Zmeurici de iulie-august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Poftiti la Balazs a dormit azi noapte la socrii,sotul e cu febra 39,tusim toti,eu latru cel mai ce,deja am facut febra musculara.Anemona,tinem pumnii pentru Alex,sa-i faci multe poze....Cate ore sta la gradi?Adriana,cum e o zi raw?Ce mananci concret?Iaurt,branza e voie?Vally,fain de voi ca aveti curte....asa profita G de aer liber toata ziuaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaa!!
De abia v-am gasit....tre sa sufar cumva daca tot m-am pierdut de tufa, n-ui asa!?

Revin, cu vesti despre noi fug la pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!

corinna multumesc pt informatii. Am intrat si eu si am vazut pozele. Forte frumoase. Doar ca nu pot face nici un comentariu acolo. Poate ma alatura si pe mine cineva grupului.

pooh sanatate la toata lumea. Nasoale racelile astea. Parca nu mai scapam de ele.
Ana de-abia ce s-a facut bine si azi dimineata parca o luase iar tusea. Sa vedem cand o aduc de la gradinita daca behaie din nou sau nu.
elenada super ca v-ati distrat la telefon. Iti mai trece dorul asa

Fetele cu curte, ce bine de voi. Stati cu piticii afara cat vreti.

anemona bafta la sala. Ce faci? Fitness, aerobic? Si bafta si cu piticu la gradinita. Sa fie bine si sa se acomodeze.

Merg si eu un pic in parc si apoi merg sa o iau pe Ana de la gradinita.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh iaurt , branz nope, as vrea eu, doar produse vegetale si crude, mai ales ca acum tin si post, doar legume si fructe crude, la prima vedere toata lume astarmba din nas dar crede-ma ca daca ai bani ai putea sa manaci raw toata viata, se pot face asa de multeee bunatati dar majoritatea sunt cam scumpute , la noi, afara sunt ok preturile
de ex am luat de la targ spirulina , pudra, pura, organica 250 gr =58 lei, la noi, am gasit pe un site englezesc aceeasi firma aceeasi cantitate cu 10$, cu transport tot ies mai ieftina, la vreo 45 de lei
acum ce mananc intr-o zi raw...vara e foooarte simplu, salate fructe, nu stiu ce sa mananc mai intai , iarna e mai nasol , de obicei salate de varza alba, rosie, cu avocado, morcovi, spaghete din dovlecel cu sos de rosii, e delicios dovlecelul crud, habar nu aveam pana asta vara
azi de ex sunt la ziua de raw am baut un suc de dimi din porto cu gref apoi mi-am facut un cokteil dintr-o banana apa 3 pahare, 2 lingurite cu varf cu seminte de in macinate, 1 linguria cu varf cu spirulina, miere, cacao, si inca o pudra care am luat-o de la targ si contine mai multe chestii: maca, cat's calw, guarana, scortisoara...si nu mai stiu in orice caz e o pudra din care iese o bautura energizanta , gen red bull doar ca e de 100 de ori mai sanatoasa , am bagat la blender si de azi dimi beau la bautura asat care e super delicioasa si super sanatoasa si super satioasaaa sunt la al 3 lea pahar si nu prea mai pot, de obicei le dau si la copii dar atunci nu mai pun pudra energizanta
tot azi o sa pap si ciocolata cruda , organica, facuta de mine, e la congelator astept sa se intareasca, am facut-o cu unt de cocos, unt de cacao, miere, cacao, pudra de vanilie , e delicooasa, sper s aapuc si eu ca cezar ii da tarcoale

mai pe seara daca ma apuca foamea o sa mai beau un suc de legume
as fi mancat o salat aceva dar nu mai am nimic prin frigi , mergem mai tarziu sa facem aprovizionarea

