Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!

Multumesc fetelor de ganduri bune cu privire la masaj, din pacate l-am ratat stand la cozi.
Asta a fost distractia mea pe ziua de azi, bine macar ca am reusit sa rezolv ce aveam de rezolvat.

Lali pe David, sa iasa analizele bune. Offf....4 fiole! Pai eu m-am chinuit cu Mara sa-i ia un sfert de eprubeta cand i-am facut analizele. Multumim si de info cu privire la diabet si ROR.

Si daca tot a venit vb de ROR, azi m-a enervat groaznic asistenta doc de familie. Am incercat sa sun toata saptamana sa stabilim o zi pt vaccin, doar ca mi-a fost jena sa sun pe tel doctorei, de obicei sunam pe mobilul asistentei dar fiind acum graviduta am zis sa nu deranjez. Asa ca toata saptaman am inrosit telefonul sunand pe nr de la cabinet. Reusesc azi sa o prind, imi raspunde asistenta, imi zice ca doamna doctor nu e si ca sa sun luni. Parca sunasem la magazinul de la colt si imi raspunsese o vanzatoare care n-avea nicio treaba. Pana acum a fost draguta (si eu cu ele de fiecare data), nu stiu ce a patit acum de ne-a flituit asa.....Ma rog, pana la 2 ani reusim si noi sa ne intepam.

Azi cand am ajuns acasa s-a suit delfitza in bratele mele si n-am mai reusit sa o dau jos. Daca incercam, se punea pe un plans de ala de nici nu mai putea respira si nici sunete nu-i ieseau. Tati a zis ca a fost ok cat am lipsit, dar cine stie ce a fost in sufletelul ei de a reactionat asa cand m-am intors. Greu cu ei, greu fara ei.

Noi suntem cu ochii la Romanii au talent.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fete!

Multam de coffe, am inceput sa beau si eu cafea cu lapte ca altfel nu mai rezist. Inainte ma tinea pepsi-ul pe linia de plutire, dar am decis sa ne despartim o perioada.

Simply nu am niste poze foarte reusite (sunt facute cu tel) dar o sa le pun. Bascuta o stiti din pozele Iuriei de la mot.

Plateea imi dau si eu cu parerea, doar v-ati obisnuit cu mine. Cred ca i-au luat crema din bagajul de mana pt ca depasea 50ml (sau care e limita , ca nu mai stiu). pastaia si pe mami cea studioasa.

Pt mine azi e zi lunga, tre' sa stau vreo 4 ore fara Mara. Initial am tot facut planuri de mers si rezolvat treburile toti 3 dar mi-a propus tati sa stea el cu ea acasa si sa plec doar eu. Acum stiu ca par nebuna dar ma gandeam cum o sa adoarma ea la pranz fara tzitzi, tati nici nu stie sa-i dea sa pape frumos. Noroc ca se hraneste singura cu covrigei , sa supravietuiasca pana vin eu.
Aaaa....ma duc si la masaj. Abia astept si sper sa nu dau peste nenea lu dece.

Sa aveti o zi frumoasa doamnelor!

_

Cum a fost fara Mara?stiu ce sentiment te incearca,asa patesc si eu cand merg la scoala...

pup fetele dragute

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mire ca ai dat vesti despre noi.
Sa stii ca ieri , de cum am intrat in casa am bagat pantalonii plini de covrigi de buzau si nisip la spalat

Bea felicitari ptr eco!

Tricicleta noi avem Smart Trike...se plimba cu ea prin casa de vro 2 luni si inca nu s-a rupt nimic. S-au plimbat pe ea si copii veniti in vizita (2 ani jumate unu si 4 ani jumate altu) deci io zic ca e solida. Eu una nu am plangeri, recomand.

Noi cu treburi prin casa
Sau pe langa Yannis

Acum e mare, arata, vrea sa ma joc cu el vine si-mi tranteste pe tastatura jucarele, vrea sa ii povestesc de una alta so...mai putin timp ptr calculator

Nu am inspiratie....revin...

