Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)
Raspunsuri - Pagina 4
ancamak spune:
desi am fost cu nervii la pamant am facut supita cu galuste si inimoare de pui cu ciuperci si mamaliguta, ca desert mai avem clatite
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Olivia26 spune:
Salutare
Noi suntem bine, tot am spus ca intru mai des dar mereu se tot iveste ceva si nu mai reusesc sa scriu dar de citit mai citesc. Inca n-am inceput diversificarea dar sapt viitoare incepem si noi. La 5 luni Eric avea 73 cm si 8300g. Pe 19 l-am botezat, am pus aici cateva poze de la botez.
Am vazut ca vb de inec...si mie mi-a fost mereu teama de asta si am si patit-o. In caz de inec, eu il pun pe bebe cu burta pe bratul meu, cu capul mai jos decat corpul si il bat destul de ferm pe spate (metoda asta o stiu de la cineva care a urmat un curs de prim ajutor). Sper sa nu fie nevoie sa o folositi.
Pupam toata gasca de mamici si bebelusi, s-aveti o seara frumoasa.
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Mari-Mariuk spune:
Toma Andrei, Mihai Bogdan, Lucas Cristian, Andreas Daniel si Cezara, sa cresteti mari si sanatosi! LA MULTI ANI!
iazminn spune:
Buna fetelor.Harnice mai sunteti la scris. Nu tin pasul cu voi!Noi nu am inceput inca diversificarea( cred ca suntem ultimii, dar nu ma grabesc ca mi se pare f comod asa, chiar daca ma mulg). Programul puiului meu este urmatorul
trezirea 7-8, papa, joaca ,9,30 -10,30 somnic, apoi inca 2 ore de somnic pe la pranz, iar la ora 7 seara dupa baita nanica pana a 2 a zi dim( se trez de 2 ori sa pape). Eu ii fac in fiecare seara baita pe corp si la 2 zile pe caput.Legat de scaun al meu face la 2 zile ff moale dar nu ma sperii ca asa am inteles ca fac cei alaptati exclusiv la san.Nici al meu nu sta singur in fundulet , se intoarce de pe spate pe burta si invers, sta f bine in picioruse.Sunt in dubii cu premergatorul nu stiu daca sa-l pun sau nu.
PS Am pus cateva pozici sa va arat ce studios este!
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Mar30201106#5589932677718077442
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Edi5Lu
ni#
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Mar30201105#
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Mar242011#
maimu spune:
noi ii facem baita zilnic si pe cap...asa ne-a spus la materinitate pana la un an baie zilnic...acum o sa vedem cat ne mai tine frenezia...
kk - doar o data pe zi, si cam tare, cum ii spun eu...e ca o minge de ping pong...ca se aduna asa...hai ca am fost foarte plastica in povestiri...
voi ce mai puneti la supa/piure-ul de legume? si ce combinatii de fructe le mai dati?
eu incerc sa evit babana ca constipa insa ii place tare mult..
somn usor!
poze
Maria 1 oct 2010
Fistiq spune:
buna seara!
ce de discutii azi!
Mari, ouau, ce pitic harnicut ai! astept sa ne spui cind se desprinde de patut si merge singur.
Adelina, ff haios Darius! si am uitat ieri sa va felicit pt intoarceri. si asta e f coo-ool
multi pupici si pt Maia cea zimbareata!
noi suntem proaspat vaccinanti. a plins mititelul si a suspinat, semn ca asta doare mai tare decit cel de la 4 luni. apoi a tot fost uricios, of, of.
luna asta a luat 590 gr mai recuperam si noi din urma
fetelor, si cum poate iesi o minge de ping-pong pe 'acolo'? noi tot cu kk de bebelus ne 'laudam'
baita facem zilnic, inclusiv pe... cap, ca par nu mai are cit a fost racit mi-a fost frica sa-i fac si asa a inflorit dermatita lui pe tot corpul. si doar ma prevenise pediatra...
in consecinta, nu vom intrerupe baia zilnica, caci asa ne merge noua bine. am incercat cindva cada mare, dar s-a speriat. apoi cind l-am tuns am pus in functiune dusul si l-a fel a plins. so, ii dam inainte in cadita.
Fistiq spune:
ah, ca uitam!
Tudor adora sa tzopaie in jumperoo! ar staaaa cu orele cred acolo, chit ca ar tzopai in cioatele care iar mai ramine!
idalis, ma gindesc ca Tavis fiind mai greu, este jenat la picioruse de scaunul ala din pinza, si de asta nu-i place. spun asta pt ca pina si Tudor (care e mai usurel), e rosu si usor iritat sus la copanele dupa 20 de minute de tzopait.
nu cred ca e tocmai placut...
apoi, poate ca ar trebui sa faci ca si in cazul diversificarii cind un copil refuza un aliment faceti pauza 1 saptamina sau chiar 2, si apoi incearca iar. deci e prea 'cool' (vba Adelinei), jucaria asta ca sa nu ii placa pina la urma! cred ca trebuie doar sa se prinda el ce si cum!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Cafeaua e gata, plus un ceai de fructe de padure, unt, dulceata si ou fiert la mic dejun.
ancamak spune:
Buna dimineata!
Cafeluta e gata....
Sper sa se incalzeasca azi ca vreau, vreau sa iesim afara
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie