Zmeurici de iulie-august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adriana, Anemona, multumesc!
Nici noi nu am avea treaba cu bulgarii. Noi cand am fost la croati am mers de fiecare data fara rezervare de acasa si am iesit mai bine cu cazarea la fata locului, pt ca ne-am oprit acolo unde ne-au placut imprejurimile, plaja. Iar cazarea a fost net mai avantajoasa cel putin 50% pe noapte reducere fata de cei care isi rezervau pe net sau prin agentii. Mancarea era scumpa insa, multa si buna, dar scumpa. dar compensezi cu cazarea.
Adriana, asa am inteles ca ar fi rezonabil pretul in iunie si septembrie in jur de 30 de euro. Citesc pe softpedia.
Anemona, sper sa se acomodeze Alexutul tau la gradi. Offf!
Iulia, e doar o faza, isi descopera simtul proprietatii, devine mai egoist, nu insista insa cu pedepse sau sa-l obligi sa cedeze lucrurile lui personale, face ce vrea cu ele, e dreptul lui. Trebuie sa ai rabdare si sa incerci cu vorba dulce cel mult sa il convingi, sa-i arati cum e in regula sa procedeze. E greu, dar stai linisita ca pe toti ii incearca fazele astea. Eu nu am de lucru si imi fac parul cret cu divortul Columbenilor la Barfe. Si mai e hot la discutii acolo divortul lui Pepe de Zavo, dar la aia nu ma prea bag ca nu ma pasioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hello!
Azi am fost la shopping. A avut finul ceva treaba si am anulat totul.

ANeMONA poate luni va fii mai bine la gradi.
ULIIASI poze cu finUTA pun cand ajung in tara. Nu am nervi sa stau sa le adaug acum.
POGOS sper sa te invit eu diseara la grup. De pe tel mai greu reusesc.
LUCIA asta simt acum. Es;ti mai bine?

Revin dupa ce mancam.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!In sfarsit dau pe aici!Am scapat de varicela acum doua zile.Am scos-o cate putin afara adica de acasa la soacra mea care sta dupa colt.Azi in schimb am lasat-o de la 11 si o iau maine.Yupyyy!Am reusit sa fac putina ordine si curatenie in casa si diseara avem program de club.Astept sa vina sotu sa se schimbe si sa iesim la masa apoi in club.Chiar daca e f bine ca am timp de casa si de noi deja mi-e dor de Sara si o terorizez pe soacra cu telefoanele.Ea e super fericita se joaca mananca.... cred ca mie imi este mai tare dor de ea.
Azi am sunat sa vb cu sefu pt munca.Nu mi-a raspuns.Am sunat o colega cu care ma inteleg f bine sa vad daca e la birou si a zis ca nu dar ma suna daca apare.La 14.00 ma suna ca ea pleaca acasa si sefu tot nu e.Deci luni o iau de la capat..telefon sef...telefon colega...sau ma duc direct si astept acolo mult si bine pana isi face aparitia.Asa mi-e o scarba....sa ma duc sa vb cu el.Deja ma uit dupa altceva dar ce???Offff....

Giova- plimbare placuta..si spor la shopping!
Blanca- cum ai petrecut ieri?Am vazut pozele din parc intr-adevar f reusite iar Eva e o scumpa.La fel i-a iesit in prima zi si Sarei ca o intoxicatie...dar era varicela.A doua zi era plina peste tot.Bine ca ati scapat e groaznic.
Corina- ai o fata foarte frumoasa, desteapta si cuminte!Bravo!
Adriana- si noi inca mai asteptam sa iti iei aparatul pt deshidratat legume sa ne trimiti si nouaAm vazut la tv ca a fost targul raw, e f interesant ce mananci tu acolo si sunt sigura ca si f gustos.
Elena- eu daca dau telefon si o cer pe Sara sa vb cu ea plange, asa ca de fiecare data cand vb le zic sa iasa din camera sa nu ma auda ca e jale.
Bely- cum mai e micuta?

Ma duc sa ma pregatesc...
Un weekend cat mai frumos!

