A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele
iau si eu putina cafeluta ca sunt ametita, nu am dormit toata noaptea
la mine ziua 30 si nici urma se urati, test negativ(minut), aseara m-au intepat f. tare sanii, de 3 zile alarma falsa , o data pe zi cand simteam ca au venit m-am trezit cu cate putina secretie apoasa(scuze de detalii)si azi dimineata iar, temp. dimeata 36.7

Draguta nu poti sa faci o beta? Poate ai ovulat tarziu...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mada testele de ov. pozitive am avut in ziua 10 si 11, negativ in 12 cand graficul mi-a aratat ovulatia, astazi am 18 zile DPO, cel mai lung CM , cea mai lunga faza luteara
daca nu apar astazi, pe seara am sa merg sa iau si alta marca de test sa-l fac maine cu prima urina
la mine CM erau scurte in medie 23,24 ,acum sunt in pasa cealalta

daca mai apuc ziua de luni fara urati fac beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Doamne ajuta Draguta sa vi dimineata cu cea mai buna veste

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetele , relansez intrebarea Alinei, ca tot intreaba saracuta, dar e moderata.
Alina scrie si tu 10 -12 mesaje ca inca esti moderata si cand iti apare mesajul noi deja suntem cu vreo 3 pagini inainte.
Eu nu stiu sa te ajut, dar poate sunt fete.
Ah, si bine ai venit la noi!!

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Citat:

Buna seara fetelor...sunt noua pe forum, dar va citesc de ceva vreme. Felicitari fetelor insarcinate si sa dea Dumnezeu sa va impliniti toate acest vis, si eu, ca de asta sunt aici.Am si eu nevoie de ajutorul vostru in urmatoare problema am o menstruatie lunga de cand ma stiu intre 32 si 40, 45 de zile si incerc de ceva timp sa raman insarcinata, dar nu am reusit.Am luat branca ursului de aprox 3 luni cu pauza dupa ovulatie + luna asta vitamina E si acid folic. Am fost si la medic, care mi-a recomandat niste analize hormonale, pe care le-am facut in ziua 3 de menstruatie (deci faza foliculara. Azi le-am luat si observ ca estradiolul si FSH-ul sunt sub limita normala adik : estradiol 29 (f. foliculara 39-189 Ul/ml, Fsh3,21 (f.foliculara 4-13 Ul/ml).LH-ul este la valoare normala, la fel si testosteronul si prolactina.Momentan astept rezultatul altor analize facute azi (ziua 24 pt. mine): progesteronul, ft3, ft4, FSH, Ac anti tireoglobulina(nu inteleg prea bine).Va rog frumos sa-mi spuneti cine stie sau cine s-a mai confruntat cu aceasta problema ce inseamna FSH-ul si estradiolul mic.

Pls, helppp meee.....

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta, poate e un mititel acolo. Tu mereu aveai 24, 25, acum intarzie... sa de-a DD sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Cixinica eu iau vitamine incepand cu Z2 una pe zi, cred ca o sa iau pana in Z15, fac pauza apoi pana la urmatorul CM. O sa iau doar flaconul asta de 30, nu-mi mai cumpar altul. Eu am lipsa de calciu si mi s-au tot pus in ultimul timp carcei, nu e placut deloc.
Draguta tinem pumnii
Lore ma bucur mult ca ti-ai revenit. Tin pumnii in continuare sa se prinda bebe.
AlinaLoca bine ai venit! Eu iau calciu si magneziu si omega 3 si vit E, plus branca ursului inainte de masa de seara sau de pranz.
Mihacor nu este obligatoriu sa ai sangerare de nidare.
Ela din cate am citit eu e mai sanatoasa cafeaua cu cofeina decat cea fara cofeina, deci mai bine bei o gura si buna decat mai multe si mai putin sanatoase, cafeaua decof este f. prelucrata.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Un weekend placut tuturor

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Fetele , relansez intrebarea Alinei, ca tot intreaba saracuta, dar e moderata.
Alina scrie si tu 10 -12 mesaje ca inca esti moderata si cand iti apare mesajul noi deja suntem cu vreo 3 pagini inainte.
Eu nu stiu sa te ajut, dar poate sunt fete.
Ah, si bine ai venit la noi!!

Citat:

Citat:

Buna seara fetelor...sunt noua pe forum, dar va citesc de ceva vreme. Felicitari fetelor insarcinate si sa dea Dumnezeu sa va impliniti toate acest vis, si eu, ca de asta sunt aici.Am si eu nevoie de ajutorul vostru in urmatoare problema am o menstruatie lunga de cand ma stiu intre 32 si 40, 45 de zile si incerc de ceva timp sa raman insarcinata, dar nu am reusit.Am luat branca ursului de aprox 3 luni cu pauza dupa ovulatie + luna asta vitamina E si acid folic. Am fost si la medic, care mi-a recomandat niste analize hormonale, pe care le-am facut in ziua 3 de menstruatie (deci faza foliculara. Azi le-am luat si observ ca estradiolul si FSH-ul sunt sub limita normala adik : estradiol 29 (f. foliculara 39-189 Ul/ml, Fsh3,21 (f.foliculara 4-13 Ul/ml).LH-ul este la valoare normala, la fel si testosteronul si prolactina.Momentan astept rezultatul altor analize facute azi (ziua 24 pt. mine): progesteronul, ft3, ft4, FSH, Ac anti tireoglobulina(nu inteleg prea bine).Va rog frumos sa-mi spuneti cine stie sau cine s-a mai confruntat cu aceasta problema ce inseamna FSH-ul si estradiolul mic.

Pls, helppp meee.....

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Eu nu stiu sa raspund

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108&whichpage=15 AJUTOR!!!!!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Buna fetelor, am facut testul azi, presupun ca e in a 14-a zi de la .., si ar trebui sa imi vina cam peste 4 zile. Testul de sarcina l-am facut dimineata si a iesit linia de control rosie iar cealata roz pal. Asta ce inseamna?

Mergi la inceput