Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna seara, buna seara!
Incerc sa aflu cat mai multe opinii legate de analizele din complexul TORCH si unde as putea sa le gasesc decat aici, la odisee, unde probabil aveti ceva experienta legata de subiect.
Asadar, eu mi-am facut analizele complete inainte de a incerca sa raman insarcinata, adica la sf lunii octombrie, iar rezultatele mi-au iesit in regula.
Ieri am luat legatura cu doctorul infectionist si mi-a recomandat sa mai fac inca o data analizele pentru toxoplasmoza (IGG si IGE), listeria si citomegalovirus.
Voua ce v-au recomandat doctorii in legatura cu acest subiect? V-au spus cumva sa va repetati aceste analize din 3 in 3 luni?

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Buna seara, buna seara!
Incerc sa aflu cat mai multe opinii legate de analizele din complexul TORCH si unde as putea sa le gasesc decat aici, la odisee, unde probabil aveti ceva experienta legata de subiect.
Asadar, eu mi-am facut analizele complete inainte de a incerca sa raman insarcinata, adica la sf lunii octombrie, iar rezultatele mi-au iesit in regula.
Ieri am luat legatura cu doctorul infectionist si mi-a recomandat sa mai fac inca o data analizele pentru toxoplasmoza (IGG si IGE), listeria si citomegalovirus.
Voua ce v-au recomandat doctorii in legatura cu acest subiect? V-au spus cumva sa va repetati aceste analize din 3 in 3 luni?

Cu ajutorul lui DD sunt

deocamdata nu mi-a zis nimic de ele
yo le-am facut in iana 2010 la prima sarcina
presupun ca pe la 12 sapt o sa mi le dea de facut

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Ahh..eu plutesc in aer de 3 zile de cind am aflat vestea cea mare. Sunt impreuna cu sotul de vreo 7 ani ,casatoriti de 5. Nu am incercat deloc pina acum pentru bb caci eu mereu aminam momentul .luna asta insa mi-am facut curaj dar...nu ma gindeam deloc ca se si intimpla asa repede ...de asta poate sunt asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Bun venit fetelor noi!

Fetele mi-am facut prima injectie in burtica singura,
A piscat putin, dar ce nu face mami pt puiutul ei ...numai el sa fie bine.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Walkiria, ai voie 3 pastilute de nos pa/zi, dar numai la nevoie.
Ela, daca dr ti-a recomandat sa repeti analizele, fa-o ptr ca in sarcina multe se schimba.Eu am "tremurat" 9 luni si m-am ferit de tot ce inseamna caine/pisica ptr ca nu aveam anticorpi impotriva toxoplasmozei .Practic, corpul meu nu se putea apara de asa ceva.
Vei vedea pe parcusul sarcinii ca toate analizele se vor da peste cap.Ba creste glicemia, ba trigliceridele.Eu,in ultima luna am avut colesterol de 391 ,desi aveam 68 kg , mancam normal ,iar la inceputul sarcinii aveam 54 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara si bine v-am gasit

sunt mamica in devenire, vineri am aflat vestea cand am facut testul si a iesit liniuta roz

azi am fost sa fac si hcg si mi-a iesit 77, si sunt in ziua 28 si 12 zile DPO

datele mele sunt: UM 06.03.2011, DPN 11.12.2011

va pe toate si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Gabriela pai 3 pastilute mi-a dat sa iau obligatoriu, una dim si doua seara.

Doar ca ma luase niste intepaturi de uter de nu puteam sta in picioare.
Acum mi-am luat cele 2 pastilute de nospa, mi-am facut si injectia si ma simt mai bine.

Nu stiu cum am sa reusesc sa ma duc luni la munca.

Oricum abia astept sa se faca luni sa o sun pe dr sa ii spun de durerile pe care le am.
E bine ca nu sangerez, nu am sangerat deloc pana acum.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Walkiria, ai voie 3 pastilute de nos pa/zi, dar numai la nevoie.
Ela, daca dr ti-a recomandat sa repeti analizele, fa-o ptr ca in sarcina multe se schimba.Eu am "tremurat" 9 luni si m-am ferit de tot ce inseamna caine/pisica ptr ca nu aveam anticorpi impotriva toxoplasmozei .Practic, corpul meu nu se putea apara de asa ceva.
Vei vedea pe parcusul sarcinii ca toate analizele se vor da peste cap.Ba creste glicemia, ba trigliceridele.Eu,in ultima luna am avut colesterol de 391 ,desi aveam 68 kg , mancam normal ,iar la inceputul sarcinii aveam 54 kg.

Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Gabriela,
Eu am pisicuta in casa, insa nu are contact cu exteriorul, iar de litiera ei se ocupa in mod exclusiv al meu sot. Iar toxo am avut in trecut, pentru ca am anticorpi.
Insa mi-e teama pentru ca acum 3 saptamani am cumparat din piata niste branza pentru sotul meu si am gustat-o sa vad daca nu e prea sarata, acum o luna am mancat niste oua moi si uite asa acum am stresul in .... destul de mare
Asa ca saptamana viitoare o sa merg sa imi refac analizele.

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Ela, eu din pacate nu am imunitate la toxoplasma
noi nu avem pisica, au parintii mei dar nu stam impreuna
am inteles de dr ca nu trebuie sa ii fac eu curat ca de acolo de ia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Buna seara, buna seara!

Cu ajutorul lui DD sunt

si eu am facut TORCH-ul in jurul a 12 sapt (cu primul bebe) si mi-a recomandat sa repet toxoplasma din 3 in 3 luni, pt ca nu aveam anticorpi. n-am repetat-o, dar m-am ferit de pisici si de maini murdare. si acum o sa fie probabil la fel...

Mergi la inceput