Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ANCA, 3 secunde mai devreme m-am trezit
FISTIQ, sincer, nu vreau sa plece prea devreme pe picioarele lui deoarece si asa trece timpul prea repede, vreau sa ma bucur de fiecare mic progres. Dar fiind slabut si energic, nu se stie ce va face peste 2-3 luni.
Si Vlad se mai ineaca uneori cand mananca, il bat putin pe spate, tuseste si apoi il apuca rasul...eu pot sa ma sperii el se distreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Anca,Mari de cafea si multu mult am nevoie de la amandoua si mai pu si eu cate un pic de cofeta in ele pt. ca azi sunt varza

Sa va pove asa de dimi ca azi noapte nu stiu ce a avut Carina ca sa trezit din ora in ora iar spre dimineata cand a plecat tati la munca si am puso in patul mare a reusit sa adoarma dar eu nu am mai putut dormi pt. ca am niste vecini foarte misto de 50 ani (tin sa anunt ca sintem un cartier de blocuri noi si suntem doar tineri)care si-au adus un catel mic si ei nu il tin in casa sa nu faca mizerie si l-au plantat in fata blocului l-au legat de un pom si tare ne-a mai cantat bietul catelus si i-am spus de aseara la vecinul ca daca eu nu pot dormi de el o sa aiba probleme din partea mea tot asa au avut unul de lun cand eram eu gravida si tot asa se scheuna si acela toata noaptea pana ce s-a invatat sa stea legat iar dupaia i l-au furat offff doamne ce sa stiu face cu ei??? imi dati vreo idee?

Gata m-am descarcat putintel acum merg sa citesc si eu din urma sa vad ce ati mai pove voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Neata fete cucuiete!
multumim de cafea!!!
La multi ani Alexandru Mihai de puiutza!!!!!!!
azi iar e cald la noi si vom iesi afara, cu tot cu norul lor radioactiv cu tot si cu radiatiile! daca e sa ne luam dupa ei nu am mai iesi de loc din casa! o sa merg sa-i iau azi ceva crema de protectie solara!
nu stiu ce-l doare pe bietul in fiecare dimi de la ora 5, e ca un ceas, atunci il apuca!!!
fistiq, pe al meu nu-l deranjeaza jumperoo-ul intre picioare, dar nah, el e mai slabuuut! mie mi se pare ca isi zdrobeste picioarele prea tare si l-am ridicat la poz a doua si acum ajunge doar putin cu varfurile!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Mltumim de cafeluta si pt micul dejun

andre_flo!!!

Alexandru Mihai, sa cresti mare si frumos!!!

Am fost ieri la pediatru. Avem la 5 luni si 3 sapt 71 cm si 8180 g. Ne chinuie dermatita asta care e tare urata. Nu-i mai dam de capat. E adevarat ca nu are pe corp dar culoarea obrajilor nu i-am mai vazut-o de mult din cauza iritatiei si nu stim de la ce o face, folosesc numai bumbac, papa numai de la mine , offf . Putem incepe diversificarea, dar eu o sa mai astept o sapt sa faca 6 luni. Ne-a zis sa incepem cu legume, supa, dar piure, nu zeama si din toate legumele odata. Morcov, telina, dovlecel, pastarnac, cartof,fasole verde, peste vreo doua sapt conopida, brocoli, spanac, salata. Acum eu o sa pun maxim 3 si treptat o sa mai adaug. Si pot sa incep cu care 50 g daca vrea si pana ajung la 150 g.

Am vazut poze tare frumoase.

scriu si eu reteta de fursecuri putin mai tarziu.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, si al meu pitic se trezeste in ultima vreme in jurul orei 5( seamana cu tataia), dar macar dupa ce papa mai trage un pui de somn pana la 7 cand incepe sa sune alarma lui tati

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.iau si eu cafeluta.
mey, la noi e asa de gri totul.numai la voi e soare si la noi nu?
fetele din cta cand se mai incalzeste si am si eu masina vin si eu in parcul mare.dar fara masina nu am maini.
fetele cu inecul nu va mai ganditi dinainte.lasati totul sa decurga de la sine.
de kk e normal sa faca asa.e din cauza mancaricii sub forma de piure.
idalis, si eu zic sa faci pauza de jumperoo si sa incerci asa cate putin, eventual sa stai cu el.nici eu nu cred ca nu o sa-i placa.
raportam si noi in sfarsit vaccinul de 6 luni ieri, fara febra peste noapte.si vreo 10 kg(cu body si pampers).
lora, cum e adelina azi?
al meu tot cu mana in gura.ma dispera.ieri am vb cu o prietena din bucuresti si baiatul ei mai mare cu 1 luna ca al meu are explozie dentara.intai ii ies caninii si e vede alb si la cei de sus si jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!
Multumim pentru cafelutza
Eu sunt tare suparata pentru ca de doua nopti nu vrea sa ma suga, plange in somn imediat ce simte sanul...ooofff...nu stiu cat o sa mai am eu lapte doar din muls
La noi e tare urat afara...
Nastasie, ne vedem cand o sa fie mai cald si noi trebuie sa venim cu masina ca stam in partea cealalta a Constantei, dar lui tati ii place sa ne plimbe - eu nu conduc.
Legat de crema de protectie solara, pediatra mi-a recomandat uriage cu factor de protectie 50.
O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La noi e soareeee, dar nu ma lasa taica-su sa o scot din casa, cica ii imbolnavesc copilul

Noua ne-a zis ca-i ies dintisorii cam intr-o luna si ne-a dat pt dermatita niste pastilute, sa-i dam numai un sfer si cica ar si dormi mai bine. aha, tare bine a mai dormit, s-a tot trezit din juma in juma de ora si la 4 am pus-o in patut ca sa nu se rostogoleasca din pat. S-a jucat si apoi a adormit pana acum

Lora, mama, sper ca la voi a fost mai bine

Pupam toti bebelusii sa treaca usor peste durerea de dintuci.

Nastasie, da ce urias ai tu acolo

Bravo Tavis, ai vazut ca face mereu cand e incurajat , sa o tii tot asa. Si bucurate de noua jucarie.

Pediatra mi-a zis sa nu o pun in picioruse ca este micuta, putin in fundulet pot, dar nu mult.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poze noi

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Neata,raportam si noi o noapte cu treziri din jumate-n jumate de ora,mor de somn.
Legat de innecat,mie mi s-a inecat o singura data dar rau,manca piure de legume si dintr-o data vad ca se face rosie,am luat-o am batit-o pe spate nimic,apoi am ridicat-o cu picioarele in sus pana a vomat tot,eu de obivei nu ma pierd in situati din astea sunt lucida dar dupa vreo 2 ore nu prea m-au mai tinut picioarele.
Noi facem baita in fiecare seara si masaj,e o placere pentru ea.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

Mergi la inceput