Stelute de ianuarie februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
liuda1 spune:
Albinuuutzooo imi fac imprumut la banca sa tratez doi... seriossssss!!!!! deci io numai eri doctor si plus medicamente (nu cine stie ce, panadol, cu nurofen, isoprinosine, tachisept,vibrocil)am dat peste 200 ron, asta in ideea ca mai aveam acasa ramasitze de aerios/ketof/sinupret/sirop de tuse... si alte chestii prin dulap cu "marmacia", Si stai asa ca nu s-a terminat... pana o tratez mai trec de 2 ori prin farmacieeeee!!!! haha, daca mai pun la calcul ca pana la asta a mai zacut doo saptamani in care am frecventat farmacia destul de des.... ..... Viatzaaaa, viatzaaa!!!! Sedatzi-maaaaaa!!!!
hai ca am baut cafeaua si vad viatza mai rozzzz..... pai daca nu dadeam banii la farmacie, ma gandeam pe ce sa-i dau, asa am scapat si sant linistitaaaaaa
liuda1 spune:
acum am vazut ca veni ramona cu TRATAMENT LA TREI!!!!!! bei, incep sa ma luminez la fatza citind, haha, prin prisma "la altzii e mai rau" pardon, ca suna asa, dar asa eeeeee
Albinutzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonaa Ha Albi, pune la triplu! Sa vezi atunci distractie |
Ai dreptate Ramona...sanatate si voua
ramonaa spune:
Nu-i de ras ca si la mine functioneaza "se poate si mai rau" in varianta bine ca nu avem nu stiu ce boli nasoale si nemaiauzite si suntem "doar raciti" ca altfel o iau pe aratura.
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
loremunteanu spune:
Neata
Ma simt ca si calcata de tren... Mi-e foare somn... Cred ca de la lipsa somnului din ultimile nopti mi se trage... cam multe nopti...
Am fost la dr cu copiii... Cu mucii stau bine... Roni la gradi... Eric deocamdata, ramane si eurespal pt tuse si puf, puf in nas... Daca se agraveaza mi-a dat augmentin sa-i dau...
La dermato, au amandoi o dermatita usoara... Am o crema de dat pe maini lui Roni si pe picioare si unghii lui Eric... La Eric unghiutele au luat forma asta ca merge cu degetele stranse si are loc un traumatism asupra unghiilor... Mergem pe cremuta asta plus papuci in casa si mai vedem mai apoi... Atata vreme cat noi nu avem micoze, nici copilul nu are... Si tot la Eric, trebuie sa-i spal rufele separat cu clatire suplimentara si fara balsam... Lui Roni ii trebuie un sapun special fara coloranti, bio, cu care ar trebui sa se spele si la gradi... Asta e cam dificil... O sa intreb doamna sa vad daca pot face ceva in sensul asta... Urmeaza un control peste doua saptamani la amandoi pt pielicele si apoi pt unghiutele lui Eric, peste o luna...
Tre sa-i caut sapun lui Roni... Sa vad ce gasesc pe la plafar...
Sanatate la copilasi. Fug sa fac ceva de papa.
Pup.
liuda1 spune:
Lore - la Diana la gradi sant copii alergici, chiar are Diana unu' in grup alergic la toate (praf, mucegai, soare, ou, branza, muuulteeee tare) si are sapunelul lui. Stiu doamnele si copilul la fel stie ca nu foloseste cel de la gradi, ci pe al lui adus de acasa! Cred ca se poate face si asta... Doar ca vezi ce ei de la Plafar, caci nu toate sant atat de "naturale" nici acolo pe cat scrie pe etichetaaaa!!! haha, de la sursa sigura iti zic, si ei cupara de pe piatza si revand...
La fel cum la magazinele alea bio, solutziile/siropurile/tincturile alea de pin, de tuse, de muguri, de toate bolile posibile si imposibile nu sant verificate/certificate si pe eticheta scrie una si contzin altaaa..(ideea e ca medicamentee au nevoie de certificare, sant controlate, au regim special, pe cand astea "naturale" sant mai pe incredere, se face un certificat insa fara laborator, ca sa fie confirmat si continutul, se certifica doar la general, sa aiba hartie in spate, sa poata fi vandut) . Plantusinul ala, siropul mult vestit "natural" nu contzine in realitate decat zahar, mult zahar, e sirop de zahar cu un colorant!!! Asa ca avetzi grija, eu de cand am fost "initiata" in afacerea BIO, m-am am pus pe ganduri....
In general se certifica un produs, se duce la laborator 100 de grame de miere, sirop, tinctura, si se certifica (nu mereu se fac si probele de laborator, se face doar formalitatea) , Dupa care pe producator nu il mai verifica nimeni ce ambaleaza, cum si unde, Poate mostra certificata era bunaaaa, a obtinut certificat, insa dupa asta nu mai verifica nimeni ce ambaleaza, si o diluiaza cum vrea, cu ce vrea... si astea BIO prea tare nu sant verificatzi!!!
