Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello si de la noi!
azi am avut-o si pe Flavia acasa si am iesit cu amandoi la o sumedenie de treburi (posta, impozit, banca) apoi parc...
a fost o zi super, per total

LA MULTI ANI GABI!!!

CARMEN abia astept sa vad si pozele din ziua Z
sa o porti cu mare placere si sa iti fie Bine in ea!

* si eu as vrea la film... dar la noi nu vrea chiar nimeni sa stea cu felix, nici macar o ora...
dar la horror-uri ma uit de obicei singura pe motiv de incompatibilitate cu soata mie imi plac si pe el il horripileaza

MADALINA, ala de la ABC Design (Moonlight) are toate astea, si fermoar sa iasa cupilu pe acolo, e si tarc si e si pliant, de voiaj...

GABRIELA, eu chiar recomand un nene pe care l-am avut si noi la nunta. mi-a placut ca nu era din ala, sloppy asa, punea suflet, incerca sa prinda si invitatii in ipostaze frumoase, nu ne forta sa stam nu stiu cum, dadea indicatii moderat, si ce mi-a placut la el a fost ca si-a dat seama ca am o problema cu blitzul (in general) si mi-a vandut un pont - unde sa ma uit si cum cand vine vorba de poze...
daca vrei sa-ti dau nr lui, imi astept soata, ca trebuie sa-mi spuna si pretul. desi stiu ca era super ok.

revin

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

RROX - superbe poze, se vede ce bine v-ati simtit cu totii, inclusiv Catalina!

Hehe, pai s-a distrat, doar a fost petrecerea ei! Numai soacra-mea a tot comentat ca "am chinuit copilul". Nu stiu ce i se parea ei chinuit la copilul nostru. Evident, am avut camera pt alaptare si daca ar fi fost miorlaita / obosita ar fi facut nani acolo, ca nu suntem inconstienti. Dar ea a fost in forma, a mai furat cate un somn la mami sau tati in brate. Dar soacra-mea e dusa...a comentat in continuu, nimic nu i-a convenit. Si in fond nu stiu ce ar fi vrut sa facem ca sa nu o mai "chinuim", ca nu am auzit-o oferindu-se sa stea ea cu copilul undeva unde e mai liniste (asta zic asa, ca sa fiu rea, ca nu as fi lasat-o oricum)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai eu am o parere mai diferita fata de ce se intelege in general la noi prin "rasfat". Copilul rasfatat zic eu e cel care nu se gandeste deloc la cei din jur. Si dupa definitia mea, copilul meu cel mare nu e deloc rasfatat. Nu bate copii, nu cere luna de pe cer (mergem cu el in magazinele de jucarii si plecam fara nimic, nu cere nici o jucarie), intelege cand ii zici ca ai nevoie de 5 minute sa faci una, sau alta. Si a fost tinut in brate cam un an de zile. Cu toate astea, nu-l vad deloc un copil problema, si maica-mea care are pareri foarte stricte despre educatie, si crede ca fac mari greseli cu amandoi, plange acuma de dor in fiecare zi dupa el si zice ca asa copil cuminte n-a mai vazut.
Insa dupa definitia babelor din Romania - s-ar putea sa fie rasfatat - ca isi spune parerile deschis si sincer - asta chiar daca inseamna sa ii zica respectivei babe ca e urata. Ca participa intens la toate activitatile noastre si nu sta ca papusa acolo unde-l pui, ca e iscoditor si curios. Acuma, mai face si crize si tantrumuri specifice varstei, dar daca stai si le analizezi, au alte cauze mai adanci - cum ar fi oboseala, schimbarile de program, schimbarile din viata lui, certurile dintre mami si tati, etc. Nu ca are el o agenda secreta sa ne faca viata amara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ultima noutate. E si tati racit.sta mai lipsea, nu era de ajuns un copil si eu.
Felicitri Carmen pt rochita e superba. Ai scapat de o grija.
Cu luatul in brate la mine nu prea functioneaza. Daca plange ma duc la el si vb cu el, ii dau suzi pana se linisteste, dar sunt momentecand nu vrea sa taca nici daca ii aduc luna de pe cer. Mai nou el e smecher si se mai smiorcaie fara lacrimi atiunci chiar nu vede in brate. Daca in scimb vad ca nu am cum sa-l linistesc il iau si in brate si vb, ne plimbam prin casa.

Roxx uite o www.youtube.com/watch?v=eCs1Rj_6jyA" target="_blank">pozitie de alaptat in wrap. A incercat o singura data, numai ca eram f stresata ca aveam o oala pe foc si asta mic nu voia sa stea sg si mi-a iesit mult mai larg.
Noua ne place pe realitatea de multa vreme si ne mai place pe sport.ro candd vb becali, facem ochii mari.
PS: Sunteti toti trei superbi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc Lori, multumesc Doloress!
Ati spus exact ce banuiam si ce credeam si eu, dar nu aveam certitudinea ca asa este! Ce bine ca avem si mamici cu experienta care sa ne confirme / infirme temerile!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Flagrant, habar n-am din ce gama au fost produsele.. le-am cumparat de la plafar, iar solutia a fost in jur de 20 lei..daca-mi aduc bine aminte..

Simo, daca spui ca-s cauze hormonale nu mai da pumni de bani pe atatea produse..clar nu vor avea efectul pe care-l doresti.. Spun si eu.. Am chetuit la randul meu o caruta de bani pe produse de ingrijire a parului si am realizat ca de fapt nu merita..

Multumesc fetelor pt incurajari.. din pacate a fost un eveniment unic.. astazi nici nu s-a uitat la tzatzi, cu mameloane de silicon cu tot.. Pompam in continuare..

Am azi un pici marait tare..

Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

lorich intr-adevar , nu cred ca au fost 20min, dar mie mi s-a parut, cum zici tu, o vesnicie...
doloress multumesc... intr-adevar , am stat si m-am gandit...ai dreptate,o sa imi fie dor de perioada asta, trebuie sa profit cat mai mult , sa petrec cat mai mult timp cu el, mai ales ca stau doar un an acasa.
O sa fac in felul urmator, il mai las singurel cat imi fac treburile casnice, mai dau pe la el, mai vorbesc cu el, si in caz ca plange, o sa intrerup gatitul sau curatenia si ma voi ocupa strict de el, doar nu vine nimeni in inspectie, si daca ne e foame comandam o pizza si gata !
Deci,daca la voi, primul copil nu a ajuns un rasfatat dupa tinutul in brate in primul an, inseamna ca nici al meu nu va ajunge

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Daaa..si mie mi-au spus multi la botez (ca acolo s-au adunat toate neamurile!) ca o sa se invete in brate. Si le-am raspuns - asa, si? ce alta treaba mai importanta am?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

ziki la noi e invers. Mie nu-mi plac filme horror si al meu e innebunit dupa ele. Eu sunt mai romantica asa.

Mergi la inceput

La mine au incetat sfaturile. , dar in schimb daca il aude maraind in camera si stie ca e singur, repede se duce la el. Dimineata ma chinui sa-l invat sa doarma pana mai tarziu, ca mami are boala somnului si daca nu si-l face e jale, trebuie sa vina cineva sa vada ce face sa-l pupaceasca. Sa mai doarma copil daca poate.

Mergi la inceput