Pufuleti pufosi ian-feb 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Si pentru cine n-are ce face si se plictiseste va las o lectura aici.

Este Povestea lui David

multa lalaiala ca de obicei, dar chiar n-am talent la scris....

Mamica fericita de Mara si de David

Of, Nyny...sa nu mai zici ca n-ai talent la scris...
Citit..bocit...
Sa iti traiasca amandoua minunile, sa fie sanatoase, si tu alaturi de ei!

Sorina, mami de Diana si Iris

Multumesc mult Sorina Si tie sa iti traiasca mandretele de fete

Povestea lui David

Mergi la inceput

Bea .... si tu o sa treci prin aceleasi emotii.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mire ca ai dat vesti despre noi.
Sa stii ca ieri , de cum am intrat in casa am bagat pantalonii plini de covrigi de buzau si nisip la spalat

Bea felicitari ptr eco!

Tricicleta noi avem Smart Trike...se plimba cu ea prin casa de vro 2 luni si inca nu s-a rupt nimic. S-au plimbat pe ea si copii veniti in vizita (2 ani jumate unu si 4 ani jumate altu) deci io zic ca e solida. Eu una nu am plangeri, recomand.

Noi cu treburi prin casa
Sau pe langa Yannis

Acum e mare, arata, vrea sa ma joc cu el vine si-mi tranteste pe tastatura jucarele, vrea sa ii povestesc de una alta so...mai putin timp ptr calculator

Nu am inspiratie....revin...

Va pe toate si multumim ca ati intrebat de noi.

Aaaaaa
- pasiune ptr WC avem, deocamdata nu s-a atins de hartia igienica, dar vine la vasul de WC si daca ma inchid in baie da cu pumnii si urla...so....no way...treb sa il pun un pic la el in pat sau sa il las sa urle daca vreau liniste

- pe olita inca nu vrem sa stam

- masa devine din ce in ce mai lunga si dificila si ...ma isterizez
Murdareste mai mult decat cand era mic!
Vrea sa manance el singur cu lingurita si treb sa ii dau musai si lui o linguritza ca altfel nu e chip sa deschida gura sau sa inghita ceva.
Eu il hranesc cu o lingurita, el cu cealalta incearca sa se hraneasca sau sa dea la niste animale (jucarii de plastic) cu care mancam evident, ajunge pe haine, pe scaun, pe podea, mai sare din lingura-catapulta prin diverse locuri greu accesibile (tavan, pereti)

Alearga foarte bine, ieri i-am luat niste ghete grele, rigide si cu glezna inalta , l-am incaltat in casa si vad ca nu are nici o treaba, eparca mai sigur pe el si cade mai putin la curbele luate in viteza.

Cam atat despre noi...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Dece ziceai tu de Mara ca merge la et 2 la mall, acum cu dintii? Hmmmm, eu nu stiu de cand nu ai mai vazut-o tu pe Mara, dar noi am vazut ieri o fetita superba cu cracii luuuuungi Ea urca direct pe podium la Mall, atunci cand au astia defilari!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ziua buna si de la noi,

vad ca vorbiti de triciclete...noi am primit-o pe asta de ziua lui david

http://idealbebe.ro/smart-trike-comfort-in-rosu-pi-6661.html

e adevarat ca e vreo 300 ron, dar avand in vedere ca la vara o vom folosi mai mult pe asta, zic ca e ok. De o luna de cand o are, il mai plimbam si noi prin casa, la ziua lui s-au plimbat si alti copii mai marisori si pare puternica ca sa zic asa. David e tare incantat sa fie plimbat cu ea si sa ia curbe prin casa.

nyny, tare ma bucur sa vad ca sunteti mai bine cu toii...am citit din urma si am vazut ca te-ai captusit cu o viroza urata.

noi am fost ieri la diabetolog...saracul david..i s-au luat 4 eprubete de sange pentru analizele trimestriale plus ca i-am eu dr sa-i ia analize si pentru calciu,potasiu si sodiu, ca daca tot il inteapa. pe langa asta a trebuit mai mult sange ca sa-i faca o analiza sa vada daca nu are intoleranta la gluten ca cica persoanele care au diabet pot dezvolta si aceasta boala, celiachie...numa asta mi-ar mai lipsi acum sa trebuiasca sa-i cumpar produse fara gluten, care evident ca sunt speciale si mai scumpe. tre sa asteptam vreo 2 saptamani pana vin rezultalele. In schimb a iesit cu un usor rahitism si mi-a zis dr sa-i cresc doza de vigantol.

