Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
crissa23 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bellasamoyed
la fel si la mine....da da de ex si feta e din mag sau branza de capra si ele sunt interzise nu? Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7 samburelul meu |
mi-a spus asa: "orice fel de branza,lactate atata timp cat sunt pasteurizate. nu manca daca nu stii de unde provin".
eu am mancat si topita si feta, mai putin de capra ca nu-mi place...
ma uit pe ambalaj, scrie pasteurizat...bun de papa.
in schimb imi plac pateul de ficat si cremwurstii de mor...si am citit mai devreme ca nu ar fi ok...ooofff trebuie sa le las asta e..orice ptr bebe santos
+8
gabriella1 spune:
Fetili, io am mancat de toate si n-am avut nicio problema,iar bebe a iesit perfect sanatos si mancacios. Dar poftele mi-erau fff ciudate.Mancam cascaval cu gogosari la otet,azi n-as mai incerca asa ceva
Cu "secsul "am dus-o rau..n-am avut voie de la 12 s,iar acum mi-e teama sa nu raman iar gravi
Mancati orice nu va provoaca greturi, nu va luati dupa toti dr .Eu una nu m-am luat dar nici n-am intrebat ,am mancat dupa pofetele inimii.
baby_r7 spune:
legat se sex, mie pentru ca am avut pierderile de sarcina dintre care cea mai avansata la 19 saptamani, cand am ramas gravida cu Bianca mi-a interzis orice miscare pana in ultimul trimestru......mai ales la inceput aveti grija, eu asa va sfatuiesc...........aaaaa si fara baie calda, doar dus..mie asa mi-a recomandat doctorul meu.
va !!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
corina_kelly spune:
Buna tuturor! Va citesc decand eram insarcinata cu primul copil, dar acum nu am mai rezistat si as dori sa ma inscriu si eu la odisee cu bebe nr. 2: UM 3.03.2011, DPN 8.12.2011. Multumesc, si sper ca am trimis bine mesajul
ralu_t spune:
branza poate de orice fel cata vreme e din lapte pasteurizat si ambalata, nu din galantar, cica galantarul (vitrina frigorifica, unde sunt produse varsate) e paradisul listeriei.la fel si mezelurile-sunt unele pe care scrie "produs fiert si afumat" si altele pe care scrie "produs crud". eu la prima sarcina am mancat parizer, ma apuca plansul de pofta. sa va spun ca in restul vietii mele, nici macar pe vremea lui ceausescu, eu nu puteam vedea parizerul in fata ochilor? nici acum nu pot sa ma imaginez mancand. dar la prima sarcina am mancat, era produs fiert si afumat (acu, dumnezeu stie ce fiersesera si afumasera inauntru)
fetelor eu sunt la bb2, se mai relaxeaza treaba cu mancatul la a doua sarcina. nu mananc crud/nepatruns si nespalat.in rest orice. mai ales acum in perioada de greturi, chiar nu pot fi prea ortodoxa fiindca abia gasesc ce sa mananc.acum 2 seri am poftit la un hamburger de la burger king, doar de lene nu m-am dus sa-mi iau.
acum tocmai am facut o ciorba de burta minunata si la prima sarcina eu cand aveam greturi mancam ciorba de burta. sper ca nu v-am ingretzosat
mancatul trebuie sa fie cat mai sanatos dar eu personal nu cred in extreme. 9 luni sunt f lungi, sa te abtii de la o cola sau un big mac atata timp mi se pare anormal. e permis un pahar de vin/zi de ex. evident ca nu voi bea in fiecare zi, dar la o ocazie, n-am sa refuz. draguta a fost o prietena care si-a intrebat ginecologul daca in loc sa bea 1 pahar de vin pe zi in timpul saptamanii, le poate bea pe toate 7 in we. evident raspunsul a fost nu. la fel si ciocolata sau cafeaua. nu trebuie exagerat, o cafea pe zi si cateva bucatele de ciocolata nu-i vor face niciun rau copilului. iar cerealele sub forma de paine integrala sau cereale integrale sunt f recomandate in sarcina. au o multime de B-uri si fibrele ajuta la digestie/scaun. pe net/reviste apar multe...nu cred ca trebuie sa le luam de bune pe toate. poate unele sunt intr-adevar bune insa mai ales in ce priveste viata vedetelor, indoielile mele sunt maxime in ce priveste forma in care sunt la 2 saptamani de la nastere. eu din ultimele barfe auzisem ca vedetele fac de obicei cezariene in luna a 7a inainte ca oasele bazinului sa apuce sa se deformeze pentru a facilita nasterea si concomitent cu cezariana fac si liposuctiunisau isi pun baloane gastrice, etc.
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 8+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t draguta a fost o prietena care si-a intrebat ginecologul daca in loc sa bea 1 pahar de vin pe zi in timpul saptamanii, le poate bea pe toate 7 in we. evident raspunsul a fost nu. |
La varianta asta nu m-as fi gandit, e tare!!
Exact, mancat de toate cu moderatie, nu face rau. Exceptie facand mancarurile crude, fructe/legume nespalate etc. Si asa e, la a doua sarcina pari mai relaxata cu mancarea si alte interdictii. Insa cand ai la activ necazuri cum sunt multe pe aici, normal ca iti pui si intrebari prostesti de genul "aia am voie, aia se poate, asa o fi bine"? Stiti vb aia ... sufli si in iaurt. SI cam asa e.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ginye55 spune:
Buna fetelor! Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Sunt in ziua 13 de intarziere CM...am facut un test in ziua 9 de intarziere...negativ. Am zis ca maine mai bag unul....LA prima sarcina mi s-a pozitivat primul test abia la 6 sapt de sarcina. Acum sper sa nu ma insel! Revin maine cu vestea..buna, sper eu.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Normanel spune:
Abramburika ,Goergia_79
mersic ptr primire. pup. sarcina usoara si bebelusi perfecti va doresc.
Normanel spune:
ufff fetele cum fara brinzici ? eu mor dupa brinzici.tocmai am cumparat o cutie mare de brinza feta..