Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Am mai pus si noi ceva poze noi in album asa se ne laudam cum stam singure in fundic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Tare-as zice noapte buna, in loc de buna dimineata..cam asta-i starea mea de spirit azi.
Multumim mult ca v-ati gandit la noi!
Febra n-a mai facut, insa tot agitata a fost asta noapte si putin maraita daca pierdea sanul...cred ca o sa mi-i intinda pana la brau.

Irina, multumesc pt. reteta de fursecuri, am salvat-o, e chiar usoara.

Am achizitionat si noi un premergator si aseara am pus-o prima data, dar n-a stat mai mult de 5 min. Acum am asezat-o ca sa pot scrie si vad ca nu protesteaza...inca. In schimb, a ajuns la unitatea centrala si vrea s-o butoneze.

Am mai vrut sa zic cate ceva, dar, de oboseala, nu mai tin minte nimic.

Noi o sa iesim afara mai tarziu, ca e soare si frumos si in week-end cica ploua, asa ca profitam acum.
O zi buna!

pozele noi n-am apucat sa le vad decat pe-ale Maiei de Ana, e o dulceata de copil!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !!!
Ne laudam si noi cu o noapte de pomina,si o ora de masa cu urleteee!
Noi facem baitza in fiecare zi,si pe cap !!!
Ce-mi place s-o pupacesc dupa baitza,e asa moale si....fresh !!
Acu doarme,sa vad cum o fi masa de la pranz,daca e tot cu urlete imi iau campii.
Chiar ieri mi-a zis mama ca nici eu nu vroiam sa mamnanc nimic,eram o slabanoaga,cica abia mancam 50-60 ml lapte. deci are Maia pe cine semana !
Oana (Radu) de ce nu-ti faci cont pe DC? asa putem vb mai mute si sa ne cunoastem .

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana , atat eu cat si Mari asteptam toti copii mofturosi la Tulcea ca sa-i invatam cum se mananca. Acum cateva zile i-am dat un pufulete, la inceput s-a jucat apoi l-a papat tot

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Anca ce sa zic? BRAVO !! Eu ii dau un biscuite in manuta,se uita la l si-l arunca jos. Tot mai bune-s degetele.

Multumim de comentariile la poze!!!Fistiq-ule ai fost mortala. Am ras cu lacrimi. gelozie de soacra???

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

ana,m-am uitat la pozele tale si vad ca si a ta e "grasa"ca maia mea.Cate kg are,esti multumita cat papa?

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

Mergi la inceput

Bianca ultima data cand am cantarit-o avea 6.500 kg. Nu prea se omoara cu mancatul. Lapte bea cam 600 ml pe zi. cam putin zic eu.

Poze

Mergi la inceput

a mea are 7 kg dar mananca doar ca face efort totat ziua si nu prea doarme.Eu imi fac mii de ganduri ca e slaba.

Bianca mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Strigare: CINE VREA PIZZA??? Ca ma apuc acum de gatit si sa stiu cat sa fac

Mergi la inceput

vreau si euuuu.....e preferata mea.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010

Mergi la inceput