Va pe toate si multumim ca ati intrebat de noi.

Aaaaaa
- pasiune ptr WC avem, deocamdata nu s-a atins de hartia igienica, dar vine la vasul de WC si daca ma inchid in baie da cu pumnii si urla...so....no way...treb sa il pun un pic la el in pat sau sa il las sa urle daca vreau liniste

- pe olita inca nu vrem sa stam

- masa devine din ce in ce mai lunga si dificila si ...ma isterizez
Murdareste mai mult decat cand era mic!
Vrea sa manance el singur cu lingurita si treb sa ii dau musai si lui o linguritza ca altfel nu e chip sa deschida gura sau sa inghita ceva.
Eu il hranesc cu o lingurita, el cu cealalta incearca sa se hraneasca sau sa dea la niste animale (jucarii de plastic) cu care mancam evident, ajunge pe haine, pe scaun, pe podea, mai sare din lingura-catapulta prin diverse locuri greu accesibile (tavan, pereti)

Alearga foarte bine, ieri i-am luat niste ghete grele, rigide si cu glezna inalta , l-am incaltat in casa si vad ca nu are nici o treaba, eparca mai sigur pe el si cade mai putin la curbele luate in viteza.

Cam atat despre noi...

de Yannis

ma bucur sa aud vesti despre voi...Yannis e baiat mare acum,are personalitate si si-o manifesta

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

ziua buna si de la noi,

vad ca vorbiti de triciclete...noi am primit-o pe asta de ziua lui david

http://idealbebe.ro/smart-trike-comfort-in-rosu-pi-6661.html

e adevarat ca e vreo 300 ron, dar avand in vedere ca la vara o vom folosi mai mult pe asta, zic ca e ok. De o luna de cand o are, il mai plimbam si noi prin casa, la ziua lui s-au plimbat si alti copii mai marisori si pare puternica ca sa zic asa. David e tare incantat sa fie plimbat cu ea si sa ia curbe prin casa.

nyny, tare ma bucur sa vad ca sunteti mai bine cu toii...am citit din urma si am vazut ca te-ai captusit cu o viroza urata.

noi am fost ieri la diabetolog...saracul david..i s-au luat 4 eprubete de sange pentru analizele trimestriale plus ca i-am eu dr sa-i ia analize si pentru calciu,potasiu si sodiu, ca daca tot il inteapa. pe langa asta a trebuit mai mult sange ca sa-i faca o analiza sa vada daca nu are intoleranta la gluten ca cica persoanele care au diabet pot dezvolta si aceasta boala, celiachie...numa asta mi-ar mai lipsi acum sa trebuiasca sa-i cumpar produse fara gluten, care evident ca sunt speciale si mai scumpe. tre sa asteptam vreo 2 saptamani pana vin rezultalele. In schimb a iesit cu un usor rahitism si mi-a zis dr sa-i cresc doza de vigantol.

am intrebat-o si de legatura dintre ROR si diabet si mi-a confirmat ceea ce stiam si eu ca daca te-ai nascut predispus la diabet acest vaccin doar iti grabeste apariatia diabetului care oricum ar fi aparut mai devreme sau mai tarziu. Mi-a zis ca intotdeuan diabetul apare ca urmare a unei viroze, varicela, enterocolite , atunci cand imunitatea organismului este mai slaba. Orucum sper sa nu fie cazul la nimeni. Se poate trai cu diabet dar cu putina disciplina din partea persoanei cu diabet si din partea familiei.

pana una alta, e frumos afara, asa ca sa ne bucurma de venirea primaverii.

pe noi ne asteapta un week-end plin. Maine mergem la o petrecere de oameni mari dar care vin majoritatea cu copiii, asa ca va fi un mixt iar duminica avem o petrecere de copii...printre atatea petreceri va trebui sa mai si strang prin casa,sa mai pun la spalat, sa mai fac o mancare si sa ma si odihnesc...evident ca nu or sa-mi iasa toata astea, dar vom vedea...

alexuzzza, welcome back....ieri am trecut cu David prin fata blocului tau si m-am gandit la tine...poate ne strangem intr-o zi cu fetele din cartier sa facem o plimbare cu tricicletele....revin ca tre sa fac o situatie musai acum inainte sa plec acasa...