vreau sa-ti zic ca toata vara am mancat 90% raw si m-am simtit extraordinar, mi-au dosparut durerile de oase , eram plina de energie dar cel mai extraodinar lucru a fost ca eram muuult mai calma, parca tot ce era negativ in mine iesise...eee cum am inceput sa manac gatit si lactate multe si oua am devenit iar nervoasa, obosita ....deci e pe probate , daca mi-ar zice si mie cineva toate aste anu as crede dar crede-ma le-am simtit toate pe pielea mea, nu-timai zic ca am slabit 5 kg in vreo 3 spatamani fara cel mai mic efort
acum astept cumintica, legumele si fructele noastre
mai tb sa-mi cumpar deshidratorul ala sa pot sa-mi fac si un fel de painica si alte minuni, dar e 1800 lei asa ca mai are de asteptat

scuze de off topic

_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,,multam ca ai detailatSuna fff. bine ce povestesti tu acolo....cred ca trebuie sa fii fff.puternica sa rezisti tuturor tentatiilor din jurCioca de casa suna fff. bineNu te doare stomacul de la atatea cruditati?Eu ma gandesc cum eram lesinata de foame si fara vlaga la dieta rina in zilele de vitamineUnde sunteti fetelor????/La plimbarica?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eu sunt pe la Barfe
Pooh va doresc sanatate, sa va treaca raceala si tusea rapid!
Corina, eu am ochi.
Adriana, mi-ai ramas datoare cu un raspunsCum e treaba cu cazarea la fata locului in Grecia?
Giova, vorba Iuliei: never say never. Acum abia se vede luminita de la capatul tunelului cu Edilinul, mai apuci sa respiri mai in voie,si cine stie mai incolo dc nu va pocneste sa mai incercati?
Anemona, iti dai seama dc faceai totusi o zmeurica ce tzunami provocai in jurul babelor?Pe mine m-a capiat una in piata ca am baiat, au vazut hormonii mei rosu, ca stiam deja ce asteptam, ca sa nu mai zic ca era sa se paruie cu o colega de taraba. Si nu aveam nici macar de departe burtica ta.Bafta la gradi!
Pogos, sanatate Anei!
Elenada, super party telefonic ati avut! Inca o data multumesc pt FB si felicitari pt reusita cu FIV-le pt cuplurile ro!

Mergi la inceput

Lucia scuze, am uitat , nu stiu ce sa-ti zic eu am fost in Grecia prima data anul trecut , cu copiii , deci nu as fi riscat sa merg fara cazare, toti prietenii mei care merg in grecia merg cu rezervare
dar sa stii ca poti negocia si pe email, eu am obtinut 5 e /zi reducere daca stau 10 zile , adica 35 e/camera pt 4 persoane, cu kicineta , pe care nu o voi folosi decat sa incalzesc laptele Anastasiei
Parca intrebai cati km sunt pana in Vourvouru...aproximativ 800 km,din Bucuresti, din timisoara sunt vreo 950 pe la sarbi , noi anul trecut am facut 12 ore , cu opriri, iar la bulgari am mers ca melcii cu 50 km /h, drumul e un pic obositor dar merita, e minunata grecia iar plajele sunt absolut superbe, multe dintre ele sunt virgine, neamenajate , daca mai ai intrebari nu ezita

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

pooh cu placere, da e tare greu sa rezisti tentatiilor, cateodata mai calc si eu stramb, 1-2 zile apoi imi trece si o iau de la capat

apropo am gustat ciucalata e dementiala e atat de fina de la untul de cocos

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Salutari si de la noi! Ma grabesc, ca in max 10 minute strumful meu se trezeste...
Am fost la topogan azi, si-a consumat energia, s-a facut ca un porcusor in 10 minute maxim, trebuie sa-l bag in masina de spalat cu totul cand ajung acasa....
Azi a trecut pe la noi o prietena cu feita ei cu 2 luni mai mica ca David si am observat cu stupoare ca juniorul meu e tare rautacios cu copiii mai mici ca el. Fetita asta e tare linistita, poti sa faci cu ea ce vrei. Cum punea mana pe o jucarie, cum in secunda urmatoare se infiinta David si i-o smulgea din mana. A facut-o sa planga pana la urma, nicicum nu am reusit sa-l conving sa imparta jucariile cu ea. Oare o sa mai treaca pe la noi?! Doar a mai fost de mai multe ori, dar niciodata nu a fost asa ca azi...oare e doar o faza sau asa e copilul meu? Sper ca nu, trebuie sa fac lectii de socializare serios cu el...

