Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

eveline, de ce pui brocili in apa cu otet????

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MARI - Eu am impresia ca un avocado bun, e un pic uleios ca si consistenta si are gust de nuci dintr-alea tinere, verzi...pe care le cojim ca sa le mancam, intelegi tu. Cel putin asa mi se pare mie.
ADELINA - Sotul din dotare a trebuit sa mearga prin natura meseriei la niste cursuri de...bucatareala...eu n-am inteles nici in ziua de azi care-i legatura, dar in fine...n-a retinut nimic oricum, numai ceai si oua stie sa faca in continuare. Insa cand venea de la cate un curs dintr-asta (la care eu as fi dat orice ca sa merg - era super profi realizat), si ii erau proaspete informatiile in cap, imi mai povestea si mie si asa am mai retinut si eu niste chestii de care nu stiam. Printe care si asta: brocoli trebuie tinut in apa cu otet macar jumate de ora inainte de a fi preparat pentru a iesi eventualele bazdaganii ce s-ar ascunde prin el..stii ca-i tfoarte des. Si se mai si omoara nu-s ce microorganisme ce se ascund prin buchetel.

Revin cu edit: la fel si pentru conopida. Practic se face chestia asta pentru ca nu se poate spala bine ca restul legumelor, ar trebui sa-l faramitezi cred pentru a ajunge peste tot.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele,

n-am avut timp sa citesc, decat pe diagonala, dar vreau sa va spun ce am aflat ieri de la chirurgul ortoped (Tudor s-a nascut cu picior Tal Valg - deci Luana nu sunteti singurii): pe langa masajul zilnic dupa baita in care sa-l masam astfel incat sa-i tinem piciorul in extensie (ca la balet),ne-a mai spus ca dupa 7 luni sa-l punem in premergator, dar sa nu atinga decat cu varful, astfel copilul sa tina piciorul in extensie si sa-si intareasca muschii. N-a ca mi-a dat peste cap teoria ca nu-i bun

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua!!!
ce fac fetele????

noi suntem bine...azi nu prea a vrut sa pape ...o fi de la dintisori...are cam umflata gingia....am pus acum sa ii fac supita de legume pentru pireu......poate o sa manance....

avocado nu i-am dat...insa i-am dat mango si i-a placut....
nu stiam nici eu ca se pune brocoli in otet...interesant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

stiu ca mama da in clocot conopida in apa cu otet. E interesant de stiut si cu brocolii

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Citat:
citat din mesajul lui maimu

Buna dimineata si de la noi...astazi facem noi cinste ca implinim 6 luni...asa ca
Am mai tras si eu un pui mic de somn de la 9 la 10 cu Maria.
O astept sa se trezeasca sa dam o tura afara si sa mergem sa cumpar un tortulet, sa o sarbatorim diseara....vin si ai mei , de abia astept ca stau tot we, o sa fie super bine ca o sa avem si noi timp de iesit pe afara (vin o data la 3 saptamani, asa am facut pact cu mama, ca sa putem sa mai iesim si noi afara, sa ne mai relaxam...asa ca boierie we asta).
Incerc sa pun niste variante de meniu pentru bebe in album, poate va mai inspirati de acolo, e de la pediatra prietenei mele, are si ea bebelusi (2 fetite gemene). O sa scanez si ce am de la doc meu, si o sa pun, sper ca azi.
Noi vigantol dam zilnic panala 1 an: 2 picaturi pe luna si 3 pic in lunile cu r.
Mari Paun, si eu sunt din Slobozia, acum am vazut de unde esti, cand ai scris de Amara, asa ca avem sanse sa ne vedem cand vin in vara la ai mei cu Maria, astept sa se faca putin mai cald. Pe unde stai?..poate ne si cunoastem din vedere...cu toate ca eu am impresia ca sunt mai mare...
Deci va pup, ma simt in forma azi cu o sarbatorita

poze
Maria 1 oct 2010

cu drag astept sa ne vedem si sa plimbam bb-ii prin parcul de la ialomita ori catedrala
eu am stat la U20 (gara) 25 de ani, de 8 ani stau la ANL2002, in spate la Elegant.
cand ai drum pe aici neaparat sa ma suni si sa ne imprietenim bebelusii...am baiat frumos sa sti

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Si noi tot la gara stam ,la Z1, deasupra la feroviaru' daca mai tii minte...scoala generala am facut-o la 7 si liceul la LMF...eu am 32 ani, te pomenesti ca am fost si colege de liceu...
poze unde ai? sa vad eu daca te stiu?

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

pe la vaccinul de 2 luni , medicul de familie mi-a recomandat 3 picaturi de Vigantol, si la cel de 4 luni mi-a zis sa-i dau numai 2 pic pentru ca i se inchide fontanela prea repede. Citind pe forum , am inteles ca sunt copii cu fontanele inchide 99%. Acum va rog sa am lamuriti si pe mine

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

of of of, eu sunt la munca, sotul a ramas babysitter. din activitatile loui nu s emai faceau bani asa ca a trebuit sa ma apuc eu :(((

dar ii vad pe webcam, macar tehnologia asta mai imi alina dorul.

lasand dorul la o parte...omg, ce liniste e la birou, ce relaxare. acasa nici nu imi dadeam seama cand se face aora de mar, ora de supa, ora de somn. acum ma simt de parca sunt in concediu la servici, nu acasa

Luana, s-au facut cercetari si cica cele mai multe divorturi se intampla in primul an de viata al copilului. Vezi si tu ca nu sunteti singurii, toti trecem prin asta..sau majoritatea. Eu m'am certat cu sotul meu cum nu credeam ca o sa jungem vreodata, minim o data pe saptamana de cand am nascut. Dar sunt sigura ca o sa treaca. Nu te gandi la divort, astepta sa mai treaca timp. Cred ca asta facre diferenta intre cei care divorteaza si cei care imbatranesc impreuna: puterea de a indura alaturi de celalalt si vremurile ndure si frustrante (asta bineinteles cu condtia s anu se ajunga la chestii grave care sa iti lase urme sufletesti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Eveline, i-am facut si exudatul si i-a dat antibiotic "pe masura" si degeaba...am prelungit de la 5 zile la 7, apoi la 10 ....mi-a zis ca daca pana marti nu incepe sa manance si sa ia in greutate sa-i facem analize de sange si urina...o avea ceva...! eu i-am spus ca de mancat totusi mananca, problema ar fi ca nu se depune..dar, na, nu-s doctor..ii fac si analizele doar sa-l vad restabilit!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

office, imi pare rau ca sunteti bolnaviori! pupam sa treaca mai repede si poate scapati de intepat

acu' am si eu o nelamurire: cu ce fel de apa ii faceti supa lui bb?
aia plata stiu ca nu e bine sa fie fiarta pt ca va creste concentratia de saruri minerale, inseamna ca merge si la ei cea de la robinet, nu? na, ca tot ma intrebam eu de unde ar putea bebeii sa aiba paraziti intestinali...

Mergi la inceput