Asa ca azi, in romanica bio nu e chiar bio...
loremunteanu spune:
Stiu ca in Romania bio, nu e chiar bio... Vad eu ce iau...
La gradi la noi e dificil, pt ca sunt foarte multi copii si doar 6 ingrijitoare (care sunt si bucatarese, femei de serviciu si ajuta doamnele la clase) si cred ca sunt 7 clase de copii... Vad eu cum rezolv si cu asta...
nadiutapm spune:
buna gagici,
sper sa reusesc sa va citesc ca mi-a fost foarte dor de voi, am avut o perioada calculatorul stricat si am stat ca in padure nu aveam nici o stire nimic.
Helenutza, deci e bebelusa, super o sa aveti pereche, cum mai esti tot asa cu greturile dupa tine?, sper sa treaca si sa te bucuri de miscarile bebelusei.
lala, mamica am vazut pozele din Anglia si mi-a stat mancarea in gat cand am vazut ce slaba esti in rochita aia rosie si paraul valvoi, 16 ani ai mai mult nu, te admir pt perseverenta, am o rugaminte la tine daca poti sa imi mai trimiti inca odata mail-ul ala cu zlabirea ca l-am pierdut si imi pare rau.
fetele felicitari la toate Biribu, Adela, albinutza pt kg pierdute.
Liuda, da probleme aveti frate sa explicati la copil cum a ajuns copilul in burta, sa o vezi pe Lidia la 3 luni dupa ce am nascut m-am dus la coafor sa ma fac si eu frumoasa epilat/tuns nu aveam cu cine sa le las si le-am luat pe amandoua dupa mine, si Lidia le povestea ca eu am fost la spital si am adus-o pe <laura ù, coafezele o cereau pe Laura insa ea le-a spus ca ele nu au lapte in tzatze deci nu au cum sa o hraneasca si daca vor sa-si faca si ele, cum?... sa puna un bebe mic in burta sa asteapta sa creasca si o sa aibe si ele. La procesul in microdetaliu inca nu am ajuns insa nici nu are curiozitazi din astea deocamdata.
Lore,Ramona, albinutza,Aelita sanatate maxima si voua si picilor,
si apropo de doamna Aelita dupa trei pici minunati aratati de nota 1000 bravo doamna, am vazut pozele pe Fb si va admir mereu, bine am o ciuda asa ca si Liuda ca nu fac parte si eu din neamul de nemancaciosi dar respir usor mai beau o gura de apa si o iau de la capat
de noi: Lidia inca incearca sa ma enerveze la maxim, insa cum o vad ca se miorlaie ii spun ca i se rostogoleste nasul pe jos si o bufneste rasul, nu mananca nimic pt ca in casa exista numai prostii de mancare, dar ma linisteste faptul ca mananca la gradinita merge de 2 saptamani si e foarte incantata, seara nu mai vrea sa plece, intelege destul de mult in italiana mai greu cu vorbitul, mai rupe cate un cuvant doua, Laura creste vazand cu ochii, nu ii place pe burta insa daca o ridici de manute direct in picioare nu in fund, asta va merge direct, daca nu ii place pe burta nu va merge nici de a busilea.
liuda1 spune:
Nadia deci ai plecat din tzara? Esti in Italia?
Pup motzatele!!! bafra la gradi!!! Si arunca porcariile din casa!!!!
Biribu spune:
buna fetele!
vreau si eu cafea, sau o fi tirziu?
brei s-a mai dus un kil si ma laud la toata lumea deci trecut la 69, imi vine sa pup cintarul ala ca nu mai incepe cu 70...
sanatate la bolnaviori
sa nu ma bombaniti acuma dar vin si eu si intreb: ce Dumnezeu le dati atita la copii pt raceli??? ca eu nu le-am dat nimica niciodata si tot asa de repede le trece, tot intregi sunt...
nu zic ca le fac rau siroapele dar nici bine nu le fac. pe cuvint de pionier ca trece raceala si tusea si mucul si fara ele.
fetele cu doi pitici, voi va faceti timp separat cu fiecare? ca la noi cam complicat la capitolul asta. eu ma gindesc cu jale ca de Tony nu m-am ocupat asa de bine, cu Anna faceam mult mai multe chestii la virsta lui. el cam prinde din zbor, dar nu e suficient.
eu sunt in plina planificare a vacantei de vara, ii trimit in tabara de zi si vor face inot si ....fotbal plus alte chestii. daca avem noroc vin seara lati si doar ii aruncam in pat
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"