Adriana, pai tu chiar ca ai avut o revelatie vara trecuta. Doamne, suna atat de bine ce zici tu acolo si atat de greu de realizat in acelasi timp. Mi-ar placea tare mult sa incerc si eu, si mai ales sotul, care are si 100 kg si e tot timpul obosit, ma rog, face mii de km pe saptamana, s-ar intelege de ce, dar cred ca s-ar simti de o mie de ori mai bine cu un asa regim de viata ca al vostru.

Elena, pana la Paste fara copii? Da...o sa muriti de dorul lor, dar totusi.....puteti sa faceti ce vreti voi doi!!! Eu nu mai stiu ce-i aia viata de cuplu...ne intalnim sporadic, il vad 2 zile pe saptamana cand vine la Piatra si atunci tot David e prioritate, daca plange sau are nevoie de mine, uit ca mai exista si sot pe lumea asta. Sper sa ne revenim la un normal cat de cat cand ne intoarcem in Bucuresti.

anemona, multa bafta in prima zi de gradi! Da Doamne sa se acomodeze cat mai repede, si eu am mari emotii cu momentul asta. Si bravo ca ai grija de tine, mami, asa trebuie!

Luci, ce chestii interesante citesti tu pe la barfe ca vad ca esti zilnic pe-acolo, ma faci curioasa.....
Giova, vrem poze cu finuta!!!!

Gata, s-a trezit, am plecat, va pup, s aveti o zi frumoasa!

PS: HELP! Fetele, spuneti-mi si mie vreo doua site-uri de unde se pot comanda haine de bebe, dar nu din alea de-mi golesc bugetul...Vreau sa adun hainute pt finutul nostru pana in mai. Am luat vreo doua, dar sunt f putine magazine aici in Piatra si au niste scoruri, frateeee.
Gata, am plecat.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele, acum am reusit sa intru pe net.
Deci Alex nu avea de gand sa se trezeasca, a trebuit sa il trezesc eu,am reusit sa ajungem la timp,era un pic speriat cand a ajuns acolo,pana la urma a intrat in clasa lui,nu stiu cat de incantat e, desi sunt de aceeasi varsta, el e cu un cap mai mare si nu prea ii plac copiii mai mici.La 11 l-am luat, deja plangea cand am ajuns,mi-a spus educatoarea ca i-a placut cand a fost in sala unde se joaca,dar cand a ajuns in clasa nu i-a mai convenit.Mai vedem de luni,poze i-am facut cateva cand a plecat de acasa,diseara sper sa le descarc.

Lucia,da era circ mare,dar sincer nu m-am indoit niciodata ca nu ar fi baiat.Hai sa-ti zic si eu de greci,si mie imi place mult e tot,nu as putea locui acolo din cauza limbii,mi se pare prea grea,parca am mai zis ca am fost in Zakynhos,superba insula,am plecat cu charter si rezervare,dar nu m-as mai duca asa,mai ales acum cu criza,sigur gasesti la fata locului cazare,eu am fost in iulie si gaseai vile superbe la super pret, nici mie nu imi place all inclusivul,imi place sa testez tavernele lor,mancarea greceasca e buna buna.
Acum 3 ani am plecat cu masina la Atena,am plecat la 23 din Alexandria si dimineata eram in Salonic, pe la 7 seara deja alegeam hotel in Atena,de respectat sincer nu prea respectam limitele de viteza,iar la bulgari cu 5 euro iti spun si unde e urmatorul radar in caz ca te-a luat.
Pogos fitness fac, aerobic nu se face la sala asta, mcfitt se cheama,are numai aparate,merg aici ca s-a deschis acum o saptamana,si e la 2 pasi de mine,daca e prea departe imi gasesc motive si nu ma tin,asa in 5 minute sunt la sala.

Merg sa mananc si eu niste legume,poate ma molipsesc de la Adriana,vreau sa mai slabesc un pic.

Mergi la inceput