Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu, cum sa se schimne, e prima, cea de la inceput de tot, asta nu s-a schimbat niciodata (doar cea de la picasa). Se vede ca nu ai mai facut capitol de mult timp

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitol nou

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Missed me? Sper ca da.
N-am mai zis nimic demult,era atmosfera prea tensionata si asa cum isi aducea aminte Vas,io sunt mai "Gica Contra" si n-am vrut sa mai isc alte scandaluri pe aci.
Vad ca au aparut fete noi,fete glumete,relaxate si bine dispuse.Datorita lor m-am hotarat sa intru din nou.
Ce sa mai zic...despre bebe,e cel mai cuminte copil din lume,pe langa ca-i cel mai frumos.Doarme toata noaptea,pana la 6-7 dimineata,apoi papa si inca o tura pana la 9-10.Dpinde cat de obosit este.Mananca bine,nu a fost racit,nu am avut probleme la vaccin,e perfect.Tine-ne Doamne tot asa!!!
Despre mami,relaxata,fericita,revenit la programul dinainte,atat cat se poate.In pauzele dintre mesele lui merg la sala,fac cumparaturi,gatesc.Cand sunt plecata,ramane cu tati acasa sau sta singurel si se hlizeste la carusel,la jucariile de plus.Se mai plictiseste din cand in cand si atunci ma joc cu el,il plimb 10-15 minute prin casa si se linisteste.
Facem si noi botezul saptamana viitoare,sambata.Cumparat rochita,pantofiori,costumas la bebe.Asteptam cu nerabdae petrecerea,desi nu suntem tocmai "nepetrecuti".
Am mai furat vreo 2 sambete de discotecareala si a stat maica-mea cu el.De fapt,a stat langa el,ca noi am plecat dupa ce i-am dat sa manance si a adormit si ne-am intors inainte sa se trezeasca el.De adormit...adoarme singur la el in patut,cu suzeta,pe care mai tarziu o scuipa prin pat.
In concluzie...ce mi-as putea dori mai mult? Decat multa sanatate.A,si mai am vreo 2 kg de dat jos,ma lupt cu ele,pana la botez vor zbura.

Mergi la inceput