Lali de David luptatorul nostru
offff saracutul...sper ca vestile sa fie bune....pupici multi

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Azi cand am ajuns acasa s-a suit delfitza in bratele mele si n-am mai reusit sa o dau jos. Daca incercam, se punea pe un plans de ala de nici nu mai putea respira si nici sunete nu-i ieseau. Tati a zis ca a fost ok cat am lipsit, dar cine stie ce a fost in sufletelul ei de a reactionat asa cand m-am intors. Greu cu ei, greu fara ei.

Noi suntem cu ochii la Romanii au talent.

_

asa patesc si eu....se joaca ok cu altcineva dar cand apar eu asa se inclesteaza de gatul meu ca o maimutica....

imi pare rau ca nu ai fost la masaj,poate ca poti maine....

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Cred ca va delectati cu "Romanii au talent" asa ca va urez o noapte linistita

Ne auzim dimineata....sa fie pufii cuminti

Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Cum a fost fara Mara?stiu ce sentiment te incearca,asa patesc si eu cand merg la scoala...

pup fetele dragute

Motto-ul de azi:

N-a fost chiar dragut. M-am obisnuit sa stau cu ea si traiesc cu impresia ca nu poate avea nimeni in afara de mine grija de ea (desi tati se descurca onorabil).

Ce-mi place motto-ul tau!

Ma gandeam....cata fericire mi-a adus dintocul nostru! Si e doar un dinte.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna seara

Noi suntem in tranzitie de la 2 ture de somn pe zi la una si facem mai greu fatza amandoua...
Inca suntem pe tt , cel putin la somn, caci altfel ar dura cred ca vreo ora sa adoarma
La olitza face cam de vreo 3- 4 ori pe zi pipi si o data kk, asta fiindca o pun eu cand se trezeste , ea nu cere; azi in schimb cand s-a trezit am simtit ca a facut un pic in scutec, era cald, dar s-a oprit ea singura, si cand am pus-o pe olitza a facut bine... oare incep sa-si controleze vezica?
Am scris mai inainte un mesaj lung... dar s-a dus , poate mai revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

pup fetele dragute

Motto-ul de azi:

N-a fost chiar dragut. M-am obisnuit sa stau cu ea si traiesc cu impresia ca nu poate avea nimeni in afara de mine grija de ea (desi tati se descurca onorabil).

Ce-mi place motto-ul tau!

Ma gandeam....cata fericire mi-a adus dintocul nostru! Si e doar un dinte.....

_

Felicitari Mara pt dintisor! ,
A. s-a oprit la 2 de vreo 6 luni, mai e cineva in situatia asta?

Si eu la fel simt ca nimeni nu poate avea grija de ea asa cum trebuie , desi sta cu buni fara nici o problema tot dupa mine se tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Felicitari Mara pt dintisor! ,
A. s-a oprit la 2 de vreo 6 luni, mai e cineva in situatia asta?

Si eu la fel simt ca nimeni nu poate avea grija de ea asa cum trebuie , desi sta cu buni fara nici o problema tot dupa mine se tine

pui mic

Multumim!
Ti-as spune sa nu te stresezi cu dintii dar stiu cat de frustrant este sa-i astepti si ei sa nu mai vina.

Mara inca e haotica cu somnul, are zile cu 2 reprize de somn si zile cu un singur somn.

Pupam fetele frumoase.

_

Mergi la inceput