Cel putin 800 de adulti si 200 de nou-nascu#355;i au murit din cauza poluarii aerului din Capitala Romaniei, între 2004-2009.
Mie mi se pare crima asta!!!!
stirea aici
http://www.evz.ro/detalii/stiri/800-de-adulti-ucisi-de-aerul-poluat-din-bucuresti-cauzele-panselutele-si-excrementele-de-cai.html
Dar eu tot nu inteleg ce rol au panselutele in asta. Poate ma lamureste cineva.
legat de panselute...din cate am inteles eu, e vorba de pamantul vegetal cu care se aduc panselutele. Pamantul care depaseste bordura e spalat de ploaie pe sosea, se usuca apoi si pulberea e ridicata in aer. Acesta are un continut ridicat de substante organice care ajung astfel sa fie inspirate de oameni. La fel si cu kk de caine...unde mai e vorba si de bacterii...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ok, deci nu e diferenta mare intre noi si cei din neolitic care isi aruncau dejectiile si gunoaiele intre case pana le ajungea la acoperis 
Cica "o a doua cauz#259; a polu#259;rii aerului o reprezint#259; „panselu#355;ele pe care le planteaz#259; primarii de sector, pentru care este adus p#259;mânt vegetal, care dep#259;#351;e#351;te bordura, motiv pentru care, la fiecare ploaie ajunge în rigole, unde se usuc#259; #351;i se ridic#259; în atmosfer#259;”, a spus Silvian Ionescu."