A.Optimiste(664)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu am observat ca albusul de ou apare inainte de ovulatie si dispare la ovulatie sau atunci e pe sfarsite
cel putin asa e la mine...

sau poate nu mai are aceeasi densitate penrtu ca intervine si lichidul seminal.....si atunci ii schimba consistenta si forma de albus de ou in ceva mai slab .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni faci outtttttttttttttt
Eu ieri dupa masa am avut un test pozitiv , linia de test mult mai intensa decat cea de control.Sunt curioasa dupa-ma cum va fi
Nu mai faci si unul dupa-masa?
Am si o intrebare daca ieri am avut pozitiv si azi va fi negativ inseamna ca am ovulat?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Luciana eu luna asta am avut test de ovu+ in Z24 dimineata si seara, si Z25 dimineata+ seara-, si am ovulat in Z26....deci la fix 48 e ore de la primul test de ovu +. Incearca sa analizezi si lichidul cervical. Eu zic ca daca testul e negativ azi inseamana ca ori ovulezi in seara asta ori maine! Bafta!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mersi Mada de raspuns.Ma gandeam ca poate reusesc ceva si eu :( ca de prestat am prestat ieri noapte la ora 00.00(aproximativ )si ieri sotul a plecat asa ... luna asta s-a dus din nou.Am o mica speranta ca aia mici poate or avea o viata mai lunga , da ma gandesc ca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Moni faci outtttttttttttttt
Eu ieri dupa masa am avut un test pozitiv , linia de test mult mai intensa decat cea de control.Sunt curioasa dupa-ma cum va fi
Nu mai faci si unul dupa-masa?
Am si o intrebare daca ieri am avut pozitiv si azi va fi negativ inseamna ca am ovulat?

Nuuu, inseamna ca in 12-36 ore vei ovula
nu cred ca mai fac diseara ca nu mai am si nu mai am nici banutzi sa-mi iau
si imi trimite oricum Lore astazi-maine testele de ovulatie ieftine

Eu aseara dupa jap-jap am stat pe spate cu fundul putin de tot ridicat apoi pe stanga, apoi pe dreapta,
mi-a curs ceva afara insa nu tot si, am dormit asa - cu tamponel. poate nu e tocmai igienic...insa am incercat si asa...ce naiba sa mai fac....

dimineata mi-a mai iesit ceva 'zeama' d'inauntru
diseara repetam figura
Luci inseamna ca iar ne testam impreuna....ca parca iti venise cu o zi inaintea mea luna asta - pe 20.03.? menstra ta luna asta?

Da , Moni pe douazeci au venit uratii , dar nu ne luam de manuta ca eu ma duc spre urati si la tine va veni bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Moni si la mine a fost la fel, ultima zi cu albus de ou a fost ziua ovulatiei!
Uite cum apare pe graficul meu: http://www.fertilityfriend.com/home/340455

Sunt tare mandra ca mi s'a marcat ovulatia imi era frica ca nu o sa am luna asta ca prea a durat mult...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Citat:
Mersi Mada de raspuns.Ma gandeam ca poate reusesc ceva si eu :( ca de prestat am prestat ieri noapte la ora 00.00(aproximativ )si ieri sotul a plecat asa ... luna asta s-a dus din nou.Am o mica speranta ca aia mici poate or avea o viata mai lunga , da ma gandesc ca...

Luciana eu am inteles ca cele mai propice momente sunt o zi inaitea ovulatiei si o zi dupa. Asa ca sper pt tine sa se prinda bnn!

Mergi la inceput

Citat:

Sunt tare mandra ca mi s'a marcat ovulatia imi era frica ca nu o sa am luna asta ca prea a durat mult...

aaaaaa dar ai avut ceva albus de ou....
eu doar vreo 2 zile,,.,,

Mergi la inceput

eu l-am anuntat pe al meu ca 4-5 zile tre' sa dea tot ce poate
ca nu scapa
s-a cam crispat dar stiu ca poate!!
trebuie sa poata

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Luciana eu am inteles ca cele mai propice momente sunt o zi inaitea ovulatiei si o zi dupa. Asa ca sper pt tine sa se prinda bnn!

Esti draguta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

aaaaaa dar ai avut ceva albus de ou....
eu doar vreo 2 zile,,.,,

Sincera sa fiu eu cred ca am avut albus de ou cu adevarat numai ultimele 4 zile, dar cum am prestat in fiecare zi si ma verificam a doua zi dimineata....poate am si confundat cu lichidul seminal... Pe FF spun ca in caz de dubii sa pui cel mai fertil semn de aia am marcat totusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
iau si eu putina cafeluta ca sunt ametita, nu am dormit toata noaptea
la mine ziua 30 si nici urma se urati, test negativ(minut), aseara m-au intepat f. tare sanii, de 3 zile alarma falsa , o data pe zi cand simteam ca au venit m-am trezit cu cate putina secretie apoasa(scuze de detalii)si azi dimineata iar, temp. dimeata 36.7

Mergi la inceput