am intrebat-o si de legatura dintre ROR si diabet si mi-a confirmat ceea ce stiam si eu ca daca te-ai nascut predispus la diabet acest vaccin doar iti grabeste apariatia diabetului care oricum ar fi aparut mai devreme sau mai tarziu. Mi-a zis ca intotdeuan diabetul apare ca urmare a unei viroze, varicela, enterocolite , atunci cand imunitatea organismului este mai slaba. Orucum sper sa nu fie cazul la nimeni. Se poate trai cu diabet dar cu putina disciplina din partea persoanei cu diabet si din partea familiei.

pana una alta, e frumos afara, asa ca sa ne bucurma de venirea primaverii.

pe noi ne asteapta un week-end plin. Maine mergem la o petrecere de oameni mari dar care vin majoritatea cu copiii, asa ca va fi un mixt iar duminica avem o petrecere de copii...printre atatea petreceri va trebui sa mai si strang prin casa,sa mai pun la spalat, sa mai fac o mancare si sa ma si odihnesc...evident ca nu or sa-mi iasa toata astea, dar vom vedea...

alexuzzza, welcome back....ieri am trecut cu David prin fata blocului tau si m-am gandit la tine...poate ne strangem intr-o zi cu fetele din cartier sa facem o plimbare cu tricicletele....revin ca tre sa fac o situatie musai acum inainte sa plec acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Copilul meu formeaza numere la telefonul meu mobil apoi pune telefonul la ureche. Ai vostri fac la fel? (ce bine stau cu imitatia!)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

eu am 2 tel ...unul persoanal..si altul..nu prea...
tastele nu erau blocate si jiji...eviedent..suna...pana m-am prins io ca ma suna unii oameni inapoi ( prb ziceau ca sunt nebuna de dau beep)...mai ales ca erau clienti...furnizori

asa ca sunt blocate tastele...pt siguranta

Si David butoneaza toate telefoanele pe care le prinde si dupa aceea le pune la ureche si zice ta-ta. Indiferent ca este voce de femeie sau de barbat

Povestea lui David

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Si pentru cine n-are ce face si se plictiseste va las o lectura aici.

Este Povestea lui David

multa lalaiala ca de obicei, dar chiar n-am talent la scris....

Of, Nyny...sa nu mai zici ca n-ai talent la scris...
Citit..bocit...
Sa iti traiasca amandoua minunile, sa fie sanatoase, si tu alaturi de ei!

Sorina, mami de Diana si Iris

eu am salvat link-ul....nu am starea necesara pt a citi...adik...o sa incep sa bocesc....si o las mai pe seara

de asemenea si link-ul ruxitei k muzica ...e salvat...il studiem mai incolo...

momentan....din solidaritate pt mire...care e doar la impachetari....de intineririe( mi-e si firca sa o mai vad...sa nu-mi crape ranza)...iau un fursec(ciambelle de la balocco....am scris asta pt indragostitele de...fainoase...ca sunt bestiale...dupa gustul meu) si o cutie de pepsi( eu nu prea le am cu sucurile)...

azi cum spuneam sunt singura cu jiji...si nu stiu cum sa valorific timpul...sa mergem intr-un club....sa dam petrecere in pijamale....sa ne uitam la un film bun....sau....cred ca cel mai potrivit ar fi o noapte intreaga de....tzatzaiala...

l-as scoate un pic afara...o fi frig?

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Lali
Ce s-o fi chinuit micutul David... 4 FIOLE DE SANGE ... da las' ca recupereaza el in weekend, ca o tineti din petrecere in petrecere.

Distractie placuta

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Lali, sper sa iasa bine analizele lui David!
si distractie mare de tot la petreceri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Copilul meu formeaza numere la telefonul meu mobil apoi pune telefonul la ureche. Ai vostri fac la fel? (ce bine stau cu imitatia!)

--------------------------------------------------------------------------------------------

eu am 2 tel ...unul persoanal..si altul..nu prea...
tastele nu erau blocate si jiji...eviedent..suna...pana m-am prins io ca ma suna unii oameni inapoi ( prb ziceau ca sunt nebuna de dau beep)...mai ales ca erau clienti...furnizori

asa ca sunt blocate tastele...pt siguranta

Si David butoneaza toate telefoanele pe care le prinde si dupa aceea le pune la ureche si zice ta-ta. Indiferent ca este voce de femeie sau de barbat

Povestea lui David

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

si aia n-a fost tot... sta in spatele nostru si ne ridica tricourile si ne "sparge" cica cosuri, nu stiu ce-a inteles, nu stiu cat a inteles, dar scoate un chitzait ca si cand ii sparg eu Elei vreun cos mai suculent de pe spate...
... am un exercitiu cu o bara o pun dupa spate apoi ma aplec in fata... exact la fel facea el cu facaletzul...
... nu mai zic de matura, aspirator si altele...

bebelusiii de la aceasta varsta sunt foarte seriosi... sau cel putin Kay se ia foarte in serios...

Mergi la inceput