Mergi la inceput

Pogos pai esti membra a grupului. am incercat sa te adaug si zice ca esti in grup. LC e numele tau, nu?
Elena ce fain ca au cantat cu tine copiii la telefon, iar bunicii si-au facut treaba.
Eu cu Edi nu am vorbit deloc, cu Marco da.
Adriana super ca ati pus seminte in gradina. doamne ajuta sa si iasa din tot.
Mi-ai facut o pofta cu ciocolata ta.....`
Anemona ce bine de tine...fittness, epilare definitiva, asta da viata doamna. Oricum, e frumos si curat in Spania. tare se aseamana cu Italia, mi-ar placea sa locuiesc aici. Ati facut alegerea potrivita, nu se compara cu capitala noastra nici pe departe.
Vall`, G e foarte avantajata, stand toata ziua la curte.
Pooh sanatate maxima la toti, sa scapati rapid de tuse.
Sara_amira ce bine ca atin inceput sa iesiti, tare greu v-a fost atatea zile in casa. Distractie faina diseara.

Noi azi trebuia sa mergem la Toledo, sau acolo unde merge Anemona maine. Dar finul a avut ceva de lucru, asa ca am plecat la mall-ul din apropiere.

Copiii sunt ok, doar cu Marco am vorbit, pe Edi nici nu l-am cerut la telefon.
Mananca bine, dorm, cuminti, ies cu bunicile non stop afara. Doamne ajuta sa tina cat mai mult vremea buna sa profite dragii de ei.

Poate cineva sa actualizeze lista cu sarbatoritii lunii aprilie?
va , pe maine.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Am vazut episodul cantaret din GA. Mie mi-a placut, m-a impresionat, dar am citit comentarii urate. Cred ca trebuie sa ai un anumit nivel de sensibilitate sa te "atinga" un astfel de episod. Foarte buna Torres. Si Owen mi-a placut, si Lexie.

Offf, eu m-am saturat de vantul asta. As vrea sa plec intr-o tara unde nu bate vantul. Cred ca nimic nu ma enerveaza la vreme cum ma enerveaza vantul.

Vreau si eu epilare definitiva, macar la axile si inghinal. A incercat cineva? stiti cam cat costa?

Weekend placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Danielle si Theea,LA MULTI ANI MAMICUTZELOR!!!!!!SA FI-TI FERICITE SI IUBITE SI SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRI,PUPICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Lucia cu ce nume apari pe facebook sa te mai vad si eu la ochi.

Mergi la inceput

Ayda si Buburuza mamicute de Zmeurici!

dienuta pe lucialu nu o vezi curand, se ascunde de noi. intra cu mamica de zmeurica pe FB.
corinna la noi in mall e 30€ o sedinta, indiferent de parte. Doar ca nu stiu de cate sedinte e nevoie.

Noi bine, maine mergem in Madrid.
Copiii ok, marco începe sa -i fie dor de noi si ne tot întreaba câte zile mai sunt.
Pupici.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pe unde umbra tufa?..pe afara ha? acum ca vine primavara trageti chiulul?..poa' azi scrieti ca e racoare afara

Eu sunt pe aici insa cum de astazi in 2 saptamani o iau de coada la job prefer sa stau cu Evi, in we am mai fost la cumparaturi caci sifonierul meu e gol sau plin de old stuff, ba pe afara..

Ufff cand or fi trecut aproape 2 ani de stat acasa (eu stau din 01 iunie 2009)..habar nu am..au zburat zilele rapid..as luao de la capat fara regrete astazi..Doamne ce ani frumosi au fost acestia 2..ce zori de zi superbe am vazut pe geam la 5 dimineata, ce soare ma incalzit la inceputul zilei in parcurile de joaca, ce fulgi mi-au cazut in par si ce vanturi mi-au jucat in par cand ieseam afara cu bibi..asta tin minte..clipele frumoase..in curand voi sta iar in birou inchisa...uffff

Dar vine el si bb2..din vara vrem sa incercam iarasi..

Devin nostalgica..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete . Intru si eu pe fuga sa urez " La multi ani !" Blanca si Cami , multa sanatate si sa creasca zmeuricii sanatosi si frumosi .
Noi suntem bine , abia am scapat de raceala , sper sa nici nu mai avem probleme , caci nu as mai putea indura inca o raceala , vorbi, non-stop , suntem cu o personalitate puternica si facem doar ce vrem noi , sper sa se schimbe , caci nu vreau sub nici o forma sa cresc o rasfatata si prost crescuta , dar scapam noi si de asta !
Pupam toata tufa
Mamai de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput