Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)
Raspunsuri - Pagina 16
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak pe la vaccinul de 2 luni , medicul de familie mi-a recomandat 3 picaturi de Vigantol, si la cel de 4 luni mi-a zis sa-i dau numai 2 pic pentru ca i se inchide fontanela prea repede. Citind pe forum , am inteles ca sunt copii cu fontanele inchide 99%. Acum va rog sa am lamuriti si pe mine Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) Poze Martie |
anka, dimensiunile fontanelei se coreleaza si cu virsta, dar mai ales cu circumferinta craniana. si importante sunt si suturile craniene, nu numai fontanela.
pop_adelina spune:
offfff, ce nasol cu bebei bolnaviori! office, doamne ajuta sa fie Mihai bine! multa sanatate va uram!
eveline, mersi de info, chiar nu stiam ca asa se procedeaza cu brocoli, eu il tineam doar sub jet de apa!
camisv, bafta cu masajul! am mari emotii cand aud de probleme la picior ca si mie mi se pare ceva in neregula cu piciorusul drept al lui Darius, parca nu il foloseste ca pe stangu! pediatra a zis ca e ok! pana pe 31 mai cand mergem la ortoped mor de ganduri!
summertime, intr-un fel e nasol ca nu mai stai asa de mult cu bebe dar e si mai bine daca te relaxezi la servici, esti mai linistita seara acasa cu bebe si asa, vede si sotiorul cum e sa ai grija de un copil!profita cat poti de liniste!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
de cate ori ma duc la medicul de familie imi repeta ca sa nu-i dau mai mult de 2 pic ca i se inchid fontanelele prea repede!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
mari_paun spune:
maimu ce ma bucur ca am si eu o forumista din oras mai am pe cineva de la umanitare cu care m-am inatalnit
pe blog am subiect scris despre 2 aprilie Ziua Internationala de Constientizare a Autismului
astept sa plecam la Amara, sa vina Emm si tati si gataaaa
didadi spune:
buna,ca tot s-a deschis discutia cu piciorusele, fetita mea s-a nascut cu piciorusele aduse in interior.din maternitate am fost anuntata.cand am venit acasa, am fost la un medic ortoped si i-au bagat ambele picioruse in gipstimp de 2 sapt.dupa care, pauza o luna iar apoi cate unul.la ultimul contol mi-a spus ca piciorusele sunt ok si ca nu trebuie sa mai merg nici macar la control.astept acum sa vad cand o sa mearga....m-am speriat si eu foarte tare in maternitate cand m-a anuntat, si pe un ton ironic de o d-na dr. "auzi draga, stii ca ai nascut-o cu probleme la picioare "sa pic jos...abia nascuta de cateva ore...in fine..oameni si oameni.acum e bine si sper sa nu am probele pe viitor cu ea.cica nu ar fi avut loc in burtica si asta este motivul pt care a stat cu piciorusele asa.mamici cu asemenea prb...stati fara griji ca o sa fie bn cu masaj...o sa-si revina.oscioarele sunt fragede acum si cu masaj cu siguranta o sa fie bn
eveline spune:
Fontanela lui Darian e la el de mare ca acum vreo 3 luni
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ana_25 spune:
Si noi avem fontanela mare! si i-am dat Vigantol in fiecare zi !! nu stiu cat efect are si ala !
Am schimbat tactica la masa! Chiar daca dureaza o ora sa bea 180 ml,nu ma mai enervez(ma rog,incerc). In loc sa-i spun la fiecare 2 sec: "Maia papa!" "Maia deschide gurita!","Hai Maia!" " Maiaaaa!" o las in pace. ii tin bibe la gura pana deschide singura,ia doua guri,iar scuipa biberonul,mai ia o gura....si tot asa. La fiecare refuz,ii trantesc un pusi mare si iar incercam sa bagam bibe in gurita....Il scuipa de cel putin 40 ori pana sa pape,dar incerc sa stau calma. Cu tactica asta s-a redus considerabil timpul alocat mesei. Inainte,cu insistenta si cu obligatul nu reuseam decat s-o enervez si sa planga. Pana o calmam si iar o luam de la capat....dura o vesnicie sa pape. Sper sa tina si sa progresam cu papatul ca deja am par alb!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Am pus poze noi in album.
Nici eu nu stiam ca brocoli tre' tinut in apa cu otet.
Oare K.A.T ne mai citeste?? Tare as vrea s-o vad pe frumoasa Tess,sunt sigura ca i-au facut o multime de poze superbe. Kaaaaatt!!!!where are you??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Fistiq spune:
Ana, sper sa iti reziste nervii cu noua tactica. stiu cum e cind tu incerci de toate sa ii intri in voie si el tot morfturi face s-or schimba ei cind mai cresc...
la noi si fara vigantol si tot s-a inchis(aproape) fontanela devreme. acum, ca vine vara, soare, chiar ca nu mai are nevoie de picaturi.
eu am greturi de vreo saptamina, asa ca la inceput de tot in sarcina da' nu-i cazul... o fi astenia, ca n-am mai mincat un fruct de cind a aparut Tudor pe lume
danny1 spune:
rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine.
in timpul diversificarii,daca bebele nu suporta ul aliment,care sunt reactiile?
eu nu i-am dat niciodata vigantol.si totusi fontanela e destul de inchisa.la 2 luni mai mult decat normal.dar cel mai bun pediatru radiolog de aici ne-a zis ca e ok.