800 de adulti si 200 de nou-nascuti au murit ...

800 de adulti si 200 de nou-nascuti au murit ... | Autor: 29B_ella

Link direct la acest mesaj

Cel putin 800 de adulti si 200 de nou-nascu#355;i au murit din cauza poluarii aerului din Capitala Romaniei, între 2004-2009.

Mie mi se pare crima asta!!!!
stirea aici
http://www.evz.ro/detalii/stiri/800-de-adulti-ucisi-de-aerul-poluat-din-bucuresti-cauzele-panselutele-si-excrementele-de-cai.html

Dar eu tot nu inteleg ce rol au panselutele in asta. Poate ma lamureste cineva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

legat de panselute...din cate am inteles eu, e vorba de pamantul vegetal cu care se aduc panselutele. Pamantul care depaseste bordura e spalat de ploaie pe sosea, se usuca apoi si pulberea e ridicata in aer. Acesta are un continut ridicat de substante organice care ajung astfel sa fie inspirate de oameni. La fel si cu kk de caine...unde mai e vorba si de bacterii...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Ok, deci nu e diferenta mare intre noi si cei din neolitic care isi aruncau dejectiile si gunoaiele intre case pana le ajungea la acoperis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Cica "o a doua cauz#259; a polu#259;rii aerului o reprezint#259; „panselu#355;ele pe care le planteaz#259; primarii de sector, pentru care este adus p#259;mânt vegetal, care dep#259;#351;e#351;te bordura, motiv pentru care, la fiecare ploaie ajunge în rigole, unde se usuc#259; #351;i se ridic#259; în atmosfer#259;”, a spus Silvian Ionescu."

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput