Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Bella, chiar ma gandeam daca o mai trebui sa iau acid folic pe langa Elevit, pentru ca mi se parea prea putin 0,8 mg. Si totusi doctora a insistat ca e de ajuns Elevitul... Si nici nu stiu cu ce sa-l schimb.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Bella, chiar ma gandeam daca o mai trebui sa iau acid folic pe langa Elevit, pentru ca mi se parea prea putin 0,8 mg. Si totusi doctora a insistat ca e de ajuns Elevitul... Si nici nu stiu cu ce sa-l schimb.

eu iau pregnacare de azi incepand

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:

Avem gemenasi in grup !!! Yeiiii!!!

walkiria si mie mi-a zis doctora ceva de genul ca as fi suspecta..Mi-a dat de facut cateva analize printre care si factor 2 mutatia 20210.
Eu incerc sa nu-mi fac griji. Iau Omega 3-6-9, Vitamina c, Vitamina E inca n-am inceput-o ca am citit prospectul si cica nu se da in sarcina. In plus Elevitul are si el Vit. E si Omega ala are. Offf.

Sa va zic ca nici eu n-am greturi?? Aproape deloc. La Mihnea am vomitat o singura data toata sarcin dar aveam o stare de greata permanenta. Acum vad ca sunt super o.k. Sper sa tina asa toata sarcina si sa fim in regula.

Am si eu o intrebare, de fapt 2:
1. mai ia cineva progesteron 200 , 4 pe zi?
2. A inlocuit careva Utrogestanul cu Arefam, care tot progesteron este dar de la alta firma... Am inteles ca Arefamul se da gratuit de la medicul de familie

Va pup tare tare.
Mai e un pic si vine week-endul...ce ma bucur!!!!
Sa fiti cuminti!

EU iau utrogestan dar de 100mg, 6/zi si sa stii ca si utrogestanul se poate luat gratuit cu reteta de la mediucul de familie. Gratuit este un mod de a spune, ptr. ca este gratuita numai substanta de baza, eu pe 8 cutii de utrogestan am platit aproape 90 lei, ceea ce mi se pare mult ptr. ceva care se vrea gratuit

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Avem gemenasi in grup !!! Yeiiii!!!

walkiria si mie mi-a zis doctora ceva de genul ca as fi suspecta..Mi-a dat de facut cateva analize printre care si factor 2 mutatia 20210.
Eu incerc sa nu-mi fac griji. Iau Omega 3-6-9, Vitamina c, Vitamina E inca n-am inceput-o ca am citit prospectul si cica nu se da in sarcina. In plus Elevitul are si el Vit. E si Omega ala are. Offf.

Sa va zic ca nici eu n-am greturi?? Aproape deloc. La Mihnea am vomitat o singura data toata sarcin dar aveam o stare de greata permanenta. Acum vad ca sunt super o.k. Sper sa tina asa toata sarcina si sa fim in regula.

Am si eu o intrebare, de fapt 2:
1. mai ia cineva progesteron 200 , 4 pe zi?
2. A inlocuit careva Utrogestanul cu Arefam, care tot progesteron este dar de la alta firma... Am inteles ca Arefamul se da gratuit de la medicul de familie

Va pup tare tare.
Mai e un pic si vine week-endul...ce ma bucur!!!!
Sa fiti cuminti!

EU iau utrogestan dar de 100mg, 6/zi si sa stii ca si utrogestanul se poate luat gratuit cu reteta de la mediucul de familie. Gratuit este un mod de a spune, ptr. ca este gratuita numai substanta de baza, eu pe 8 cutii de utrogestan am platit aproape 90 lei, ceea ce mi se pare mult ptr. ceva care se vrea gratuit

Multumesc Doamne!

Mie mi-au spus d ela farmacie k nu se da gratuit k se compenseaza doar 10 lei pt ca sunt salariata

Mergi la inceput

Uratica fata, eram curioasa sa vad cand intrii si aici sa ne dai vestea. Sa ai grija de tine, este mai pretioasa burtica ptr. care ai luptat atat decat munca.

Eu in sarcina cu Vlad am luat elevit, dar numai dupa sapt.16, cand acidul folic era suficient. Practic acid folic se recomanda numai in primul trim. eu am luat pana in sapt.20

Deea trebuie sa privesti optimista situatia

Firicel, asa printre greturi m-ai facut sa rad

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

felicitari uratica sa dea dumnezeu sa fie foarte bine pana la capat si sa fie cum vrea dumnezeu,dar eu iti doresc o fetita si un baiat:)

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa
Mie mi-au spus d ela farmacie k nu se da gratuit k se compenseaza doar 10 lei pt ca sunt salariata

bebelusul meu :*

Eu iti spun ca am avut reteta in mana sapt. trecuta, la gravide se bifeaza 100%, insa am explicat cum sta treaba.

Vorbeste cu dr. de fam., poate farmacista nu a inteles ca esti gravi.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor mi-am trimis sotu sa imi i-a pepene saracu a fost in metro,selgros si abia a gasit la real. trb sa beneficiem si noi de statutul de gravide, nu?

al meu saracu a zic ca pot sa il trimit si pe luna sa imi aduca ce vreau eu numai sa nu ma mai vada ca mi-e rau

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Eu iti spun ca am avut reteta in mana sapt. trecuta, la gravide se bifeaza 100%, insa am explicat cum sta treaba.

Vorbeste cu dr. de fam., poate farmacista nu a inteles ca esti gravi.

Multumesc Doamne!

Sigur nu a inteles k eu m-am dus sa imi iau medicamentele si pe foaie scria clar k sunt gravida....dar ea ma intreaba sunteti salariata? si eu zic da k nu stiam de ce ma intreaba...si dup-aia mi-a spus k numai 10 lei se scad..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

off fetelor sunt asa de trista si nrvoasa si pe langa astea mie o grata de numai pot....
La munca s-a schimbat grficul de la programul de 12 cu 24 la program de 8 ore nu voi mai avea timp de nimic nici de mine nici de teodor si sot.
Sunt franta

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput