul lui si astept sa-mi zica daca a gasit.

Gabriel