Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Ela, eu din pacate nu am imunitate la toxoplasma
noi nu avem pisica, au parintii mei dar nu stam impreuna
am inteles de dr ca nu trebuie sa ii fac eu curat ca de acolo de ia..

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Da, da, asa este, nu trebuie sa intri in contact cu nisipul pisicii si litiera trebuie sa fie tot timpul curata, pentru ca toxo se dezvolta in kk pisicii in 24 de ore.
Daca nu ai imunitate, eu zic ca ar trebui sa iti repeti analiza, sa vezi cum stai acum, pentru ca din octombrie pana acum au trecut ceva luni.
Oricum, toxo asta e pacatoasa, chiar daca ai anticorpi, nu esti imun, tot te poti infecta, dar te infectezi nitel mai greu, pentru ca organismul deja a luptat o data cu ea.
Ce bine imi pare Cori ca esti si tu la odisee.
A fost ca un facut luna asta, am discutat de la inceputul lunii de semne de ovulatie, simtome de sarcina si acum vb deja de sarcina.
Super

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Normanel

Ahh..eu plutesc in aer de 3 zile de cind am aflat vestea cea mare. Sunt impreuna cu sotul de vreo 7 ani ,casatoriti de 5. Nu am incercat deloc pina acum pentru bb caci eu mereu aminam momentul .luna asta insa mi-am facut curaj dar...nu ma gindeam deloc ca se si intimpla asa repede ...de asta poate sunt asa..

si la mine s-a prins din prima si inca nu imi vine sa cred mi-e un pic frica, am senzatia ca diferenta dintre copii o sa fie prea mica ( Serban are 1 an si jumatate )si am un serviciu ce nu poate fi intrerupt...cred k ma panichez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Ela, si teoretic nastem in aceeasi perioada..acum nu mai depinde de noi ci de bebei

Mergi la inceput

Da, asa este, dupa calculele mele DPN ar fi 10.12, iar la tine am vazut ca DPN este 11.12.

La ce spital mergi, poate o sa fim impreuna.
Ce tare ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

cu doctorii si spitalele chiar nu sunt hotarata

am fost azi la medlife pt hcg de urgenta si la dr care am mers in noiembrie pt analize
ea oricum e la medlife

ma gandeam sa merg sa vad cum e si la filantropia..bella e de vina

tu unde mergi?

chiar fetele, daca aveti dr buni..eu astept sugestii

Mergi la inceput

Eu eram hotarata sa merg la Nuraltay Emel la Euroclinic. E o doctorita minunata. Din pacate de cand s-a facut fuziunea Eurclinic - Centrul Medical Unirea, a plecat de acolo si inca nu stiu unde o sa lucreze. Cred ca la Sanador. S-o fi deschis spitalul Sanador?
Am mai fost la dr Puia, la Giulesti, dar spitalul ala mi se pare cam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi viitoare mamici,

va asteptam la bazarul umanitar, pentru a procura produse, sau sa donati ceea ce nu va mai este folositor, poate alcineva se va bucura de acel produs. O parte din produse le puteti vedea si la mine la semnatura.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

neatza, tuturor! sunt prima cu ceasca de cafea in mana, dar pt ca ink sunt moderata, o sa para k am dormit suficient din pacate, m-a trezit "ingerasul" la 7 jumate. va astept!

Mergi la inceput

ups! nod in gat! nu intra prea bine cafeaua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Neata si de la mine.

Eu am inceput sa am greturi usoare. Si ceva ameteli. Ce bucurie!
Saptamana asta tb sa-mi fac si eu analizele de primul trimestru de sarcina.

Imi pare rau Iulia!

Fi-miu a racit si el. Sper sa nu o iau si eu de la capat cu raceala.

Offf ma simt asa de obosita!! Mai luati careva in sarcina Omega 3, 6, 9? Am vazut pe un prospect ca nu ar fi indicat in sarcina.

Va pup. Ma duc la bucatarie sa spal vasele ca am chiuveta plina.
Apropo fetele, voi aveti pe cineva care va ajuta cu curatenia? Si care e dispusa sa mai ajute si pe altii? Eu stau in Berceni si avem un apartament de 3 camere.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput