Puiuti de Sept-Oct 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Pai eu la 64 de ani o sa fiu batrana, senila si cu pampers...ce aveti ?! ati innebunit? Oana 14+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
eu la 65 i-am dat sarcina sotului sa ma impuste
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
caty2585 spune:
Lore aici se fac doar doua ecografii pe tot parcursul sarcinei,daca totul e ok cu bebe ,iar daca nu,iti mai fac cate sunt nevoie.Noi mergem maine la cea de-a doua si ne va spune culoarea caruciorului asta daca si bebele coopereaza si nu ne trateaza cu spatele
O sa mai mergem sa facem o eco 4D la privat cam pe la 30 sapt cred
Sper ca ai inteles ceva
Fericita 19+ cu
caty2585 spune:
Seidana si Oanala 64,65 de ani o sa leganati nepoteiii,deci foarte tinerele si in floarea varstei Fereasca DD de pemparsi si altele
Fericita 19+ cu
caty2585 spune:
Seidana succes azi la eco si asteptam vesti foarte bune Bebelul sa fie ceea ce va doriti tu si sotul
Fericita 19+ cu
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 Buna, fetelor! Ma primiti si pe mine alaturi de voi? Eu va citesc de la inceput, nu am indraznit insa niciodata pana acum sa scriu un mesaj. Nu este prima sarcina, am pierdut una anul trecut, in vara - de fapt a fost o sarcina fara embrion insa experienta a fost destul de traumatizanta... Sarcina aceasta, cel putin pana in prezent, este ok. Cu toate acestea, eu sunt extrem de stresata si intru in panica la fiecare durere, cat de mica ar fi. Datele mele sunt: UM: 18.12.2010, DPN: 24.09.2011. Data nasterii: 04.06.1979. 14+ |
Mikka bine ai venit.. ce ma bucur ca vad fete noi....
Mikka vei vedea ca totul va fi bine, greul a trecut....
Scrie repede 10 mesaje sa nu mai fi moderata..
17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
caty2585 spune:
Mikka,bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Imi pare rau sa aud cele intamplate Curaj si gandeste pozitiv
Fericita 19+ cu
mikka11 spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru primirea calduroasa! Incerc sa scriu cele zece mesaje cat mai repede:) Chiar ma bucur ca am avut in sfarsit curajul sa postez aici, va citesc zi de zi, m-am bucurat alaturi de voi la fiecare veste buna pe care ati primit-o si m-am intristat cand a mai aparut cate o problemuta...
Sotul meu ma certa in fiecare zi ca nu va scriu si eu despre mine, daca tot stau atat si va citesc de zor:)
14+
May3 spune:
bine ati venit fetele noi si sarcini usoare
Caty, bine ca n-ai probleme, ca in UK te lasa in voia sortii...
eu am deschis topic cu hematomul meu si vad ca nimeni nu raspunde.
cred ca-s dintre putinele nefericite in aceasta situatie...
de ieri nush ce am, dar am picat in butoiul cu depresie, incerc sa imi revin ca stiu ca nu fac bine, dar nu prea reusesc.
azi sunt si la servici si nu ma simt bine deloc stand pe aici pe scaun...
feicitari celor venite cu vesti bune de la eco :)
intrebare: doctorita aia de la privat mi-a dat niste ovule cu progesteron. eu am intrebat-o daca e ok chiar daca mai sangerez. a zis ca da.
pe prospect spune sa nu le bagi daca ai vreo sangerare vaginala fara cauza cunoscuta.
acum, eu stiu cauza, dar nu e tot aiurea sa-ti bagi ovule cand sangerezi?
cine ma pune pe mine sa citesc prospectele?
ma gandesc ca poate am facut rau ca l-am citit la duphaston si nu l-am mai luat si tot asa...
of, cine imi da doua capace sa ma trezesc la realitate?
13+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
Creola,Caty,Mikka bine ati venit si sarcina usoara si la termen va doresc
Caty nu am mai intalnit pe cineva nascut in ziua de Craciun
May, ia-le pe gura
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
May3 poftim doua capace.
tre sa fie destul de greu sa ai probleme in timpul sarcinii. stau eu cu emotii si n-am avut nici o treaba pana acum multumesc lui Dumnezeu. dar sunt sigura ca vei fi si tu bine si bebelusul, mai ales ca inteleg ca te ingrijesti. eu cred ca ar trebui sa iei sfatul medicului daca el ti-a prescris asa. au totusi niste cunostinte nu sunt chiar degeaba medici.
Lori 18+