nu reusesc sa raman insarcinata

nu reusesc sa raman insarcinata | Autor: malina30

Link direct la acest mesaj

buna ziua la toata lumea , sunt noua aici la voi , si sper sa ma primiti si pe mine. o sa va spun povestea mea poate ma ajutati cu un sfat. eu am luat antibebe 2 ani , din decembrie le-am oprit si pana acum nimic bebe, dar sper ca dumnezeu nu ma va uita si pe mine. am 30 de ani si cred ca a venit timpul pentru un ingeras in viata mea. am avut menstruatia de 24 de zile 2 luni , apoi mi sa dereglat nu stiu de ce, am menstra de 24,25, 26, de zile. eu mi-am monitorizat ovolutia in ziua a 11 . dar pina acum nimic sunt inziua a 8 de ciclu, am inceput sa iau acid folic de o saptamana, prescris de doctor, analize nu mi-am facut inca , doar cele necesare unei femei, doctora mi-a zis sa nu imi fac probleme pana acum dupa un an sa ma gandesc ca asi avea ceva probleme.Dar parca nu mai am rabdare , voi ca parere aveti fetelor? Sper sa nu vo fi plictisit poveste mea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

malina, intra aicisi daca vrei sa scrii intra la Raspunde subiect

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

trebuie sa ai incredere in tine...si eu sunt cam ot in situatia ta...dar cred ca dureaza putin...altele se chinuie cate 2-3 ani...sper sa nu fie cazul tau sau al meu...ma rog la dumnezeu ,ca fiecare femeie care vrea sa il aibe cat ma repede...

Mergi la inceput