Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Noi am avut un wkd plin, sambata la engleza, seara au fost in parc cu sora lui Alex. Duminica am fost la tg de turism, am cules oferte, dar tot nu stim unde mergem.
Binenteles ca sunt mucosi, Maria nu asa rau, Luca si tuseste si muci, dar i-am trimis la gradi. Ii dau sinupret si propolis de la fitterman sirop tuse (f bun). Noi am trecut de coughend, deja nu mai are efect.

Hele, Doamne Ajuta sa fii bine, sa-ti revii, ca ai deja 15sapt.

Lala, Liuda va pup

Mergi la inceput

Aelita, am vazut pozele pe FB, sunt frumosi foc toti 3

La noi vremea e asa urata, ieri batea un vant groaznic, mergeam cu masina, si simteam cum trage intr-o parte, si e o masina grea! Azi e semi-intunecat, astia au zis 14gr, dar ploi dupa masa...Unde o fi primavara aia????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Sant asaaa de necajiiitaaaaaaaa
ma Prititi?

bei, io clacez, serios, ma ia cu draci, cu nervi si disperare!
Dupa doua saptamani de boala, medicamente, doctori, muci grosi, urechi infundate... am reusit sa mergem la gradinitza!!! O saptamana... Ca asta noapte iar am descoperit copilul cu febraaa!!!! S-a cerut ea la pish si cand i-am tras chilotzii am simtzit ca ii ardeau bulanele! Imi venea sa ma bat cu capul de peretzi in miezul noptzii... 39 avea!
Intai pazeste-o pana scade febra, apoi de suparare n-am mai dormit! Bai, ma enerveaza de mor!!! Cel mai mult ca lipseste de la gradi si pierde atatea ca acum invatza litere, cifre, cum pana mea, toti copii s duc si asta sta cu saptamana acasa... zici ca e facut!
azi e iar cu nas infundat, care nici nu curge, iar un pumn de bani pe medicamente, ca nu mai aveam prea multe ramase de la ultima tura, iar doctori... nu mai suport! Ce dracu' fac io cu urechile astea daca ea 2 saptamani e cu muci si o saptamana fara?
Deci, ce ma roade e ca vreau sa-i fac analize si nu stiu unde, vreu exudat de gat, nas, ca trebuie sa fie ceva de a ajuns asa de sensibila, nu ii dau antibiotice ca sa zici ca de acolo ii scade imunitatea, ii dau imunogrip, ii dau propolis cu vit. C de la Fitterman, adica chestii cat de cat naturale... Nu e copil imbobolit in sute de straie e haine, adica eu ma imbtac mai gros ca ea, ca io sant baba... pe cand Diana e cu maneca scurta la gradi...
adica vreau analize adevarate, nu dat cu banul si in cafea... toti recomanda alt laborator, unii zic ca "numai aici se fac pe bune" alt doctor zice ca e facatura si acolo! Chiar tre sa ajung la bucureti pentru un exudat? serios... e penibil!

deci sant suparata tare...

despre facut copii... deci pe fi-mea o preocupa asta!
ca aseara ma intreba pe unde ies copiii, si am explicat ca in mod normal si mamicile nasc pe pasarica, insa eu nu am putut sa o nasc pe pasa, caci era grasutza si atunci doamna doctor mi-a facut operatzia, pe care ea o stie si a scos-o pe burta!
De ce nu fac barbatzii copii? ca nu au tzatze sa le dea laptic!
De ce doamnele au tzatze - ca sa poata sa alapteze atunci cand nasc copii!
deci la noi se dezbate tema, mai ma lasa o zi doua si iar ma ia, deci... cred ca o sa-mi vina timpul explicatziei cum a ajuns bebele in burta! trevuie sa pregatesc povestea!!!

aaa si aseara s-a intamplat minunea... l-a pupat pe taso de 280 de ori... haha io numaram! Acum e dator el cu o alba ca zapada cu cal!!!! (vazuta eri in real)

Pupici ca plec la doctor!!!

Mergi la inceput

hai ca baui cafea, fusei la doftor, ma inseninai oleak...
cica e viral, ascultata, vazuta, gat, nas urechi...
mergem pe nurofen, panadol, isoprinosine o luna
vobrocil si niste bombonele de supt cu ceva intibiotic usor in ele, pentru gat, caci e un piiic rosh' dar nu cat sa prezinte ceva alarmant!
Am si o recomandare de laborator, ... cica garantat, cat o fi de garantat nu stiu, dar o sa ma duc sa dau si acolo nijte bani sa vad ce rezultate om avea... mai vb. cu un doctor si tot laboratorul asta il recomanda, o fi a civa, sau o fi pe bune, D-zeu stie!
Bei, dar visusii astea numai la noi? si numai cu febraaa? ca m-am plictisittt!!! mai ales ca eu sant disperata sa o vad cu nas "curat" ca la noi da in surzenie mucii astea, si parca pe invers e...
pai asta nu s-a imunizat in primul an de gradinitza? ha? sau ei ii trebuie doi ani sa le ia pe toate?
hai ca aberez deja, de draci, ca io o vreau la gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Liuda imi pare rau ca iar a facut Diana febra. exact asa s-a manifestat si la Horia. mi-a facut febra saptamanal. acum are vreo 2 sapt de cand nu merge la gradi. si ii e dor saracutzul de el, ca tot vorbeste de colegii lui... ce sa ii fac? asteptam sa ne facem bine.
noi aveam un centru medical la care ne facem analizele si aveam incredere. dar de cand cu scarlatina asta cand ne-au iesit exudatele negative la toti, inclusiv lui filip care a avut dignostic confirmat, nu mai am incredere nici in astia. acum trebuie sa ii repet si eu analizele lui Horia si nici nu stiu la ce laborator sa ma duc. cica ar fi buni astia de la Synevo. o sa incerc si la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Liuda sanatate Dianei

