Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

fetelor mie doc. gineco mi-a recomandat utrogestan 1 capsula noapteadar chiar si compesate costa foarte mult si am o prietena foarte buna care lucreaza la farmacie si mi-a dat in loc de utrogestan ...arefam de 100mg si mi-a spus ca are aceeasi compozitie ca utrogestan numai ca e alt titlu si firma de distributie...voi ce credeti?

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

va mai citesc din cand in cand si-mi aduc aminte de frumoasa noastra odisee.Of,acum suntem nedormite dar fericite !
Arefamul da stare de somnolenta si putina greata daca e administrat oral.

Sarcini usoare si bebei la termen.

Mergi la inceput

sa-ti traiasca baitelul gabriella,mersi de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Citat:
fetelor mie doc. gineco mi-a recomandat utrogestan 1 capsula noapteadar chiar si compesate costa foarte mult si am o prietena foarte buna care lucreaza la farmacie si mi-a dat in loc de utrogestan ...arefam de 100mg si mi-a spus ca are aceeasi compozitie ca utrogestan numai ca e alt titlu si firma de distributie...voi ce credeti?

Ioana, exact asta intrebam eu cu o pagina in urma
Inteleg ca e in regula si Arefamul, fiind aceeasi substanta, compozitie, proportie...

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

gabriella O si cat mai multe nopti linistite iti doresc.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Salut fetele!
wooow ! azi de dimineata ,31 martie, chiar de ziua mea, am vazut cele 2 liniute ! e drept ca una foarte pala dar exista ! si wow..totul s-a intimplat din primul shot !. sa dea DD sa fim sanatoase si sa ne tinem puiuti sanatosi in brate la inceput de iarna!

pls treceti-ma si pe mine pe listuta . datele mele..UM 2 martie, DPN 7 decembrie

Mergi la inceput

neata fetele va poftesc la o cana de ceai si va doresc o zi minunata si un sfarsit de saptaman cat mai frumos si fara greataFetelor aveti grija azi la pacaleli ca na e 1 Aprilie.va pop
Apropo un remediu pentru un ulcior la ochi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

neata fetele va poftesc la o cana de ceai si va doresc o zi minunata si un sfarsit de saptaman cat mai frumos si fara greataFetelor aveti grija azi la pacaleli ca na e 1 Aprilie.va pop

'neata!
Daca-i ptr tine, "baga" lingura de lemn incalzita.Nu sunt sigura daca ai voie kanamicina sau altele.Pentru restul negravid merge si-o tuica fiarta
Sunt matinala rau.La 5 Tudor avea chef de joaca si tipa de se auzea tot bloculiar noi il priveam printre gene,implorandu-l sa doarma.Doarme acum iar noistam si-l privim .Ne-a trecut somnul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

'neata!
Daca-i ptr tine, "baga" lingura de lemn incalzita.Nu sunt sigura daca ai voie kanamicina sau altele.Pentru restul negravid merge si-o tuica fiarta
Sunt matinala rau.La 5 Tudor avea chef de joaca si tipa de se auzea tot blocul,radea la sifonier iar noi il priveam printre gene,implorandu-l sa doarma.Doarme acum iar noistam si-l privim .Ne-a trecut somnul

Mergi la inceput

am redactat aiurea, se cunoaste ca-s varza !Si Tudor a luat-o de la capat M-a pus Dzeu sa-i dau sosete rosii. Tipa la ele si la catelusul de pe pantaloni, se agita ca sifonul, "se cearta" , e un adevarat balamuc.

Mergi la inceput