Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
abramburika spune:
Neata si de la noi!!
Ne-am inceput ziua bine cu o declaratie din partea fiica-mii "io adoro la mia mamma" plus pupicul de rigoare. Ca si ralu, vad.
Azi incheiem 6 sapt., speram bine in continuare.
normanel - bine ai venit!! Fain cadoul, la multi ani si sarcina usoara!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t neata burtici o dimineata fara greata ma duc ssa bag o feliuta de paine prajita cu branza topita-noua moda in saptamana asta- care-mi prieste se pare si fug la cumparaturi. azi mi-am propus in premiera sa fac ciorba de burta. sa vedem ce iese am si de lucru mult, si de gatit/facut curat...sper sa-mi ajunga ziua. aseara m-am culcat la 21. copilul s-a culcat la 22:30, a golanit cu ta-su. imi amintesc ca inainte sa plece la culcare a venit sa-mi zica "mami te iubesc foarte tare, si vreau sa te pup cu drag". piticu incepe perioada oedipala si e mortal cat e el (cateodata) de indragostit, nu mai pot dupa el normanel bine ai venit si la multi ani! asta da cadoufelicitari pentru cele 2 liniute, sarcina usoara si la termen una peste alta eu am mai adaugat inca 100 ml/san de silicon...ma intreba barbata-miu daca dupa ce nasc nu exista niste pastile care sa-i tina asa. eu dupa ce am slabit ramasesem cam fara, plus ca se mai lasa de la sarcina+alaptat...acum sunt pe val din nou zi faina ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 8+ cu o margica mititica i believe in miracles...povestea noastra |
ralu esu stiam ca branza topita e interzisa in sarcina. ca ce as mai fii mancat si eu
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
bellasamoyed spune:
fetelor am si eu o intrebare asa un pic mai delicata
cand faceti dragoste cu sotul pastrati intensitatea miscarilor, faceti ma incet? mi-e un pic teama da nici nu pot sa stau fara
samburelul meu
Deea_comsa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
ralu esu stiam ca branza topita e interzisa in sarcina. ca ce as mai fii mancat si eu Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7 samburelul meu |
Eu nu am stiut k e interzisa branza topita....eu am cam mancat k imi place...si cascaval...de toate....mie doctorita mi-a spus sa mananc ce imi place si cat imi place
Deea_comsa spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor am si eu o intrebare asa un pic mai delicata cand faceti dragoste cu sotul pastrati intensitatea miscarilor, faceti ma incet? mi-e un pic teama da nici nu pot sa stau fara Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7 samburelul meu |
Si eu am avut aceeasi problema...la noi e mai incet k inainte si mai rar...si medicul ieri cand a vazut hematomul acela a zis k mar rar cu sexul si nu chiar in toate pozitiile pana la 12 saptamani.
bellasamoyed spune:
eu nu am nimic...bebe e bine infipt da parca tot mi-e un pic teama. de cand am aflat ca sut gravi am facut o sg data...ceea ce e prea putin si vream sa recuperam, m-am gandit eu ca trb un pic mai incet.
mi-e dr mi-a spus ca atata timp cat nu sunt sangerari putems a facem cand vrem noi cum vrem noi.
a si mi-a mai zis ca obligatoriu cu prezervativ
samburelul meu
bellasamoyed spune:
ralu eu stiu de branza topita, branza feta, conservele de peste, carnea in sange... si sunt mai multe da nu imi vin momentan in minte
samburelul meu
bellasamoyed spune:
Produse ca salam, sunca, pastrama, cremvusti, carnati, parizer, afumatura, pate(ficat) si tot ce e semipreparat sunt pastratoare si crescatoare de bacteria listerie care iar creeaza malformatii.
Brazeturile feta, telemea, branza topita, mucegaita, Camembert, Rochefort(nu stiu de cascavalul afumat) si toate cele care nu sunt pasteurizate iar pot contine listere. Laptele de vaca nepasteurizat la fel e interzis(pe vremuri nu cred ca se tinea cont de asta)
Toxoplasmoza stiu ca o poarta pisicile si cand ii schimbi nisipul la pisica trebuie sa porti masca si manusi, dar daca ai pisica de mult e posibil sa fii imuna.
Interzis si daunator sunt bineinteles: cafea, ciocolata, ceai(toate ceaiurile contin tanin sau tahin nu stiu exact) la fel ca si alcoolul. Tot ce deriva din cacao sau cafea nu ar trebui consumat pt ca merg direct la placenta si afecteaza bebe si cresterea lui. Se spune ca berea neagra contine fier si femeile in trecut il serveau cu incredere. Alcoolul si fumatul fac foarte rau, mi-e mi s-a interzis total.
Tot ce se mananca trebuie proaspat, de pe soba nu de ieri sau alaltaieri. Carnea de gratar trebuie foarte bine patrunsa(nu in sange). Oul bine fiert sau prajit.
Fructele si legumele trebuiesc spalate foarte bine. Sucurile de fructe din comert toate contin zahar care contin calorii goale care nu fac decat sa te ingrase fara rost. Mai bine mananci fructe.
Completare la asta, vedetele tin un regim special nu servesc grau sub nici o forma grau sau derivati(paine, paste si altele). Nu stiu sa explic(este cumva legat de vasele de sange) dar concluzia este ca dilatarea la nastere se face mai greu. Tot in regimul lor se indica: mere, pere, caise, piersici si Yoga. Asta an citit intr-o revista si povestea despre Gwineth Paltrow, Ally McPreston, Heidi Clum si toate frumoasele de acolo.
samburelul meu
crissa23 spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed ralu eu stiu de branza topita, branza feta, conservele de peste, carnea in sange... si sunt mai multe da nu imi vin momentan in minte Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7 samburelul meu |
mie doctora mi-a zis fara carne in sange, afumaturi si mai putine mezeluri, insa legat de branza, lactate, acestea trebuie sa fie pasteurizate, adica sa stiu de unde mananc, sa nu cumpar de la "tanti din colt"...altfel, liber la orice
+8
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissa23
mie doctora mi-a zis fara carne in sange, afumaturi si mai putine mezeluri, insa legat de branza, lactate, acestea trebuie sa fie pasteurizate, adica sa stiu de unde mananc, sa nu cumpar de la "tanti din colt"...altfel, liber la orice +8 |
la fel si la mine....da da de ex si feta e din mag sau branza de capra si ele sunt interzise nu?
samburelul meu