fetelor de prin zona bucuresti

daca vreti sa veniti la un concert duminica la Atheneu
dati un mail pt un voucher gratuit la adresa:

cef@clock.ro

cu detaliile:

> numele complet al adultului care face rezervarea:
> numarul de copii pentru care se face solicitarea:
> numarul de adulti:
> un numar de telefon de contact:

iata aici detaliile complete

http://www.clasicefantastic.ro/instrumentele-de-percutie/

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

neatza spre pranz!

ce fac cucuietele?

copiii cum mai stau cu sanatatea?

va invit la cafelutza!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

hal la cafeaaa
hai cine vrea cafeaaa?

neatza!

Raportez stare de urgentzaaa!!! Mucii, Mucii!!! asta tzipa copilul, avem robinet cu jet maxim, febra de dimineatza, chestii... deci santem in boala clasa intai... m-am saturaaat, plictisiiit, si imi vine sa fug unde vad cu ochii!!!! Dupa doua saptamani de raceala sa o ei de la capat!!!! Dati-mi in casa un ministrel din ala de la gooovernu' lu' peste sa vaza cum se creste un copil, sa vada ce inseamna o racealaaaa (nici nu zic de alte boli, doar o banala raceala) cat costa o racealaaaaa haha, daca mai bag in calcul doua reprize de raceala intr-o lunaaaa... m-a omoraaaat! Acum snt nesimtzita, ca e vinovat statul ca racesc copchilu' de 2 ori intr-o lunaaa, pardon, era o glumaaa!!! Le dau calculul peste cap cu cresterea copiilor

deci santem bine, racitzi, cu muci si toate alea...
cand vine varaaa, ca io urmaresc vremea pe net, la capitol "vremea urmatoarele 14 zile" si nu vad soare pe acoloooo!!!!!

bona mea este disperata, ca la ei, racordatzi la caldura orasului s-a inchis robinetu' ...si cica e un frig in casaaaa de faci pe tine. E inchisa de vreo 2 saptamani, si afara tot e frig, si in casa se face ca afara dap' care are copil mic ce face?

aaa, sa va zic,
santem la fel de bagatzi in anatomia, facutului si crescutului de copii, aseara trebuia sa explic si ARAT "gaurile" din Tzatza prin care curge laptele bebelului....
V-am zis io ca o sa ajung la exeplificari la tema "cum se baga copchilu' in burtaaaa" ... ca vad ca nu se lasaaaa!!!

gata, ma bag in cafeaaa...

Mergi la inceput

Neata, si eu la cafea. Suntem mucosi: Luca, tati si mami. si cu tuse Luca. Pe Maria am trimis-o la gradi, ea e bine, sper sa ramana asa.

Liuda sanatate! Si la noi la fel, acum 2 sapt am terminat,a cum de la cap. Si pune la dublu sa vezi cum e! Ruinezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ha Albi, pune la triplu! Sa vezi atunci distractie
Deocamdata suntem bine, toti pe linie de plutire. Larisei i-a iesit exudatu cu streptococ beta hemolitic in continuare dar copilu fara febra, muci sau alte alea. Dr. de fam. ne-a dat trimitere la infectioase, cica aia vad altfel. Concluzia am trecut pe homeopate si vedem.
Liuda si eu am groaza de laboratoarele de analize ca nu stii cu ce minuni ies rezultatele. Nu stiu cred ca ma "specializez" in medicina de acasa.
Guvernoii nostri cred ca traiesc pe alta planeta unde toti sunt sanatosi si plini de bani.
Am ramas in urma cu ceva raspunsuri dar...in urma rau, asa ca scriu si eu din amintiri.
Lala imi spuneai sa incerc program mai fix de tzitzi, nu stiu daca reusesc ca mandra mea se agata des de tzitzi, cum ma prinde cum ma taxeaza.
Aelita eu nu am cont pe FB sa vad poze, are doar sotul.
Hele felicitari pentru printesa!
Am fost ocupati zilele acestea, distractie la locul de joaca, iesire la padure, musafiri. Ieri am pupat iar un dentist si cu Robert sa-i scoata un dintisor, miercuri mai avem inca unul si gata sper. In rest ce sa zic, e urat afara, buzunarele goale si uite asa. La noi inca baga caldura astia, nu stiu cat mai tine, sper ca destul cat sa se faca caldut afara.
va pup!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput